Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NOrban

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa-szerte mindenki tudja, hogy Magyarországon idén megszűnt a sajtószabadság, illetve in Ungarn wurde die Pressefreiheit aufgehoben. Ám a magyar leleményes nép, és az elmúlt évszázadok során könnyedén megtanult a sorok között is olvasni: a puszta szavak mögött a valódi…..
Az emberek többsége abban a hitben él, hogy kétféle jegy létezik: egyirányú (X-Y) és retúr (X-Y-X). Ez ilyen formában csak félig igaz; ha helyesen akarnánk mondani, akkor úgy lehetne: kétféle tarifa létezik: egyirányú (X-Y) és félretúr (X-Y), a jegyekben később ezek tetszőleges kombinációi jelennek…..
Az iwiw hatalmas sikere sokakat indított arra, hogy megcsinálják a mindenfajta klónokat, és legalább annyi szociális hálózat közösségi hálózat indult fél év alatt, mint ahány videómegosztónk lett pár hónappal később. Aztán beindult a találgatás: vajon a myVip, vagy a…..
NOrban 2011.07.12 13:17:27
@Teemesh: Gondolom ma már mosolyogsz a bejegyzéseden.. :-)
A legjobb akciós árakat általában nem tudatosan eltervezett marketinghadjáratok tetőpontján tudjuk megfogni, hanem a cégek kétségbeesett kapkodásának, vagy éppen hidegvérrel kiszámított ellentámadásainak árnyékában. Bár Európában (főleg a keleti végeken) annyira nem ismert és látványos a jelenség,…..
NOrban 2011.07.07 15:27:16
Koppenhágában még a kukákat is úgy tervezték, hogy a biciklis menetközben beletaláljon az elhajított szeméttel. A CNN rácsodálkozik a biciklis városra.A Future Cities hatperces videójában Richard Quest bemutatja a soha nem látott szélességű bringautakat, a bringás infrastruktúra…..
NOrban 2011.06.09 09:31:41
@bestpixel:
Richard Quest angol.
Amúgy zsidó és buzi, dez most nem érdekes... :-)
A legnagyobb dobása az volt, amikor New Yorkban leültették egy pár napra, mert a Central Parkban zárás után rátaláltak a yardok, amint bedrogozva, meztelenül, a farkát a nyakával egy kötéllel összekötözve ténfereg..

index.hu/kultur/media/quest0421/
Most éppen az oroszok kezdtek "akciózásba": Róma-Tokió... 283 euro tokkal-vonoval. Szerdai odaút, csütörtöki visszaút, szeptemberben már láttam, de igazán január-februárban van dögivel. Rómába repül nekünk Wizzair, úgyhogy 350 ero alatt kihozhato Budapestről…..
Néhány érdekes információ a világ jelenlegi legnagyobb utasszállító repülőgépéről az Airbus A380-asról! További érdekességeket tudhatsz meg itt és akár a pilótafülkébe is betekinthetsz! Via..
A modern technika csodái... Gyurcsány kezdte, de volt már Orbánnak, Kubatovnak, Wiesztnek. Az "őszödi beszéd" fogalommá vált, egyre több politikus mond valami "rosszat, rossz helyen". Most Vác szocialista polgármesteréről kerültek nyilvánosságra eléggé…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
  Az elmúlt napokban rengeteg webtérképes érdekességet kaptam, amit most szépen sorban el is kezdek kiposztolgatni. Számomra Sadia felfedezése volt a mindent vivő: a Fráter György utca felett egy repülőgépet kapott el a Google. Vagy csak megint egy kis tréfa, mint a Fekete Pákó…..
A világ éppen erre várt: a knobster.org új szoftverszintije semmi mást nem tud, mint reprodukálni a világhírű Erika írógép hangjait. Szerencsére teljesen ingyen van, bárki kipróbálhatja, vagy akár élesben is használhatja - a három demódal, amit oldalukon meg lehet hallgatni,…..
NOrban 2009.05.02 08:40:27
@Androsz:

Javasolnám a Firefox+Adblock Plus+ Ajász blog legújabb filter "szentháromságát"...

Most éppen 6 db reklámot blokkol ezen az oldalon...
NOrban 2009.05.02 08:41:16
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
Agyhugykő Férfi melltartó 2008.11.27 12:31:17
"Két hét alatt több mint 300 darabot adtak el az eredendően női "felső" alsóneműből. Főként transzvesztiták vevők a melltartókra, amelyek ára bő 6 ezer forintnyi jen. A bolt árul férfi harisnyanadrágokat is, ugyanakkor nők számára szintén tart…..
Mint a korábbi posztban is láttuk, a Google miatt is érdemes bejutni az amerikai (vagy más) iTunes Store-okba, és mivel biztosan sokan akadnak, akik nem tudják, hogy megy ez, külön posztot szánok a témának (tudom, hagy Angelday már megírta korábban, de most biztosra megyünk). Fisch…..
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..
Meg kell jegyeznem, ez felette meglepett: egy helyen, mely Erec legszentebb helye egyben, fekete keresztesek verekedtek! Szemed ne kerekedjen feleslegesen, ezen esetet meglesheted lejjebb.Felettes Szellemnek szentelt teremben e kedves szerzetesek rengeteg esztendeje megegyeztek: egyszer ezek,…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
NOrban 2008.11.07 21:41:23
 Az alábbiakban dr. Hetesi Zsolt, a Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport vezetőjének helyzetértékelését adjuk közre a válságról. Hetesi tanulmánya teljes terjedelmében itt olvasható. Zajosak mostanság a tőzsdék, egymást érik a szakértők, akik…..
NOrban 2008.11.06 12:11:21