Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trolldimiklos (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
trolldimiklos (törölt) 2014.01.15 11:56:44
@tom1034: A jogállamba vetett hit evolúciós hátrány manapság. Ennél sokkal durvábbak is megtörténnek, és újra és újra. Ehhez kevés egy ügyvéd. Egyéni orvosság az útlevél, társadalmilag pedig hogy ne kussoljunk. Ezért nagyon hasznosnak találom ezt a TC cikket. Több ilyen téma kéne, pl. a 2013-ban felhozott kötelező biztosítás felmondogatós (Égéstér) is elhalt, pedig még aktuális.
trolldimiklos (törölt) 2014.01.15 12:15:36
@HolciZoli:
Nekem is jött illetékbehajtás decemberben, és valószínűleg valaki rányomott a reply gombra odabenn, mert új lakásom van és arra nem volt illeték, de mégis kijött a behajtás. Telefonon elmondták, hogy ne vegyem figyelembe.
Idei első adásunkban ajánlunk, lesznek olcsó lányok és menedzsereik és katonadalok. Kapaszkodjanak! Az Égéstér 101. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
trolldimiklos (törölt) 2014.01.13 21:31:32
@Scaleo: Én most kezdtem el végighallgatni az eddigi száz adást (napi 3-4 fér bele) és kifejezetten tetszik, hogy végül visszatérnek az eredeti sztorihoz, mikor már elfelejtettem hol jártunk eredetileg. Így akkor is találok érdekes infokat, ha az aktuális topic pont nem érdekel. Mondjuk erre WR rájátszik, látszik, hogy élvezi mikor már csak neki van meg a fonal... :-)