Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Tamás

84 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MSZP taggyűlése döntött, mandátummal ruházott fel arra, hogy polgármester jelöltként képviseljem értékeit, elveit az önkormányzati választáson! Arra vállalkoztam, hogy városvezetőként egyetlen érdeket, mégpedig a félegyháziak javát szolgálom, ennek vetem alá minden…..
Félegyházi Közlöny | Horváth Tamás önkormányzati képviselő még tavaly nyújtotta be javaslatát az úgynevezett családbarát kedvezmény bevezetésére, amit decemberben – a szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló önkormányzati rendeletbe beépítve – el is fogadott…..
Lelkesek, duzzogók, reménykedők és reményvesztettek, dühösek, boldogok, gyűlölködők és szenvedélyesek. Érzések, érzelmek melyek körbevettek bennünket, a kormányváltó szövetség tagjait a vásártéri fórum alkalmából. ..
Horváth Tamás Blogja MÓRA 80 2014.02.07 16:19:05
Ma városunk szülötte, Móra Ferenc előtt tisztelegtünk. A 20. századi magyar próza kiemelkedő alakja 80 éve, 1934. február 8-án hunyt el. ..
A költségvetés összeállításához kapcsolódó javaslataim által a várost, a hivatalt mint a polgárairól, civilszervezeteiről gondoskodni tudó és akaró szervezetként kezelem. Prioritást élvez minden olyan kezdeményezés, mely az itt lakó és dolgozó emberek életkörülményeinek…..
Az idős rászorultak, a családok és gyermekek támogatását tűzte célul még karácsony előtt az MSZP és a Societas városi szervezete, amikor karitatív gyűjtési akciót hirdetett. A kezdeményezéshez később az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarország Mozgalom is csatlakozott.Egy…..
Félegyházi Közlöny | Étel- és ruhaosztást tartott december 21-én az MSZP Kiskunfélegyházi Szervezete, a Societas, az Együtt 2014-PM és az Ébredés Közhasznú Alapítvány.Az önkéntesek, aktivisták reggel 7 órakor kitelepültek a Gorkij utcai MSZP székház elé, ahol…..
Háborús állapotokat idéző jeleneteknek lehetünk tanúi a csatornázási munkálatok nyomán.Feldúlt kiskertek, kettétört lengéscsillapítók, biciklinyolcasok a terhelő bizonyítékai az áldatlan állapotnak, melyek mögött a hiányos kommunikáció, sok estben a gyatra kivitelezés,…..
Az esztendő vége az értékelések, elszámolások időszaka is. Én úgy érzem, az idei nem a legörömtelibb visszatekintés. A város ügyeiért felelős képviselőként, polgárként, politikusként 2013-at Kiskunfélegyházán az elszalasztott lehetőségek és az önrendelkezés újbóli…..
A tél küszöbén korán sötétedik, és az egyébként is gidres–gödrös utcáink jelentős része a csatornázási munkáknak köszönhetően még kevésbé alkalmas a közlekedésre, mint általában. A hiányos közvilágítás ezek után már valóban csak hab a tortán. Kész csoda, hogy…..
Önálló képviselői indítványként terjesztem a képviselő-testület elé a gyermeküket egyedül nevelő szülők támogatásához kapcsolódó javaslatom. Elképzelésem szerint az ilyen családok tagjai 2014. január 1-től az önkormányzat által fenntartott intézmények jegyáraiból…..
Számos panasz érkezett hozzánk arra vonatkozóan, hogy az óvodánk melletti park és játszótér rendkívül elhanyagolt állapotba került. A térdig érő gazzal, átláthatatlan aljnövényzettel tarkított fasor táptalaja volt a kullancsoknak, s jótékony takarást adott az eldobált…..
Tisztelt Olvasó!A Piroslap olyan kezdeményezés eredménye, melynek célja a rendszeres tájékoztatás a helyi közélet eseményeiről, a közösségünkért végzet munkáról. Idén tavasszal engem ért a megtiszteltetés, hogy a váratlanul elhunyt képviselőtársam, Ernyes László…..
A Kossuthváros főútvonalainak, utcáinak – Dessewffy és Bajza – túlterheltsége és az emiatt kialakult tarthatatlan állapotok miatt az autós és motoros forgalom az azokkal párhuzamos kisebb utcákba terelődik. E folyamat káros hatásait még tetézik az egy éve indult csatornázási…..
Kedves Kossuthvárosiak! Kérem csatlakozzanak városszépítő kezdeményezésünkhöz! Most a kossuthvárosi játszótér erdős, ligetes területének megtisztításán a sor! A munkához kertrendezési eszközökre is szükség van:- ágvágó- metszőolló- motoros fűkasza- szemetes zsák-…..