Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hansoloo

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
Kelet-Európában módszeresen tör előre az illiberalizmus, lassan már az unió is rájön. Tusk csak további élezi a kelet-nyugati ellentéteket a kvóták ügyében, Asselborn megint kikelt Magyarország ellen. Európának megvan a különbejáratú antiszemitizmusa, lásd Orbán gusztustalan hadjáratát Soros…..
• Elvi kérdés, hogy Brüsszel érvényt szerezzen a kvótahatározatnak a magyarokkal, a lengyelekkel és a csehekkel szemben, nincs ingyenebéd, sem kimazsolázás • Trócsányi azt ígéri, hogy az Európai Bíróság újabb döntését már tiszteletben tartják, Szíjjártónak megint habzott a szája • Schulz…..
Jönnek a pofonok, a kokik és a sallerok. Orbánt a saját példaképe képzelte fel a hét elején. De Lech Walesa bírálata nem volt elég, most a budapesti szlovák nagykövet gyalázta az unió elleni kampányolást és a gyűlöletkeltést. Orbán már Visegrádon is magányos. Nem ezt hívják Magyarország…..
A külföldi befektetőket egyelőre nem zavarja, hogy mind hangosabb a követelés a Magyarország elleni szankciók elrendelésére. A lengyel jobboldal egyfolytában feszegeti a tisztesség és a szóbeli erőszak határait. A szélsőségesekkel kokettál a kijelölt cseh miniszterelnök, hogy kormányképes…..
Gratulálok, itt az első házi feladat!   Engedje meg, hogy ezúton gratuláljak Önnek, hogy bár személyével nem lett több női politikus a Fidesz elnökségében, de mégiscsak nőt választott meg pártja Pelczné Gál Ildikó helyére. A Fidesz nőket érintő problémákat és kihívásokat illető érzékenységét…..
Ebben az évben engem ért a megtiszteltetés, hogy elvihettem az autónkat a szokásos tél eleji kerékcserére. Hiába voltam az elmúlt 4 évben autótulajdonos, és volt a férjemnek is egy autója, valahogy sosem én mentem a szakemberhez velük. Igaz, egyszer jelen voltam, de akkor is egy férfi családtaggal,…..
hansoloo 2017.11.12 13:06:46
@J. McClane: Svédországban ez nem szokás. Kv-t adnak - hat féléből választhatsz - viszont a szerelő a munkaruhályában ül be a vaj bőr Volvódba.
hansoloo 2017.11.12 13:26:10
@juletræ:
És?
hansoloo 2017.11.12 13:31:05
@juletræ: szuper.
Mielőtt rátérnénk arra, hogyan állíthatjuk meg közösen 2018-ban a kétharmadot, idézzük fel, pontosan miért is lett 2014-ben kétharmados többsége a Fidesznek. Látszólag száraz választási matematika következik, mégis érdemes velünk tartani, és nem csupán azért, mert a lehető legkevesebb számmal…..
Második kormányrakerülése óta már a harmadik frakcióvezetőjét nyírja ki a miniszterelnök azzal, hogy a kormányába emeli őket. ..
hansoloo 2017.09.10 10:29:25
@Indriq: na, hát erről az intellektuális teljesítményéről beszélek. Sikerült megértenéd amit írtam. Ja, nem.
hansoloo 2017.09.10 11:11:30
@Indriq: na most aztán jól megkaptam. Tényleg ennyire futja? Agy nélküli ember? Fityisz? Ez még csak viccesnek sem vicces. Elcsépelt is, ostoba is. Szedd magad össze, tudsz te ennél jobbat. Ja, nem.
hansoloo 2017.09.10 11:21:28
@Indriq: nyugi, ahol te vagy onnan nincs lejjebb.
15. Trust (2010) A Jóbarátokból ismert David Schwimmer drámája a 2010-es filmtermés egyik legfontosabb darabja. Az internetes ismerkedés legsötétebb árnyoldalait mutatja be, de cseppet sem didaktikus módon. A Trust egy, merész témákat feszegető, kőkemény dráma, végig tűpontos…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Volt kint egy poszt egy kamerás cuccal, most itt a HD a Facebookról. Bemutató: április 12. A kulcsmondat a trailer végefelé, a kommentekben NE spoilerezzünk a könyvre vonatkozóan pls. // Post by Game of Thrones. ..
hansoloo 2015.01.31 09:24:56
@Nyiri: Az előzetesek már csak ilyenek.
Orbán nem élt, illetve visszaélt a lehetőséggel, amelyet a válság, a korrupt baloldali kormányzás és saját politikai ereje együtt kínált fel 2010-től: a kétharmad jelentette erőt, amellyel a száz éve sodródó országot a polgári fejlődés biztos pályájára állíthatta volna.…..
hansoloo 2014.12.05 11:10:34
@megamind: persze.
nincs szólásszabadság se, ehhez képest telipofával tolják a szart ezer helyről.
nincs sajtószabadság se, ehhez képest naponta jelennek meg hamis tényeket bemutató gyalázó cikkek, írások tömkelege (nincs ezzel baj, persze).
ezért mondom, hogy ez a balliberális virtuális világ. ez ment 2010-2014 között. mire mentek vele? akkorm pofoint kaptak a választóktól, mint talán még soha.
2018-ban lesznek legközelebb választások. és ha a hazai és nemzetközi balliberális erők így folytatják, megint fidesz 2/3 lesz.
hansoloo 2014.12.05 11:11:47
@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek:
sztem te magad lehetsz Török Zsolt, minden idők legszellemesebb, legszánalmasabb, legostobább maszop idiótája. :))
Ha valamikor, most igazán szüksége lenne a kormánynak az éppen szétvert külügyi tárcára. John McCain, amerikai republikánus szenátor, a Fidesz régi szövetségese ugyanis immár nemcsak azzal vádolja Orbánt, hogy egy neofasiszta diktátor, hanem azzal is, hogy a magyar vezetés…..
Már az önkormányzati választások előtt többen megírták, hogy a KSH takarékossági okokból (hivatalosan „emberi erőforrás-hatékonyság és költségtakarékosság”) csak novemberben hozta nyilvánosságra átfogó szegénységi és kirekesztettségi statisztikáit. A…..
hansoloo 2014.12.04 16:04:14
@lófüle elemér:
az érveid kavics egyszerűségűek = Tehát neked túl magasak az érveim
?????
LOL
hülyeségeket beszélsz. tudod ezt te is, én is, meg mindenki. nincs ezzel baj. hülyék is kellenek a világnak.
hansoloo 2014.12.04 16:16:58
@lófüle elemér:
"igazolják ha igazat írok."
na, csak nem egyszemélyben eldöntötted, kinek van igaza?? ennyire hülye nem lehetsz töki.
hansoloo 2014.12.04 16:22:10
@lófüle elemér: török zsolt-i magasságokba (=mélységbe) emelted az érvelés művészetét. bár úgy sem tudod ki az a szerencsétlen, hiába is magyaráznám. a tudatlanság téged is boldoggá tesz, ahogy látom. nincs is ezzel semmi baj.
majd 2018-ban újra szavazunk, addig meg marad neked a blog.hu-n való fröcsögés. többre úgy se vagy jó, legalább ez legyen a magadfajtáknak.
igaz töki?
A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt. Bár a beharangozott hatalmas csontvázak helyett inkább csak apró csontdarabokat találtak, azért végigment a számonkérés minden lehetséges ügyben,…..
hansoloo 2014.11.10 16:51:47
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: pont ezt akartam írni. a balos szavazók fogták magukat, és leszavaztak a jobbikra.
akárhogy
hansoloo 2014.11.10 17:00:19
@oszt jónapot:
"Ha nincs hőbörgés, simán el lehetett volna sunnyogni az egészet"

megint tévedsz. Jóbarát: "a kitiltottak egyes ügyei kimerítik a 7750-es elnöki rendeletben foglalt szempontokat, amelyek alapján megtiltható olyan személyek beutazása, akik korrupciós ügyekben vettek részt."

ez egy sima destabilizációs folyamat így. semmi több. lassan mindenki belátja. az ember meg magából csinál bohócot. ennyi.
hansoloo 2014.11.10 17:18:00
@oszt jónapot: ez egy tisztán geopolitikai ügy. semmi köze se Vida Ildikóhoz, se a korrupcióhoz, se a NAV-hoz. ez ténykérdés.
kép: origo.hu Amit el fogok mondani, az nem bonyolult. Nem valami nagyon titkos receptet fogok előadni. Csupán megállapítok, kimondok valamit, ami a ma esti tüntetés után szerintem nyilvánvaló. Vida Ildikó lemondását el lehet érni, ha akarjátok.   Az internetadó visszavonása…..
hansoloo 2014.11.10 17:02:33
@Brendel Mátyás:
" százezres tüntetést"
LOL. :))) nevettem. köszi
hansoloo 2014.11.10 17:05:35
@Brendel Mátyás: itt rendes tűntetést is csak a fidesz tud csinálni. majd lesz megint egy sokszázezres békemenet, aztán csönd lesz egy ideig.
hansoloo 2014.11.10 17:08:00
@Brendel Mátyás: látom kijött belőled az igazi vballiberális belvárosi értelmiség. :))
további jó lófazozást, meg tűntetést. sok sikert a kormánybuktatáshoz. látszik, hogy ebben is ügyesek vagytok. menni fog ez. 3000-ben. talán. :)
A KARD Üdv a veszélyzónában 2014.09.25 06:30:00
Obama amerikai elnök ma hajnalban beszólt Magyarországnak. Nem avatkozott a belügyeinkbe épp, csak közölte, hogy szerinte nálunk szívatják a kormányfüggetlen civileket (felsorolt még pár államot, nem kerültünk menő klubba), és hogy neki ez nem tetszik. Meg hogy szerinte ez…..
hansoloo 2014.09.25 11:35:28
@belekotty: az szdsz magát ballibeárlisnak definiálta. szerintem ők voltak az újkori magyar demokrácia legkártékonyabb formációja. fodor gabival, kunczéval, kókával, bauerrel...
fodor magát liberálisnak definiálja. szerintem az az ember egy ócska bohóc, egy mandátumvadász nímand.
a jelenlegi balos formációk (mszp, dk, pm, és a többi neve sincs formáció), akiki magukat is balosnak definiáljak, többet ártottak ennek a nemzetnek, mint használtak. ahogy látom, ebben nagyából egyetértés van a magyar választópolgárok között.

ennek megfelelően a balliberális számomra az, amit ezek az emberek és formációk képviselnek. balliberális az is, akik hozzájuk köthetők, legyen az "civil", vagy csak körülöttük sündörgő, norvég civil alapra pályázó ingyenélő. hát így.
hansoloo 2014.09.25 11:54:55
@nu pagagyí:
"Egy liberális rendszerben nehezebb volt lopni, nem volt elég a seggnyalás, mert senki nem bírt abszolút hatalommal, valamint el kellett számolni a közpénzekkel és pályázatokkal a nyilvánosság előtt"

erről szeerintem kérdezd meg kóka professzort, vagy kérdezd meg medgyessy pétert, mire gondolt, amikor azt mondta, az szdsz tele van korrupciós ügyekkel.

amiket leírtál, magad sem hiszed el. lózungnak jó, de a valóságtól elképesztően messze van.
de figyelj, te nem velem vitatkozól, hanem a magyar váléasztópolgárokkal.
ha a liberális barátaid olyan ügyesek voltak, miért kerültek a történelem szemétdombjára? ha annyira átlátható, korrekt és követhető volt minden, miért nem támogatja őket választópolgárok tömege?
az igazság az, hogy liberális barátaid csúnyán leszerepeltek, és ezen az sem fog változtatni, ha te leírod még 47-szer, hogy ők a világ legkorrektebb demokratái. azért nem, mert nincs így.
ki lettek dobva a kukába, ők is, meg a liberalizmus is. mert ott a helyük.
hansoloo 2014.09.25 11:55:40
@belekotty: jaja, össze.
leírtam. olvasd el. ha nem megy, hát így jártál.