Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehér cipő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második héten András mintha jobban teljesítene szakmailag, legalábbis kevesebbszer kaptam a fejemhez sírva az epizódok láttán. Ez már csak azért is érdekes, mert a magánélete, ha lehet, még kevésbé van a topon – a valóságban azért többnyire az a tapasztalat, hogy egy…..
Állami alkalmazott vagyok egy minisztériumban. Közalkalmazotti bértáblába betonbiztosan besorolva. Mint eddig minden rendszerben a történelem során, ez biztos öregkort, nyugdíjat, esetleg szolgálati lakást és ruhapénzt jelent, jelentett. A munkaidő kötött, váratlan fordulatok…..
Úgy ezer éve egy filmben hangzott el a következő mondat (ne kérdezd melyikben, a google sem emlékszik rá): az oximoron az olyan, mint az intelligens katona. Vagyis olyan nyelvtani kifejezés, amit akkor használunk, ha két, egymásnak teljesen ellentmondó fogalom kapcsolódik össze, és…..
fehér cipő 2014.05.21 12:40:31
1918 februárjában járunk, egy frontra tartó vonaton érdekes társaság húzza meg magát közös vagonban: Christopher, McKechnie és Perowne került össze – a trióból csak a középső nem büntiből van itt, bár ő annak érzi. Légitámadás van, összekucorodva, behúzott nyakkal…..