Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benssz

0 bejegyzést írt és 557 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csalódást keltő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után a bajnoki címvédő Juventus a Chievo otthonába látogat, majd a klub válogatott játékosai a nemzeti csapatok felé veszik az irányt. A veronai csapat az újonc Crotone ellenében elszenvedett vereséggel a háta mögött próbál…..
benssz 2016.11.06 16:04:27
@Grinta: ez nagyon király,csak ezért léptem be hogy megköszönjem,szóval köszi !! már agyvérzést kaptam.20 percre sikerult behoznom spanyol akadós sopcoast streamet.
a meccsről: rakás szar,túlvagyok 4 agyvérzésen( ebből 3 a stream keresés miatt volt)
sturaro nem tudom minek van a csapatnál.Netot is szívesebben látnám a posztján.Barzagliról van valami (fél)hivatalos ? Allegri hülye hogy nem Ruganit hozta be? kiváncsi vagyok miért nem játszatja.A helyében már télen eligazolnék.
Az Interre mért megsemmisítő Olasz Kupa-pörölycsapás után, a zsinórban elért tizenkettedik bajnoki győzelmére hajtó Juventusnak ezúttal a Chievo otthonából kell elhoznia a három bajnoki pontot, bízva abban, hogy az éllovas Napoli nem bírja a hosszú menetelést, s a torinóiak…..
benssz 2016.01.31 13:35:41
benssz 2016.01.31 13:45:34
@Apuleius: nem haragszom :D egyébként fogadni akarok arra,hogy gólt lő,2es szorzo felett volt rá bet365ön tegnap.nem is értem :)
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
benssz 2015.06.25 09:26:45
@sleepy8: @RuidaRobert: ez volt az első u21es meccs amit lattam eloben.Mondjuk nem volt egy nagy durranás :D
Zappacostarol vélemeny?
benssz 2015.06.29 21:25:45
@Rivendell: ki a kis pitbull ?:D
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a Boca Juniors rendkívül közel került ahhoz, hogy megszerezze a Juventus haza kívánkozó argentin klasszisát, Carlos Tévezt, s a szezont bombaformában végigjátszó támadó ellenértékeként a Buenos Aires-i klub tehetsége, Guido Vadalá…..
benssz 2015.06.24 17:06:23
A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Juventus megegyezésre jutott az Atlético Madriddal Mario Mandžukić klubváltásának ügyében, s a horvát támadó 18 millió euro fejében igazol majd a torinói együtteshez. A nap korábbi hírei arról szóltak, hogy a Juventus már szóbeli…..
benssz 2015.06.18 23:57:06
@hellan: 5. számú csatárnak maradhatna.Llorentet mennyiert lehet elsózni? :D
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
benssz 2015.06.10 22:33:48
@stevenh: nem ugy értettem :D de azt elkell ismerni,hogy vannak nagyon nagy húzásai
@Rivendell: őt kedvelem
benssz 2015.06.18 18:09:33
@m.martin91: 25 millió euro :D:D
Joceticnek orulnek en is. mennyi lehet az ára?
A Juventus frissen igazolt középpályása rendkívül pozitívan nyilatkozott a klubhoz való csatlakozást követően, és nagyon várja, hogy egy bajnokoktól hemzsegő keret tagja lehessen egy kiemelkedő történelemmel rendelkező klubnál. A Juventus a tegnap csatlakozott az Öreg…..
benssz 2015.06.10 14:15:09
A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Real Madrid német válogatott középpályása, Sami Khedira a torinóiak kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus Football Club ma véglegesen leigazolta Sami Khedirát. A 28 esztendős játékos, aki 2015 július 1-én…..
Az Olympique Lyon egykori középpályása, Juninho, aki leginkább szédületes szabadrúgásaival vonult be a labdarúgás történelmébe, óva intette attól a Juventus játékosát, Paul Pogbát, hogy a Paris Saint-Germain együtteséhez igazoljon, s úgy véli, hogy az FC Barcelona lenne a…..
A legnagyobb nemzetközi sikereit az AC Milan élén megélt veterán mester, Arrigo Sacchi a Juventust méltatta, s adott néhány tanácsot azzal kapcsolatosan, hogy miként győzhető le a következő ellenfél, az FC Barcelona. "A Juventus visszahozta az olasz labdarúgást a napfénybe, oly…..
Fabio Capello úgy véli, a Juventus képes továbbjutni a Bajnokok Ligájában, mert nekik "európai mentalitásuk" van. A Bianconeri 2-1-re nyerte az elődöntő első összecsapását Torinóban, szerda este a Bernabéuban játsszák a visszavágót. "A Juve határozott és kemény csapatnak…..
benssz 2015.05.12 12:54:08
@ToTTy-Juve: ha jol emlékszem egy el classico után Ronaldinho is nagy tapsot kapott
Angol források szerint a Liverpool mindent el fog követni a nyári átigazolási szezonban, hogy megerősítse középpályáját, és a Juventus csapatától kíván erősíteni a Mersey-parti egyesület Andrea Pirlo megszerzésével. Az olasz válogatott sorozatban négy bajnoki címhez…..
A Juventus védője, Giorgio Chiellini véleménye szerint csapatának kötelezően gólt kell szereznie a Real Madrid ellen, amennyiben be kíván jutni az Öreg Hölgy a Bajnokok Ligája berlini döntőjébe. A torinói rekordbajnok a spanyol fővárosban ütközik meg a torinói 2-1 után a…..
A Juventus múlt hétvégén bebiztosította az újabb olasz bajnoki címet, s most a Juventus Stadiumban, saját közönsége előtt ünnepelhet a kiesőjelölt Cagliari ellen, azonban a játékosok és a szurkolók gondolatai már akarva-akaratlanul a Bernabéu stadionban járnak. Az Öreg Hölgy…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint licitháború alakulhat ki a Juventus, az AC Milan és az FC Internazionale Milano között a Palermo távozó üdvöskéje, Paulo Dybala aláírásáért. A fiatal argentin támadó minden valószínűség szerint a nyáron elhagyja jelenlegi…..
A március 19-én lejátszott, Borussia Dortmund elleni németországi visszavágón izomsérülést szenvedő, majd ötven napos pihenőre kényszerülő Paul Pogba ma csatlakozhatott a Juventus keretéhez, s teljes értékű edzésmunkát végezhetett csapattársaival. A francia középpályás…..
Massimiliano Allegri csapata a Sampdoria ellen meccslabdát értékesíthet a tréner szerint, és a szakember szeretné, ha az Öreg Hölgy eldöntené a bajnoki cím sorsát. A bajnokságot tizennégy ponttal vezető Juventus a szezon vége előtt több héttel megszerezheti a scudettót ma…..
benssz 2015.05.02 16:17:39
@DegerFaCan: Zebina helyén Legrot látnám szívesen
A címvédő Real Madrid számos hiányzóval, erősen felforgatott csapattal harcolta ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája legjobb négy együttese közé, ahol jövő kedden a Juventusszal mérkőzik majd meg. Az egészen bizonyos, hogy Luka Modrić már nem lép pályára a jelenlegi…..
benssz 2015.04.30 00:07:49
@szabo2323: 1 emberrel jobb??? ezt ugye te sem gondoltad komolyan????
benssz 2015.04.30 12:42:09
@babo0410: @Trieszt120506: köszönöm,hogy megfogalmaztad helyettem.Marcelo sokkal jobb Evranal.Lichti is egy semmirekellő.Középpálya:a 2 évvel ezelotti Vidal bárhova beférne,azonban most gyenge,Pirlo lassú,körülményes..Marcit szeretem,de a Real kp-jahoz kepest sehol sincsen.A szomorú valóság az,hogy egyedül Pogba az,aki beférne a Realba a jelenlegi csapatunkbol.
A Juventus egykori mestere, Marcello Lippi, aki a klub utolsó Bajnokok Ligája diadalát aratta a zebramezes együttessel, úgy véli, hogy a nyáron kinevezett Massimiliano Allegri nemzetközi tapasztalatot hozott a csapat életébe. "Conte úgy kezdte a munkát, hogy fantasztikus benyomást…..
benssz 2015.04.27 22:34:12
Daniele Rugani ügynöke nemrégiben arról beszélt, hogy pártfogoltja értéke komolyan megemelkedett, azonban ez korántsem jelenti azt, hogy a védőnek könnyű lesz beverekednie magát a Juventus kezdőjébe. A húszéves védő játékjoga a Juventus és az Empoli közös tulajdonát…..
Az FC Barcelona elnöke, Josep Bartomeu elárulta, hogy a katalán klub ugyan kedveli a Juventus francia középpályását, Paul Pogbát, azonban tiszteletben tartják a játékost Torinóba kötő szerződést. Pogba, aki a közelmúltban írt alá új, 2019-ig érvényes szerződést a…..
Alessandro Del Piero bátyja, aki egyben az élő legenda képviseletét is ellátja, elárulta, hogy egyelőre kérdéses, a Juventus örök tízese valaha pályára lép-e még. A támadó legutóbb Indiában, a Delhi Dynamos együttesénél szerepelt, azonban szerződése lejártával, távozott…..
Az európai álmokat dédelgető Juventus a kiírás meglepetéscsapatát, az AS Monacót fogadja Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A zebramezes együttes utoljára két esztendővel ezelőtt jutott a sorozat legjobb nyolc alakulata közé, azonban akkor…..
benssz 2015.04.14 20:23:31
@Bigvee: Juventus substitutes: Storari, Barzagli, Padoin, Sturaro, Pepe, Llorente, Matri.

gyonyoru...
Egyre hihetetlenebb pletykákkal közelít a nyári mercato, s a héten már arról is szó esett, hogy a Juventus a Chelsea alkalmazásában álló brazil játékossal, Oscarral töltené be a lyukas trequartista posztot. A brazil válogatott mestere, Dunga úgy véli, hogy Oscar…..
A Fiorentina elleni lehengerlő Olasz Kupa elődöntő, valamint a jövő keddi Bajnokok Ligája negyeddöntő között a Juventusnak a bajnokságban is akad dolga, hiszen a zebramezes csapat az első osztály biztos kiesőjének látszó Parma vendégeként lép pályára szombat este. A szinte…..
benssz 2015.04.11 18:58:23
@DegerFaCan: semmi a világon :D