Regisztráció Blogot indítok
Adatok
líder máximo

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öröm olvasni a tajtékzó, ruhaszaggató hozzászólásokat a 444.hu-n. Bizony, ez most kurvára fájt szegény SZDSZ-MSZP-seinknek. Egyik utolsó büszkeségük - mintha Kertész Ákos és Dániel Péter egyszerre gyakorolt volna kegyet a Fidesz-kormány felé. Nem elég, hogy augusztus 20-a…..
líder máximo 2014.08.21 17:42:26
@Kuruc ezredes: Tehát "a ballibek" nem magyar állampolgárok?
líder máximo 2014.08.21 17:48:59
@Abendsen: Én az a becsületes kommunista vagyok, aki nemcsak a jelben, de az eszmében is hisz!
líder máximo 2014.08.22 11:02:07
@vénkujon: Pedig egyszerű kérdéseket tettem fel! Öt éve hatalmon vannak, és még trollkodni sem tanultak meg?
A Donald Tusk vezette lengyel kormánypárt, a mérsékelt konzervatív Polgári Platform (PO) történetének messze legkínosabb napjait éli. Az országot hét éve, széles közmegelégedésre és magabiztosan irányító pártot ugyanis egy nem rég kirobbant lehallgatási botrány padlóra…..
Királyvár Ül Tommen, a gyerekkirály a kurva kényelmetlen Vastrónon, és miközben a szepton a fejére helyezi a kicsit nagy, bár átalakított koronát, másra sem tud nézni az ünnepségre megjelent tömegben, mint a kissé malacorrú vidéki szépségre hajazó Margaery-re, aki ugye az…..
líder máximo 2014.05.11 23:39:42
@Felagund: @sixx: hello sixx, nem szoktam nagyon kommentelni ide, de imádlak olvasni és a kommenteket is igyekszem végigpörgetni.Mint sorozatnézőnek egyszerűen elveszi néhány fasz a várható szórakozásom, hogy sokat sejtetve kommentelgetnek, tippelgetnek ide, gyakorlatilag szétspoilerozzák a sorozatról szóló kommentfolyamot, a könyvek alapján. Egyik ilyen fasz ez a Felagund, ráadásul a stílusa is szívlapát. Baszd már ki légyszives őt a picsába, 3 évad TH hogyvoltja alatt türelmes voltam vele, de a 4évad első 5 részében is folyamatosan csinálja, most szakad el a cérnám, Kösz!
Elöljáróban csak annyit, hogy aki nem naprakész a könyvekből, (mint pl. én, aki a negyedik kötet első harmadánál tart) annak lesznek nagy meglepetések az epizódban. Mereen Szürke féreg nyelvleckét vesz Dany tolmács csajától, és a múlt időt menten nem a “tegnap reggel vettem…..
líder máximo 2014.05.03 00:00:29
@Tempus-Anh: "másrészt pedig GONDOLKODNAK, amihez természetesen játék és a varázsvilágban történő megmerítkezés is társul, kilépés a mindennapok betonfalanszteréből és visszatérés valami boldogabb világba" - hát tuggya a faszom, nekem a GoT világa annyira nem tünik boldogabb világnak, mint a mostani, tér oda vissza a faszom.
Jobbegyenes Ez 31 embernek tetszik. 2014.04.16 18:44:42
Azt mondja a Fodor Gábor a Facebookon, hogyaszonyga, hogy “Nagyon szomorú látni, hogy Schiffer András az LMP-elnöke és Török Zsolt volt MSZP- szóvivő kedélyesen mondja fel a szalon és kevésbé szalon antiszemita szlogeneket a Facebookon.Erre nincs mentség!” Mármost azt én nem…..
       1968. május 29-én de Gaulle tábornok helikoptere elhagyta az elnöki palotát. Családjával Massu tábornokhoz, a Németországban állomásozó francia csapatok parancsnokához menekült. Másnap félmilliós tüntetésen követelték a lemondását. Pompidou miniszterelnök kész…..
líder máximo 2014.04.15 18:12:24
@Deepblue Noir: "ez ferdítés, nem is akármekkora" - Ezt az előbb is leírtad, de sem akkor, sem második nekifutásban nem indokoltál, hogy vajon miben ferdít?

Én meg azt mondom, hogy ugyanazt a (cinikus) játékot, szómágiát űzöd, amire a poszter élesen rávilágít.
líder máximo 2014.04.15 18:55:56
@Deepblue Noir: Miért vagy ilyen sértett? Mi bánt? Kire haragszol?

"ez ferdítés, nem is akármekkora"

"hazudsz"

Tehát fussunk neki harmadszorra is: miben ferdít a poszter?
líder máximo 2014.04.15 19:29:20
@Deepblue Noir: Végre! Nagy nehezen csak összejött a válasz!

De hát Schiffer azt mondta, hogy "semmit" nem szól az emlékmű megépítésének újrakezdéséhez, aztán mégis szól, mert szerinte vannak az országnak fontosabb problémái is, mint az általa is elítélt erőszakos emlékműépítési akció.

Schiffer relativizálja a problémát és ellentmond önmagának is, handabandázásról beszél, ha valaki kimondja, h a kormány által állított emlékmű problémát jelent.
Kész, az acélidegzetű műsorvezetőasszony, minden öntelt kamugép politikus rémálma nem bírta tovább, elszakadt nála a cérna és felemelt hangon leoltotta Fletót az ATV Egyenes beszéd című műsorában: Itt van egyébként a teljes műsor is, azoknak, akik szeretik hallgatni, ha a…..
líder máximo 2014.03.19 22:04:01
@harcosDuke: Nem, Mitzimackó nem azt mondta meg "ki a náci", hanem azt, hogy miért vagytok nácik. Szóval ez tényleg öngól. Csak épp neked :D
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
líder máximo 2014.03.01 21:22:14
@maxval a gondolkodó birca: "Én nem látok magyar belpolitikai vonatkozást."

Csak annyi vonatkozása van, hogy a rendszert ami Kijevben megbukott, pont most építi ki Orbán Viktor elvtársunk Budapesten! Van hova menni a kommunistáknak továbbra is!
líder máximo 2014.03.01 21:55:57
@maxval a gondolkodó birca: "Szinte semmi hasonlóság Ukrajna és Mo. között." Most, hogy az ukrán Viktort elkergették, valóban semmi. Egyetértünk!
líder máximo 2014.03.01 21:58:22
@Nyekenyóka: Akkor még nem szerettük Viktort, de most már rendes kommunista elvtárs ő is, ezért lehet vele üzletet is kötni!
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
líder máximo 2014.02.16 22:35:28
@algi80: Smuck Andor a Fidesz-kreálmánya, azért van rá szükség, hogy a baloldalról elvigyen szavazatokat.
líder máximo 2014.02.16 22:47:22
@megint: most tényleg nem értem miért kérdés még, h az LMP-t kilóra megvette Orbán...

@Observator: "A DK a baloldal Jobbikja" - tudsz segíteni, hogy melyik az a DK honlap, ahol nyíltan lehet zsidózni, cigányozni? K
líder máximo 2014.02.16 22:49:12
@Sándor Pikáli: Ellentétben veled úgy látom, hogy Gyurcsány tegnapi beszédével rengeteg szavazatot szerezhetett az Összefogásnak, az Orbán-beszéd kifejezetten szar volt, unalmas és megfáradt. Téged is már csak a vakhit lendít tovább, az ész nem nagyon működik.
Stummer János, a Jobbik erzsébetvárosi, csikágói jelöltje kimaxolta a soft powert, a Jobbik barátságos imázsépítését. A radikális jobboldali párt hetedik kerületi képviselőjelöltje nem mással, mint egy macskával pózol a szórólapján. Már látjuk, ahogy az erzsébetvárosi…..
Rezsifórumokon gyakorolja a polgárinak indult Fidesz a virtigli plebejus politizálást. Aki még nem hallott róla: a rezsifórumokon az adott helyi képviselő és egy erős fideszes politikus kiáll a közönség elé, és nyom egy standupot a rezsicsökről és az ellenzék hét bűnéről.…..
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
líder máximo 2014.02.12 22:19:01
@Joey Tribbiani v1.1: hát olyan még nem volt emlékeim szerint, hogy lányok a fiúk ellen :)
líder máximo 2014.02.12 22:25:23
líder máximo 2014.02.12 22:28:46
@HummeRC: Erős Viki fölény, de Sárlik lesz az.
Szegény Lilura párducmintás cicanadrágot adott a sztájliszt, bár még így is jobban jártunk, mint egy Boss-öltönyös Istenessel. A mai adás leginkább két lakóról fog szólni, Izáról és Simlisről, és lesz sok-sok racsítás, sírt is a mikroport a Harcsaszájú picsa nyakában…..
líder máximo 2014.01.27 22:34:34
@Cave Nick: nálunk tuti nincs :P
líder máximo 2014.01.27 23:14:32
líder máximo 2014.01.27 23:16:23
@ő-szinte: TEssék, kérése, PARANCS:

www.youtube.com/watch?v=c6DZktvqlIE

MEGNEMMONDTAMHOGYBONTOTTCSIRKÉTHOZZÁLBONTOTTCSIRKÉTBONTOTTCSIRKÁT :D:D:D:D:D
Az összefoglaló elején Istenes Bence bedobja a helikopterezés szót, amivel engem egyből a tévé elé szögezett. De nézzük miből élünk. Másnap reggellel nyitunk. csutkára baszatja az RTL-es kolléga az Aviciit. Zsótinak kell a reggeli öt perc néma kussból álló szeánsz, hogy…..
líder máximo 2014.01.15 14:11:06
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szarok arra a lóra, komolyan unalmas már az a sírás, amit itt toltok, jaj óverdóz.

1. illik a csajra, tök jó elnevezés
2. itt van nekünk már shei "öröksége" is
3. az "eredeti" ló ráadásul egy középszerű gebe volt, ami néhány mégközépszerű versenyt nyert meg európában, de az igazán jegyzett versenyek előtt mindig "lett vmi baja" vagy simán csak kikapott.

csak ennyit akartam mondani ebéd után.
líder máximo 2014.01.15 21:11:07
@mézescsók: kár, h nem tartod meg jószokásod, te is úgy nevecc mint Óverdóz?

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Faszt szarod te le, itt pattogsz napok óta, Óverdóz, jaj Óverdóz. Csak szóltam, h idegesít, látod, másokat is.

@Istenes Bence: csókollak :) Jók a ruháid :P

@Haynau: És elgalább ekkora ikon lesz Óverdóz is, mégha a sok szerencsétlen Óverdóz-buzi tüntit rendez a VV ház elé, akkor is! :))))))))
líder máximo 2014.01.15 22:33:43
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): olvass már vissza, ki pattog az elnevezésen napok óta? ahogy a reakcikból lejött, bizony ez már másokat is zavart, max nem volt kedvük beleállni a vitába. Nekem meg van :)

Amúgy felőlem rinyálhatsz napestig, ha visszaolvasol azt is megtalálod, h nem megmondani akarok én neked semmit se másoknak, csupán jeleztem, hogy ebéd után mi jutott eszembe, asshole :)
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
líder máximo 2014.01.13 21:01:53
@ő-szinte: kifejtsem most vagy majd csak a végén? :P
líder máximo 2014.01.13 21:32:52
@ő-szinte: mindegyik beköltöző ilyen vagy olyan hatást váltott ki a közönségből, senki nem tudott semleges maradni, ráadásul tökéletesen működik a régen minden jobb volt és erkölcsösebb suttogó propaganda is, érzem, nagyon vidám perceknek nézünk elébe, ráadásul még kiadó 5-6 hely, atyaúristen :D
líder máximo 2014.01.15 21:18:40
@beacska: hol? :)
A beépített ügynök Simon halál nagy nyugalommal bazmegolt élő adásban. Az RTL szerkesztői ráküldhették volna a TEK-et gyógyegér Simonra, de valszeg akkor is csak fejhangon sipákolva kurvaanyázott volna, azzal is bebiztosítva plusz pár óra NMHH-s adásszüneti cenzort. Ő is…..
líder máximo 2014.01.13 21:29:43
@Zwekedly: sixx odateszi magát alaposan szerintem, amúgy hajnit pedig itt olvashatod: www.hir24.hu/bulvar/2014/01/13/vv6-dugni-mindenki-tud/
líder máximo 2014.01.13 22:40:41
@beacska: köszi!