Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saccha

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Hetekig hagytak szenvedni 2016.08.26 05:48:43
Tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ez az egész eset egy kisebb katasztrófaként is felfogható, és mint olyan, apró hibák láncolata.  A háziorvosom pedig örüljön, hogy nem említem meg a nevét, olyan gusztustalanul viselkedett. december 18-án történt velem egy idióta baleset. Az év utolsó…..
saccha 2016.09.14 17:02:46
@Borsia:

Most nincs előttem a papír, és jódarabig nem is lesz, de nem hiszem hogy 1 hét kontrollt írtak volna elő. Megesküdni nem merek rá, de csak észrevettük volna. Ha rajta lett volna ilyesmi, biztosan el is mentem volna, mivel már sokkal korábban föl is hívtuk őket.
saccha 2016.09.14 17:04:36
@csak néha benézek ha marhaságot látok:

Én volnék a poszt írója. Igazából csak arra szerettem volna rámutatni, hogy a felvételen látható egy térfoglalás, és az hogy nem látszik rendesen, nem lehet kifogás arra, hogy miért nem vették észre. Részemről teljesen mindegy hogy MR vagy CT, még számomra is jól látható az a fekete űr, ami legalábbis gyanút kellett volna hogy ébresszen. Ha az a gyakorlat, hogy nem is kell tudni észrevenni, akkor azon változtatni kell. Tényleg nem másfélcentis szálka volt hanem egy ujj méretű dolog. Amikor észlelték végül az orvosok, egyszerű módszert alkalmaztak: beleszúrtak a sebbe, és máris érezte az orvos, hogy koppan kevéssel a felszín alatt. Még azt is megmondta, hogy valószínűleg fa, mert puhának érezte. Mindjárt meg is próbálta kihúzni! Nem tudhatta mekkora, nem látott semmilyen képet róla, csak azt tudta hogy 3hete történt, dudor van az arcomon, és nem tudom másfél centinél nagyobbra nyitni a számat. Mindemellett persze elismerem hogy nem voltam elég erőszakos, vagy talpraesett hogy kierőszakoljak magamnak valamifélet extra ellátást vagy figyelmet. Bár tudom, hogy magyarországon ez lenne a követendő taktika. Az utolsó kép tényleg a varratszedés után készült, jobboldalt a kerek lyuk a drain cső helye.
saccha 2016.09.14 17:37:35
@Borsia:

Olyan biztos hogy nem volt, hogy megbeszélt időpontban kontroll, de mindegy is. A dolog tanlulsága, hogy kell bizonyos erőszakosság, hogy érvényesítse az ember az akaratát. Nehéz megtalálni a kellő erőszakosság mértékét, mert ugye a beteg többnyire csak a saját érzéseire és sejtéseire hagyatkozhat. Reméljük, hogy legközelebb sikerül, mert hogy jön a tél, és biciklizni fogok :D
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Most, hogy már tudjuk miféle szennyeződések léteznek, amit a vízből el kell távolítanunk mielőtt innánk belőle, tekintsük át a víztisztító eljárások fajtáit, amiket erre a célra alkalmazhatunk! A víztisztító…..
Az elégedetlenség, párosítva a híresen alacsony fizetéssel, a nagy szakmai felelősséggel, az OMSZ vezetőségének morált romboló intézkedéseivel, kipusztítják az önbecsülést és a munka iránt érzett bármilyen szeretetet. Tisztelt Praxis!   Levelemmel a korábbi, "Trágár,…..
saccha 2015.03.23 12:13:38
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Imádom a gyümölcsleveket, de ugyanakkor nagyon igényes vagyok ezen a téren. Mivel magas a szénhidráttartalmuk, ezért még véletlenül sem iszom olyan dobozos förmedvényt, amit a boltokban árulnak. Továbbá van bennem egy hatalmas félelem is a daganatos betegségektől. Nem tudom, hogy…..