Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apu ökölbe szorult keze

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonkét halálos áldozata és több, mint kétszáz sérültje van a mai összecsapásoknak Kijevben. Egy orvos közlése szerint három tüntetőt agyonlőttek, és több tucatnyi sérültet ápolnak, többek állapota súlyos – adta hírül a Kyiv Post. Cikkünket folyamatosan…..
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.18 20:21:43
@ephart: úrsisten, gondolom 56-ban is megköszönted az oroszoknak, hogy rendet tettek.
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.18 20:38:07
@ephart: úgy tudom, ezek a zsidó körök Magyarországon is komoly problémákat okoznak, a jobbikos haverjaiddal mikor hívjátok be az orosz tankokat, hogy szabadítsák fel Magyarországot a zsidó befolyás alól?
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
Mivel Valentin nap van (feb.14-i az adás) ezért kicsit erőltetetten, de azért csak-csak belengi a negédes szerelem szaga az öfit. Mi dönthetjük el, hogy  Kispest Rómaója és Dorka mit kapjanak azért, mert kedvelik egymást. Romantikus vacsi a gyönyörű, visszafogott, mégis elit…..
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.14 23:13:53
@Blikknépe: szokás szerint teljesen fogalmatlan vagy, a párbajgyőztes a következő kiválasztáson és kihíváson is védett.
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.14 23:37:21
@Blikknépe: lol, ennyi ésszel a blikken kéne kommentelgetned.
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.13 13:00:07
@csiberibe: értem tehát provokálni valakit egy rendkívül bátor, már már hősies tett, viszont kimenni párbajozni egyenesen gyávaság, érdekes felfogás.
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.13 12:21:54
@csiberibe: jaja, dávid hihetetlenül gyáva, egy hét után magára rakatta a jeleket és kiviszi az egyik legerősebbnek vélt játékost párbajozni, ezzel szemben viki meg kizáratta a legerősebb játékost, simont, mert az gyávaság lett volna tőle, ha inkább kiviszi párbajra.
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.13 12:38:55
@kamarti: persze, figyelmen kívül lehet hagyni a tényeket, de tény, hogy dávid párbaj útján akarja kiejteni vikit, viki meg provokálással ejtette ki simont, ezek után gyávának nevezni dávidot eléggé megmosolyogtató.
Az országos bulika végeztévél vesszük fel a fonalat. Az illusztris társaság egyik fele már az ágyban várja a lámpaoltást, míg mások, na jó, leginkább csak a letyepetye egylet, azaz Iza, Bugyitlan és Dorka azon tépelődik, hogy Iza ki a rák mellett aludjon. Ez a villa 50 milliós…..
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.11 23:27:03
@blikknépe: mondjuk nem értem mire hordod fenn ennyire az orrod, hisz nézed a vv-t, meg kommentelsz is róla, szóval semmivel se vagy különb az általad lenézett "blikk népénél", csak még ahhoz is ostoba vagy hogy ezt észre vedd, gyanítom neked is hat év kellett az érettségihez :D
Apu ökölbe szorult keze 2014.02.11 23:39:23
@blikknépe: általában csak az ostoba emberek néznek le másokat, de nyilván te kivétel vagy, hisz te egy értelmiségi vv néző vagy.
Lilut már zsinórban másodjára fazonírozzák parókás Istenesnek, pedig jobban ál neki, ha nőnek öltöztetik. Mindegy, mint oly' sok mindenhez, ehhez sem értek. Az adás ugye két részből áll, az első óra a szokásos összefoglaló, a második meg a kiválasztásnak nevezett tetemre…..