Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davajmarat

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolta Del Piero, és megkopott gyorsaságát régi jó zsenialitásával álcázandó megadta az alaphangot a Real elleni derbin, majd Keith Flintet idéző sátáni grimaszok közepette vezette le az elmúlt hónapok feszültségét. Hiába no, prodigy. Az olaszok számára ennél jobban nem is…..
Davajmarat 2008.10.21 22:41:45
Furcsa dolog ez, még szokni kell. Mármint azt, hogy van olyan labdarúgó világesemény, ami igazából a kutyát nem érdekli. Mert lássuk be, hiába gyúrunk mi rettenetesen arra, hogy minden sportesemény csúcsa, az olimpia következik, ha egyszer a felvezetés kapcsán a legnagyobb hír a…..
A franciák rosszabb helyzetben vannak, mint a valóságban, hiszen az olasz válogatott ellen kellene nekik bebiztosítaniuk a továbbjutást, ami valljuk be nem egy egyszerű feladat sem a zöld gyepen, sem az NST szimpátia Európa-bajnokságán. Mindeközben a holland és a spanyol válogatott…..
Az évad utolsó beharangozója következik. Az utolsó fordulóé, amely még mindig tartogat izgalmakat a szurkolók számára. Mivel a táblázat elejének kérdései már régen eldőltek, így csak a kiesést és a legutolsó UEFA kupás hely sorsát övezi bizonytalanság egy mérkőzéssel a…..
1. Amikor komoly sérülés történik a pályán, az embernek mindig az jár a fejében, hogy nem létezik, hogy valaki szándékosan csináljon ilyet. Aztán eszébe jut Roy Keane és már nem biztos semmiben… 2. A Chelsea még Special, de a One nagyon hiányzik belőle. 3. A Juventus…..
1969-ben utoljára állt össze a Beatles egy stúdióban, ie 1295-ben megkoronázták II. Ramszeszt, 2006-ban pedig az Egyesült Királyság történetének legnagyobb rablását követték el február 22-én. Hogy ez kit érdekel? Megmondjuk azt is. Holnap lesz egy éve, hogy bede annyira…..
Nem nehéz eldönteni, hogy az FA-kupa ötödik körében rendezett Manchester United - Arsenal meccset tekintheti-e bárki BL-főpróbának. A válasz nem. A miértre inkább húsz, mint tíz jó érvet tudnánk felsorolni, most mégis be kell érnie mindenkinek kettővel. Egyrészt egy…..
Davajmarat 2008.02.22 01:28:59
Focival bármiféle relevanciában álló vonatkozások tekintetében nem szoktam a tréfa eszközével élni. Még akkor sem, ha nyilvánvalóan le kell szögeznem, a Topur és szurkolói önkéntelenül is széles mosolyt csalnak arcomra.:-)
Van bizony. Fura egy osztály e tekintetben: egyszer összeszámoltuk az ebbéli jellemzőket, s pl. 6-an szorítanak a Fulhamért, 3 hallgató pedig a Hertha BSC-re esküszik. Nincs Pool-, Bayern- és Juve-rajongó!
Jöhettek bármeddig, ez nem segít a csapaton.:-)
Én is azt tapasztaltam, hogy Norvégiában elég masszívan jelen van ez az elmefertő, sőt, utazásaim alapján az a benyomásom, hogy a lengyeleknél és Bolíviában is sokkalta népszerűbb, mint az Arsenal.
A tojásfociról és a kosárról sem tudok semmi rosszat mondani. Nézek szumót, vitorlázást (utóbbit mondjuk inkább űzöm, ha mód nyílik rá), érdekel a rugby, snooker, F1, a kézit is csípem, s rendszeresen járok műkori versenyekre is. Biztos, sok konfliktusom lenne ebből, ha a feleségem nem lenne hasonlóan fanatikus. (Sőt, szerintem Ő az igazi megszállott kettőnk közül.)
Örömmel mondanám, hogy itt a fizetések jóval magasabbak, de attól tartok, ilyen irányú örömökben soha nem lesz részem, részünk. Az igazság az, hogy régebben újságírással foglalkoztam, de nem különösebben élveztem, a vágyamtól, a tanári pályától azonban elriasztott az egzisztenciális faktor. Viszont régebben manuális metódusokkal, ma pedig már a net segítségével voltaképp sportfogadásból élek, s a tanítást szívből, elhivatottságból vállaltam - és nem bántam meg. Ha pedig tudnád, hányszor tettem életem folyamán Topur-győzelemre, s milyen mérvű haszonra tettem szert a csapatnak köszönhetően, leesne az állad- nem mintha büszke lennék rá, szurkertársaim körében nem is hangoztatom ezt a tényt.:-)
/Az entroitás leginkább reflexiókban, mintsem felvetésekben megmutatkozó intelligens, sokszor szatirikus stílus./
A legjobbakat, remélem, minél gyakrabban összefutunk! Pláne egy-egy kiadós Topur-zakó után.:-)
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
Elirigyeltük a sorozatjunkie DVD-ajánlós posztjait, és mi is elkezdjük figyelni az amazon akcióit, most például az angliai oldalnak vannak eszement akciói (január végéig, vagy amíg a készlet tart). Az angoloktól való rendelés azért lehet jobb, mint az amcsi, mert ezt a vám…..
Az RTL Klub ma este kezdi el vetíteni a Maffiózók utolsó, hatodik évadát, amivel végérvényesen befejeződik Tony Soprano és (két) családja története. Az HBO 1999-ben bemutatott, azóta mesés karriert befutott sorozatáról már minden leírtak, amit csak érdemes volt és lehetett,…..
Miután a szavaztatás ezekben a pillanatokban válik divatossá, mi sem maradhattunk le a „zinternet” eme csodálatos lehetőségéről. Elkezdtük kiírni a mi szerény kérdéseinket és egyelőre tetszik, hogy van hajlandóság a nyomkodásra. Persze soha sem lehetünk biztosak az…..
Alig aludtunk két felet, és az angolok máris újabb fordulóba kezdenek. Ez még a magyar bloggernek is sok, nemhogy a magyar futballistának. De azért továbbra is jósolunk, meccset nézünk, ilyesmiket csinálunk. Birmingham-Fulham: 2-0Új edző az egyik, vadonatúj edző a másik oldalon,…..