Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoorayforme

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év elején mutatták be a Sundance-en, azóta megjárt néhány fesztivált és kikerült a netre néhány kritika is, amelyek közül egy-két idézet is bekerült a trailerbe. Angliában október 24-től adják. Jennifer Kent dirigálta a 30.071 dollárba került horrort. Egy egyedülálló…..
Augusztus 21-én a hazai mozikat is eléri az Oculus, amit persze azóta már minden érdeklődő megnézett... Ez a csúszás nagyon is jellemző a hazai horror forgalmazásra, ugyanakkor tény, hogy a még időben érkező A megtisztulás éjszakája: Anarchia vagy a Távozz tőlem, Sátán! se…..
A leginkább elborult vígjátékairól ismert Kevin Smith (Jay és Néma Bob filmek) nem először próbálkozik horror-féleséggel, nekem három éve -sokakkal ellentétben- a Red State kifejezetten tetszett. Ezúttal rögtön egy kanadai trilógiába csap bele, persze ezek között direkt…..
KLIKK AZ INTERJÚHOZ! Ezúttal baráti blogunk, a Médiaviagra kérdéseire válaszoltam.  ..
Horror-Mirror Chimeres előzetes 2014.05.08 17:36:08
Svájci vámpírfilm? Ejha. Olivier Beguin rendezte a produkciót, amely egyelőre fesztiválkörúton van, csak később mutatják be a mozikban, talán egyszer hozzánk is megérkezik. Alexandre barátnőjével, Liviával Romániába látogatnak el. A férfit elüti egy autó, majd a kórházban…..
A harmadik rész iszonyatosan nagy csalódás volt, ellenben az elején még megtartották a found footage jelleget, ami a mostani epizódban úgy tűnik már egy percig sem lesz jelen. Így csak a hatfelé csavart sztorit fogják a riporternős szálon folytatni. Egy hajón. Csak hogy még nagyobb…..
Rendkívül dicséretes dolog, hogy egy ilyen filmfesztivál külön szekciót épít a mi kedvenc műfajunkra, ezért örömmel vettük a lehetőséget, hogy sajtós jeggyel bármelyik filmre bemehetünk ingyen. Igyekeztünk is élni minél többször a lehetőséggel, én például az ötből…..
hoorayforme 2014.04.16 23:06:00
hoorayforme 2014.04.16 23:34:22
@Varin: Lecsúsztam róla sajnos, majd a héten moziban.
Jarmusch eddigi filmjeit szerettem, kíváncsi vagyok mit hoz ki a témából.
Habár akad néhány moziban leadott horror, összességében elmondható, hogy elég kevés a minőségi darab. De ahogy mondani szokás igény pedig lenne rá. Talán a Jared Harris-szel forgatott Hammer Films égisze alatt készült film kellemes és borzongató szórakoztatást nyújt majd.…..
hoorayforme 2014.04.21 14:35:39
Amikor elkezdtem nézni az előzetest mindenféle háttér információ nélkül, azt hittem, hogy valami jófajta hajléktalan horror lesz ez, de sajnos nem, csupán egy újabb poszt-apokaliptikus dráma zombikkal fűszerezve. Azért nem néz ki rosszul, de basszus, ezt a csontot már alaposan…..
Igen-igen, már jó pár rész lement, mire eljutottunk odáig, hogy megtekintsük a pilotot. És igen, nem ártana, ha már írnék a sorozat alapjául szolgáló trilógiáról is (cinikusok most dörmöghetnek, hogy "milyen trilógia"?). Azért lássuk, hogy mivel is van dolgunk! Előre szólok,…..
Régebben a found footage még érdekesnek hatott, de mostanra már ezt a stílust sárba döngölték. Néhány kivétel akad csak, amelyek valóban izgalmas és vérfagyasztó élményt nyújtanak. Vajon a The Borderlands-szal elégedettek leszünk? A történet egy vatikáni csapatra koncentrál,…..
Egy hétköznapi fickó egyik este kap egy rejtélyes hívást, hogy ha végigvisz 13 tesztet, akkor multimilliomossá válik, miközben persze minden lépését kamerákkal ellenőrzik. Hősünk belemegy és az előzetes láttán át fog lépni bizonyos határokat... Túl sok újdonságot nem…..
Egy nő a bátyját próbálja felmenti egy gyilkosság bűne alól azzal, hogy bebizonyítja, hogy a tettet természetfeletti jelenség okozta. Sok sikert hozzá. A sztori még nem is egy nagy cucc, meg oké, hogy teaser és csak gyors vágásokban adagolják a képeket, de veszettül jól néz…..
Horror-Mirror Eredményhirdetés! 2014.01.18 21:20:30
A mai nappal lezárult az Én, Frankenstein nyereményjátékunk én meg majdnem megfeledkeztem róla. Nagyon népszerű volt, kereken 60-an próbálkoztatok. (Egyébként egyik olvasónk volt olyan kedves, hogy közben kérte az ignorálását, mivel mégsem tudott volna elmenni.) Lássuk a helyes…..
Mielőtt gyorsan végig görgetnétek az oldalt (á, kit áltatok, már késő), hogy hozzáfűznivalók elolvasása nélkül csak a címeket nyálazzátok el, jöjjön egy szokásos kis összefoglaló a tavalyi évről! Bármit is írjanak egyes fanyalgók, 2013 igenis a horror éve volt!…..