Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uTirion

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várható volt, hogy már csak idő kérdése mire összecsap a new-age vega és az oldschool-trueschool karnivór front. De végre fény derült az igazságra: a "liberálfasiszta vegák" felsőbbrendű lényeknek gondolva magukat korlátoznák szabadságjogukban a hagyományt őrző magyarságot. No de semmi gond, itt a…..
uTirion 2014.01.13 12:56:47
@Valóraváltógép: @Az evolúciót szines rajzok bizonyítják!: Hát nem tudom annyira érdekes, így olvasni amiket írtok, de nem tudom alapba amúgy nem a normális húsevés a probléma, hanem az Amerikai stílusú "junk food" inkább. Amúgy nem tudom az ellen, hogy a normális húsevés mennyire is lehet ártalmas a Dédapám azt hiszem a legjobb ellenpélda, hogy mennyire is lehet ártalmas a húsfogyasztás. 100 évet megért, és még 96 évesen is a Balatonról vonattal ment haza Pestre, és még 99 évesen is használta a tömegközlekedést elment bevásárolni stb. Annyi volt az összes öregedési jele hogy nagyot halott, pedig világ életében evett húst sőt még néha ivott is. Szóval nem tudom de ha így lehet megérni a 100-at húsevéssel nos én vállalom a kockázatot, és a kritikát, hogy "akarat gyenge szenvedélybeteg" (hogy lehet ilyet írni o.O) vagyok :). Inkább amire oda kell figyelni, hogy az ember ésszel fogyasszon mindent, és azért nézze meg mit eszik illetve, hogy mozogjon és ne hagyja el magát, de ez csak a magán véleményem. ó igen egy lábjegyzet még, hogy mi mennyire környezet romboló pl a rízstermesztés metán kibocsátása khmm ^^.
uTirion 2014.01.13 19:40:18
@Az evolúciót szines rajzok bizonyítják!: Pl csak a rízs felelős az emberiség összes metán kibocsátásának hopsza most figyelj 28% ért ^^. Az állattenyésztés pedig 22%, de azt hiszem sajnos téged ez sem fog meggyőzni hiába jövök statisztikával =(, mindazon által kiindulva a cuki ábrás linkedből, végig néztem nos nézzük csak ^^. Az egyes nem csak a gabonára jellemző sőt, a legtöbb esőerdő kivágás napjainkban dél amerikában a cukorrépa cukornád nevű aranyos növényért történik. Középafrikában pedig, azért mivel a termőtalajt folyamatosan kimerítik, helyben, hogy a helyi miliciáknak betudják adni a kvótát és még ők se haljanak éhen. Öntözés génmódosítás üvegház traktor stb... jah mert a téli naracsod és a többi egeeeeen ahhoz ezek nem kellenek ^^. Klíma változás lásd majdnem első sorom RÍZS. Aztán 2. pont nem vitattom a nagy üzemekben tényleg rossz dolguk van szegény állatkáknak tömik levágják megeszi a tömeg, de azért ivóvíz készlet csökkenése, egen persze árasztatásos földművelés elég sok növényre jellemző, illetve azokról ne is beszéljünk amiket már külön kádakban termesztenek amiben nincs már föld Csak víz. Savas esők.... azok az ipari gyárak inkább meg az olyan hülyeségek mint az erőművek a felelősek amitől van áramod. Biológiai sokféleség csökkenése ezt nem nagyon értem ha egy bizonyos állat csoportott szaporítanak miért csökken? o.O. Üzemanyag trágya--- az állatok adnak trágyát amivel trágyázák a növényeket amiket te megeszel, vagy bioerőmű elég bevett szokás már nagyon sok helyen. Adalékanyag mindenben van már, de most komolyan. A húsfogyásztás túlzásba vitele igen okozhat ilyet, de normálisan nem igazán. Ellenben tudtad hogy a húsnemfogyasztása pl Vashiánnyal jár, illetve b12 hiány? Amúgy hozzáteszem hogy a végén a kiscuki színesnek ott van hogy lehet enni húst, az ember keresse a jobb minőségűt egyebek. Bár tudom én úgy is maradok számodra nem releváns, amiket mondok hülyeség mert én egy elvakult húsevő vagyok... és a tényeim és bármit amit mondok a tudomány kreálta hazugság neked. Vagy valami ilyesmi. Sajnos ha a tények nem elég jók azzal nem tudok mit tenni ^^. Valamint egy apróság felőlem te azt eszel amit szeretnél akkor én miért vagyok a te szavaiddal élve: "szenvedélybeteg" és akkor még finomat vettem ki belőle ^^. Btw felőlem lehetsz növényevő én meg mindenevő mindenkinek az ami bejön. Lehet élni mindkettővel sokáig egészségesen, és én csak példát mondtam rá csak a közegemből egyet (van több is). Hidd el van ami sokkal jobban pusztítja a földet mint ez. Elég sok példa van rá sajnos. További szép napot.