Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nokamu

171 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövetségi hatóságok és az NFL 19,5 millió dollár értékű hamis sportrelikviát foglaltak le egy év alatt, nyilatkozták csütörtökön. Ez több mint 325 ezer terméket jelent, köztük mezek, sapkák, és más, a Super Bowl-hoz kapcsolódó árucikkek. Az egy éves akció, mely során…..
Bár egy tucat egyéb, olcsó iPhone 6 másolat kapható manapság, a Dakele legújabb telefonja, a Dakele 3 hasonlít leginkább az eredeti készülékre az összes kínai klón közül. A készülékre a BusinessInsider talált rá a GizmoChina segítségével. Az androidot futtató…..
A hatalmas fogásra a Harwich-i nemzetközi kikötőben került sor. Az Essex-i Kereskedelmi Szabványügyi Hivatal munkatársai 10 ezer pár Nike sportcipőt fogtak el, összértékük meghaladja a negyed millió fontot. A lefoglalt árucikkek egy lettországi szállítmányban…..
Bár még nincs megjelenési dátuma az Apple Watchnak, a türelmetlenek már most vehetnek koppintást, ha tudják hol keressék. A múlt héten felkerült az eBay-re egy "Apple Watch prototipus", amely pár óra alatt 260 dollárért talált gazdára. Az eladó azt állítja, hogy az okosóra…..
Készüljenek fel, kevesebb „hír” jelenik meg majd a Facebookos hírfolyamukon a hihetetlen igazságokról és dinoszaurusz észlelésekről. A közösségi média platform kedden jelentette be, hogy erőfeszítéseket fog tenni, hogy csökkentse a beugratások és félrevezető történetek…..
Állítólag az utánzás a hízelgés legmagasabb formája. Az Ikea bizonyára nem így gondolja a kínai 11 Furniture bolt esetében, ami szinte tökéletesen másolja az eredetit.  Pár héttel azután, hogy a hamis Apple boltok felfordulást okoztak, ugyancsak Kunmingban feltűnt az Ikea…..
Egy rutin vizsgálat veszélyes kábelező rendszert talált, amitől akár egy egész épület lángra kaphat. James Robinson, a Borealis főmérnöke nemrég mutatta be a biztonsági vizsgálatok eredményeit a dán Műszaki Egyetemen. Több kábelező csövet vásárolt egy svédországi…..
Nemrég bejelentették az Oscar jelöléseket, ez pedig sokakat arra ösztönzött, hogy megnézzék a kérdéses filmeket. Ez a megnövekedett érdeklődés észlelhető a legális és az illegális oldalakon is. Az illegális letöltő oldalakra ugyanis a 36 esélyes film majdnem mindegyike…..
Ha hinni lehetne a legújabb híreknek, a WhatsApp egy új üzenetküldő kliensen dolgozik, amely a WhatsApp Plus nevet kapta. Az új alkalmazás elvileg még biztonságosabb lesz. A bgr.in azonban megvizsgálta az állítólagos honlapot és az appot, és azt találta, hogy egyik sem hiteles. Nem…..
Mindannyian voltunk már úgy vele, hogy ártatlanul nézelődünk a Facebookon, amikor hirtelen egy hirdetés jön szembe, ami álmaink ruháját kínálja, ráadásul rettentően olcsón. Ennyiért biztos nem valódi, gondoljuk, de a kisördög ott bujkál, talán ennyit megér a kockázat.…..
Egy, azaz egy darab elem van benne, az összes többi cementből van. Egy hamis SSD pedig így. Jól látják, egy pendrive és pár nehéz csavar, hogy ne a súlykülönbségen bukjanak le. Egy másik hamis SSD, hasonló megoldással: képek: weibo eevblog neowin  ..
A Microsoftnak óriási problémával kell megküzdenie Kínában: a hamis szoftverekkel, különösen a Windows-al. Annak érdekében, hogy megvédje szellemi tulajdonát az illegális másolóktól, a cég együttműködési megállapodást írt alá az Alibaba Grouppal, amely a régió legnagyobb…..
A kínai okostelefon gyártó, a Xiaomi hatalmas sikereket könyvelhet el az utóbbi időben, azonban ha megnézzük az általuk gyártott eszközöket, néhány feltűnően hasonlít az Apple által gyártottakhoz. Ezért is ironikus, hogy a Xiaomi vezérigazgatója most arra figyelmezteti a…..
Egy férfi bíróság előtt az Egyesült Királyságban, a vád ellene, hogy megpróbálta a Gravity című filmet 3D-ben felvenni kézi kamerával egy moziban. Ez az első ilyen eset. A 28 éves filmszakos diák állítólag két HD kamera felhasználásával tett kísérletet erre, azonban a mozi…..
Nem, a képeken nem az Apple legújabb terméke látható. Úgy tűnik, elég idő telt el az okosóra bemutatása óta, hogy elkészüljenek a kütyü által inspirált készülékek a 2015-ös CES kiállításra. A Synergy technologies késztette a fenti okosórát, melyet a CES 2015…..
Sok szilveszterező életét menthette meg Nagy Britanniában az apró elírás. A brit Kereskedelmi Szabványügyi Hivatal tisztviselői 166 palack hamis vodkát távolítottak el három üzlet polcairól Lutonban, miután egy helyesírási hibát találtak a címkén. A hamis vodkásüvegek…..
A Xinlexin Electronic Toys Lego koppintása, a Gudi rengeteg háborús témájú szettel állt elő. A lent látható szett a „Terrorist Air Car”, vagyis „terrorista légi kocsi” fantázianevet kapta, bármit is takarjon ez a kifejezés (valószínűleg légvédelmet, de kommentekben várjuk…..
Eddig közel 20 ezer eszköz fertőződött meg a kártékony szoftverrel, amely a film elérhetővé tételének ígéretével kecsegteti a letöltőket, valójában azonban adatokat lop. A Kim Dzsongunt gúnyoló film a Sony Pictures elleni hekkertámadás után vált híressé. A…..
Ha a gyerekek ezeket a hamis játékokat találnák a karácsonyfa alatt, nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolyuk. Sőt, valószínűleg rémálmaik lennének hosszú hónapokon keresztül. Az alábbi, és hasonló játékokat próbálják elkerülni a karácsonyi vásárlás utolsó…..
Beváltotta ígéretét a közösségi oldal, és elkezdte törölni az inaktív, hamis és spammelő profilokat. Annyira jól csinálják, hogy a felhasználók „Instagram Rapture”-nek és „Instapurge”-nek keresztelték a tisztogatást. A hírességek elvesztették a követőik egy…..
Több mint egy hét telt el azóta, hogy a Pirate Bay szervereit lekapcsolták, most pedig ugyanez történik a hivatalos Facebook oldalukkal is. Pár órával ezelőtt ugyanis elérhetetlenné vált a Pirate Bay Facebook oldala is, amelyet közel fél millióan lájkoltak. Nem tisztázott, hogy az…..
A Nikon Europe arra figyelmeztet, hogy egyes eladók megpróbálják átverni az akciós termékekre vadászó vásárlókat. Néhány csaló ugyanis a szétszedi a D800-as kamerákat és a hardvert D800E-ként újracsomagolva próbálja eladni drágábban. A Nikon Rumors oldal információi…..
Los Angeles megye lakosai haragszanak a Google Waze-ra, amiért feléjük tereli az autóforgalmat a lakóövezetbe. A korábban csendes utak most állítólag tele vannak, mert a Waze az autópályákról ide tereli a forgalmat. A kérdéses autópálya naponta 379 ezer autóst szolgál ki.…..
A Spectre, vagyis az új James Bond film címe, táplálja azt a spekulációt, hogy Erns Stavro Blofeld visszatér a képernyőre, de akkor miért az lett bejelentve, hogy Christoph Waltz egy Oberhauser nevű karaktert fog alakítani benne, mint főgonoszt? 40 év kihagyás után Blofeld, a…..
Ezen a héten az Instagram elkezdi eltávolítani a spam-et és a hamis profilokat a közösségi oldalról. Egy digitális marketing ügynökség szerint ez akár 10 millió profil törlését is eredményezheti. Egy hamis profilokat árusító cég szerint valahol 2 és 10 millió között lesz ez…..