Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sousveillance (törölt)

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez például annyira, hogy eskü, gyanút fogtam. Na de persze nekem semmi sem jó:) (Egyébként az az ember írta, akiről itt írtam)   Dear ............., I found your photograph and a short description and 2-3 photographs, on the ............. site. Then I went to the ...............…..
Sousveillance (törölt) 2014.03.09 13:38:29
@noname.blogger:

részben értem amit írsz, mindenesetre így internetes fórumokon-blogokon elég nehéz társalogni, a legjobb döntés ha ezt nem is tesszük, így eleve nem lehet félreértés, idegeskedés, stb-hiszen egyáltalán nincs kommunikáció.
ami nem megy, nem kell erőltetni.

azt persze nem tudhatom, élőben is ilyen problémás lenne-e, de itt neten az igazából mindegy.
Sousveillance (törölt) 2014.03.09 16:10:30
@Playman123:

(inkább rád vet rossz fényt az, hogy felületesen ítélsz meg embereket, és sommás, általánosító véleményt írsz bárkiről is"

vs

"lenézed az itt írogató lányokat és egyfolytában piszkálod őket."

sem nem nézem le, sem nem piszkálom, utóbbit illetően mondjuk őket is meg kell kérdezni, mert ez már két embertől függ, esetleg érezhetik úgy, akkor is ha én nem.
ezen túl viszont nyílt blog, ami szembejött velem az index címlapon.
ha tudnám, hogy soha többé nem kerül ki, lehet hogy nem is írnék ide:) )
Sousveillance (törölt) 2014.03.09 18:35:53
@Playman123:

erre válaszolhatnék, valszeg nem örülnél neki, de óriási szerencséd van: beleolvastam a másik bejegyzés hozzászólásaiba, ahol arról ír a törzskommentelő, hogy utcai prostituált szolgáltatását vette igénybe. mivel értékrendem nem engedi meg, hogy éppen nem hirdetett(azaz nem index-címlapon promotált, nem tudom hová tehetik még ki, blog.hu-s címlapot nem nézem, hálistennek) helyen egy helyen tartózkodjak ilyen emberekkel, ezért nem írok ide, kizárólag akkor, ha index-címlapra kerül a poszt:)
akkor válaszolok is neked, persze általánosságban, és reméljük örülni fogsz neki.
(ha nem lesz ilyen, akkor nyilván hsz-em sem lesz. ha lesz címlap, akkor ugyanezen a nicken, kivéve ha tiltanak:)
)
addig meg további jó lovagiaskodást:)))
Erotikus munka blog Mai meló 2013.12.15 01:19:24
A mai embert kb, hm, másfél éve ismerem, tavaly tavasz és ősz között elég sokszor találkoztunk, aztán eltűnt egy fél évre, mint kiderült, barátnője volt. Érdekes, hogy akkoriban nem kedveltem annyira, de mostanában - úgy kb idén június óta - mindig örülök, ha találkozunk,…..
Sousveillance (törölt) 2014.02.28 14:33:57
@Ivonn88:

biztosan nem látsz kevesebbet, mint én:)
csak példákat adtam olyan kérdésekre, melyeket én tennék fel a puncis helyett. és az eléggé elfogadott, hogy nő jó anyagi helyzetű férfit keres, fordítva meg annyira nem, mert hát a nemi szerepek...
Sousveillance (törölt) 2014.03.01 22:51:55
@Ivonn88:

érthető, de azért annyira nem különböznek egymástól a nők:). és ha pl. az az előfeltevés, hogy "előbb-utóbb valamivel kiakaszt majd ez a nő", akkor az általában bejön....
Sousveillance (törölt) 2014.03.02 23:48:14
@Ivonn88:

nem is kell, meg ez itt nem szociológiablog :)

„számára a klasszikus modell a fontos: ő eltartja a családot, a nő meg legyen cserébe otthon

én pont az ellenkezőjét óhajtom

@noname.blogger:

egyéni tapasztalat lehet az, hogy inkább az egyik nem mintsem a másik.
analógiákat ne, általában nem jók:)
Erotikus munka blog "lenézés" 2014.02.17 07:43:00
(Most látom, hogy ezt a postot még nem is raktam ki, pedig már régóta terveztem... szóval tessék) Ha az ember szexmunkásként dolgozik, meglehetősen gyakran van együtt olyanokkal, akik nála minimum 10, de inkább 20-30 évvel idősebbek. Mondjuk érdekes, amíg magyar oldalakon…..
Hát, elég érdekes estém volt, bár gondolom, csak én fogom annak találni:). Ugyanis eredetileg úgy volt, hogy csak azzal a kedves ismerőssel találkozom, akit már amúgy is jól ismerek. Már kb egy hete megbeszéltük, hogy találkozunk, aztán pár napja ő áttette korábbra, nekem meg…..
Sousveillance (törölt) 2014.02.19 23:18:29
@noname.blogger:

köszönöm a válaszokat. értem én ezt nagyrészt, bár teljesen nem, mondjuk nem is vagyok ebben a világban. mindenesetre vannak előnyeik az ilyen kapcsolatoknak a hagyományossal szemben,bizonyos embertípusoknak talán valódi alternatíva, bár értelemszerűen nem tudhatom, hányan választanák ezt, ha tényleg egyéni döntés lenne, szvsz nem kevesen.
mindenesetre igény van rá, elég sok szexmunkás dolgozhat az országban
Sousveillance (törölt) 2014.02.20 00:44:36
@Ivonn88:

az idézetben említett változás szükséges, de messze nem elégséges feltétel. pillanatra túllépve a "szlovák csoda"-jellegű propagandaszövegeken, kelet-európa, pl. szlovákia románia volt jugoszláv tagállamok, ukrajna stb. szintén eléggé elmaradottak, talán nem véletlenül.
ráadásul még ha elég lenne is, aktuálisan sokmillió ember van, aki teljesen alkalmatlan lenne egy normális ország építésére, ők nem fognak lecserélődni-változni egyhamar.
szóval esély szinte semmi. maradunk azok, akik mindig is voltunk.
Sousveillance (törölt) 2014.02.20 14:54:28
@prandelli:

(azért ezzel én kicsit vigyáznék, bizánci-nyugati, könnyen túláltalánosítások és leegyszerűsítések között találhatjuk magunkat. csehország hiába volt keleti blokk része, mégis közép-európa, sok nyomot rajta aligha hagyott az a pár évtized. mi meg nem közép vagyunk politikailag, hát én sajnálom a legjobban)
Egy korábbi postban már írtam a azabad akaratról, ez alkalommal viszont kissé más aspektusból közelítem meg a dolgot. Van valaki, akivel, szegénnyel már hetek óta levelezek, mert a találkozó egyszerűen nem akar összejönni (amúgy ebben a postban ugyanettől az embertől idéztem).…..
Sousveillance (törölt) 2014.02.15 22:50:17
@noname.blogger:

engem borzalmasan érdekelne, hogy ha léteznének, mekkora arányban preferálnák őket az emberek, csak sajnos ezt jó eséllyel nem fogom megtudni...később kellett volna születni...
nem tudom, ti milyen típusúak vagytok, mondjuk azt gondolom hogy néhány évtized múlva már nem akartok a szakmában lenni:)
Sousveillance (törölt) 2014.02.16 18:07:50
@noname.blogger:

megnéztem, ahogy látom jópár óra egy alkalom.
mondjuk én ebben nem vagyok illetékes, harmincas éveim első felében járok de még sohasem voltam nővel, hivatásossal sem. mindenesetre elég fura, én azt hiszem nem szeretnék hosszú beszélgetések után szexelni, ez így elég kiábrándítónak hangzik, de persze elfogadom hogy valakinek ez az igénye, biztosan megvan az értelme.