Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Throuple

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jómagam mindig is Windows-os gépeket használtam. Mind asztali, mind hordozható gépek esetén csak ilyenekkel kerültem kapcsolatba. A jelenleg használt Toshiba laptopom még 2008-ban lett beszerezve, eredetileg Vista operációs rendszerrel. Azóta történt egy s más, és mostanra eljutottam…..
Throuple 2014.09.24 21:25:23
@Jazo: Akkor most miről is beszélünk? tulajdon képpen az egy milliós gép éri fel a közép kategóriás sima laptopokat? a Designon kívül mi is olyan jó benne akkor? Mert az op rendszer kaki, egy programozó vagy egy komolyabb informatikus max mutogatásnak vesz macbookot, ha meg bármit akar kezdeni a géppel elő veszi a tatyóból a rendes windowsos, vagy linuxos laptopot... pont ezt csinálja a nagybátyám is. (szintén informatikus) Semmi gond nincs, de vegyük tudomásul hogy PONT HOGY otthoni használatra nem ér szart se!!! egy átlag ember mit csinál otthon? netezik... játszik... ennyi!! HÁT ARRA MINEK VESZ TRIPLA ÁRON EGY HASZNÁLT FOST?! ugyan már... azt a gyereknek kell a quake 3 akkor mit csinálsz? Erre sajnos nem lehet feltenni fiam, válassz valami mást... netezni jó? ugyan már... amit 1 kattintással oldok meg windowson, azt macen kb 3.... MUNKÁRA TÖKÉLETES?! A sima laptop miért nem tökéletes? mert tele raktad minden szarral? nem kéne windows szopó szaros vírus írtókat használni, talán akkor nem szívná le a procidat, továbbá nem ártana tényleg csak arra használni mint a macbookot... netezésre... akkor hidd el nem szedsz össze semmit... nekem soha az életbe nem volt vírus írtóm... ha lassul a gépem 2 évente 1x újra gyalulom 1 óra altt, azt minden adat meg marad, mert úgyis bele csapja a windows.old mappába.

Én nem azért dobálom ki a laptopjaim mert szarok, hanem mert meguntam őket, és úgy is van egy rakás pénzem, miért ne cserélném le jobbra :) Mert annak ellenére hogy laptopon nem játszani kell, én igenis akarok... és én nem szeretem a karcos laptopokat, a szutykos kitisztíthatatlan billentyűzeteket... simán megtehetem hogy vegyek egy másikat, akkor inkább veszek. És az összes laptopom eddig összesen nem került annyiba mint egy macbook... Persze amikor meg videót vágtunk a suliba, akkor sírt a macbookos, hogy légyszi ádi add oda az izmos lapit mert az enyémen 4 óráig renderel... Az meg hogy valaki szétkúr egy gépet, mert tele rakja minden fossal, arra csak azt tudom mondani hogy olyan a gép amilyen a gazdája... épp azt tükrözi... alapból gyors a windows... nézz meg egy legyalult közép kategóriás gépet... NA AZ a windows... csak mivel szabad kezed van, és mivel a te kezed nem olyan ügyes és tele rakod mindennel, ezért belassul... grat... nem a gép a hülye...

Én nekem acer notebookjaim voltak + 1 asus (visszamenőleg 9 évvel...) a jelenlegi egy alsó közép kategóriás, mert deisgnra, meg aku élettartamra, és súlyra mentem, hisz Dj pulthoz kell nekem. Egy acer 14"-os 4 magos 4 gb ddr intel gép, ami ugyanazt a fehér design-t kapta mint a régi mac bookok, ugyan az a touch pad, hogy lenyomódik az egész (na a touch pad az egyetlen amiért utálom).

bekapcsolás nem tart sok ideig?! 1,5 éve nem kapcsoltam ki a notebookom, és az asztali gépem pedig kb 3 éve... (telepítéses újraindításokat leszámolva...) szóval az hogy tönkre megy a ram ha alvóba rakom egy nagy hülyeség... egyébként meg 0,8 mp mire feláll a szar nem is ssd-s közép kategóriás win8-as gépem, a nagy izmos asztali gépem pedig 4 mp... most direkt lemértem....

MONDJATOK MÁR EGY ÉSSZERŰ OKOT HOGY PRIVÁT EMBER MAJOMKODÁSON KÍVÜL MIÉRT VEGYEN ILYET!!

mert teljesen megértem. ha üzlet embernek kell, hát vegyen. ott nyilván nem mernék kirakni prezentálni egy szaros acer-ről még akkor se ha i7-es legújabb proci van benn, mert kit érdekel? de otthonra??!?!? pont otthonra?

Ha egy macbook pro újonnan kerülne 180 ezerbe, hidjétek el, hogy az lenne az első amit felhoztok negatívumnak, hogy hát ennek ilyen gagyi OP rendszere van, meg egyedül designos, de hát nyilván ezért is ilyen olcsó stb... mert koránt sem üti meg a lécet.... Hol jártok már?

Én szeretnék egy mac-bookot félre értés ne essék... tök jó lehet kiülni a padra a főtéren, azt menőzni egy ilyennel az ölembe... világító almával a hátulján... geci jó lehet!

De 1 millióért én autót veszek, nem egy ilyen szutykot?!

bocs a trágárkodásért, de már elég volt nekem ebből a témából.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Throuple 2014.01.14 14:07:12
Ácsi-ácsi! Ez most igen felfújt egy bejegyzés volt már bocsi. Megragadod a pár szintúgy hugyagyu kommentelését, mert a normálisak legtöbbször nem is adnak véleményt az ilyenekről, hisz úgy se ér semmit ha kidühöngik magukat...

Én a VV5 körül (vagy VV4 már nem tudom) döntöttem úgy, hogy oké, köszönöm szépen, nekem ennyi elég volt a televízióból. Vettem egy 110 centis LED TV-t, és itt van alatta a beltéri egység de nem kötöm be, mert minek?! Tele van haláli unalmas műsorokkal, ami érdekes és fontos legtöbbször mint utólag kiderül nem is igaz, ami izgalmas azt meg félbe szakítják hatezer reklámmal. Nem érdekel mi megy a TV-be és hogy kinek mi tetszik, de szerintem ott már valami probléma van ha egy átlag ember úgy dönt, hogy inkább beköti a szaros TV-jét a gépre monitorként, és inkább letölt (persze teljesen legálisan :D) filmeket és inkább azt nézi. Nézzük csak mi történik ha bekapcsolom a TV-t mondjuk reggel: Reggeli beszélgetés egy agyhalott embebrrel, akinek tök idióta nézetei vannak, hatalmas baromságokat mond, amit ha egy picit is ért a szakmabeli rájön azonnal hogy kamu. Olykor olykor betéved egy-egy értelmes ember akit nyilván nem arról fognak megkérdezni ami tényleg érdekelne, hanem hogy az unokájával mi van, meg hogy hol nyaralt. botránycelebek tömkelege... De ez még elmegy álmos fejjel egy piritós mellé. Ha esetleg betegen otthon maradnék, akkor végig nézhetem 10 csatornán több millió féle termék teleshoppos átvágását, ami szintén csak azért zavaró mert egy terméket 20-25 percig rágnak az ember szájába hogy milyen jó... Film, vagy valami érdekes dolog nincs... aztán közeleg a délután, amikor lenyomják a minősíthetetlen maricsuhi brazil szappanoperákat, ahol ha akkora lenne az IQ-ja az összes producernek meg rendezőnek együttvéve mint az egyik főszereplő melltartómérete, akkor talán egy nézhető valami jönne ki. De ezen több százan osztoznak. aztán eljön a kora este, amikor jön a hiradó + időjárás jelentés... a vicc az hogy ez a nap fénypontja talán, hisz a hiradóba 60%-ban igazat mondanak, mutatnak, a gond csak az, hogy legtöbbször igen le tudja lombozni az embert, főleg amikor 90%-ban azt mutatják kik haltak meg, meg hogy holnaptól még többet kell fizetni az államnak különféle kitalált juttatások végett, na meg a végére benyomnak egy pandamacit hogy megszületett az állatkertben. aztán jön az ellenségek közt meg a többi esti jóság, amik azért úgy nézhetők valamennyire, ha valaki nagyon szereti az ilyen kis bugyutább szappanoperákat, nyomozós filmeket.... és hétvégén esetleg majd vasárnap este, hogy másnap kómás legyen mindenki, éjszaka beraknak egy FILMET! amit már igaz hogy 20000x láttál de megnézed mert most megy a TV-be... és az 1 órás filmből lesz 2 órás, mert a reklámok közé nyomnak be egy kis filmet mint hogy fordítva lenne. Megértem! kell a reklám, ebből él meg.

A gond igaziból nem a TV-vel van, és szerintem nem is velem, és nem is azokkal akik nem szeretnek TV-t nézni. Egy normális ember simán meg tud lenni nélküle, szerintem nem létszükséglet senkinek se. Szórakoztatásra szolgál, és engem nem tud szórakoztatni... Deee ez se igaz, mert aranyosak a pandamacik meg a kis krokik *.* de ezért nem kötöm be, mert akkor inkább előveszem a youtube-ot és FULL HD felbontásban megnézek egy természet filmet, esetleg 3D-be is, mert már olyan lehetőség is van...

A gond veletek van, a közönséggel. Ha nem lenne a lakosság 80%-a (akik amúgy függők a TV-n, bármennyire is mondják hogy nem tudom mi az a VV meg hogy kik vannak benne, ó dehogynem!!) hugyagyú, akkor ne várjátok el, hogy olyan műsorok lesznek aminek van értelme is.

Amúgy bocs ha az elmúlt 1 évben gyökeresen megváltozott a TV, és egész nap reklámmentes filmek, és gondolkodtató szórakoztató műsorok vannak, beszélgetések olyan emberekkel akik tehetségesek, zenészekkel, bűvészekkel, stb hogy elmondják HOSSZASAN nem 2 perc alatt hogy hogy is éltek eddig, mik a terveik, mire büszkék, mégis milyen emberek... és bocs ha már nincsenek maricsuhi brazil "szapi opik" -.-' meg Való Villák meg mittudom én micsodák, mert én TÉNYLEG nem nézek TV-t :D
Throuple 2014.01.14 14:15:24
@CSÉ: kicsit nekem is úgy tűnik mintha nem önmagától mondta volna ezt... Vagy akkor eddig picit félreismertem.