Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Il Legale

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan húsz éve vagyok online, sok fórumot, chatet megjártam, sok vitában részt vettem. Úgy tűnt, ideje összeszedni a kommentelők/fórumozók fajtáit. A legtöbbjük sajnos idegesítő, ezért leírtam, hogyan lehet harcolni ellenük. Íme a lista: Az elsőszülött: Először ír…..
Il Legale 2014.07.08 10:28:05
@maxval, a gondolkodó birca: És ha valamit szeretsz magadban, az a szerénység, igaz, Bástya elvtárs?
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Minden bizonnyal nyomon követitek oldalunk Hőseit, akik hatalmas elszántsággal és kitartással szabadultak meg kilóiktól és a testépítés felé vették az irányt, majd beszámoltak nekünk az eredményeikről. Ezúttal a profik BeforeAfterére kerül sor, akik hasonlóan átélték a…..
A második nap az amerikai vendégemmel a Kino kávézóban kezdtünk. Átsétáltunk a Margit hídon, és tartottam Ryan-nek egy kis látképbemutatót. Két latte macchiatot rendeltünk, kissé túl sok mogyoró szirupot tettek a kávéba, Ryan nem itta meg. Onnan átgyalogoltunk a vegan…..
Il Legale 2014.02.19 22:50:37
@Void Bunkoid: Ahogy látom, a niggerek is elég népszerűek, pedig azoknak sem a hazájuk nem gazdag, sem ők maguk, és egyébként hasonló okok miatt jönnek ide (házasság és gyerek révén állampolgárság, soha ne kelljen dolgozni), mint amiért a magyar nők legalja próbál magának gazdag külföldit fogni.
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..
Il Legale 2014.02.01 05:24:38
@rockjano: Az elvtárs szerint mi nem igaz belőle?
Ismét az év azon időszakába értünk, amikor a felvidéki magyar szülőnek is döntenie kell, melyik iskolába íratja be a gyermekét. A döntés olykor koránt sem egyértelmű, a Szlovák Köztársaság (és jogelődei) nemzetállami működésének mára pusztító tévhiteket sikerült a…..
Il Legale 2014.01.21 09:10:23
@valasz a KE-nek: Ha értené, nem írta volna meg ezt a hsz-t.
Il Legale 2014.01.22 20:09:18
@Punxsutawney Mormota: Csak Kanadában, egy multikulti katyvaszban a magyar nyelv csupán egy egzotikum a sok közül, Romániában meg az üldözendő gonosz, tudod. Marhára nem ugyanaz.
Az oktatás az ország sikerének a záloga. Közhelyesnek hangzik, de még egyéni szinten is jól bizonyítható a mondat igazságtartalma. A felsőfokú végzettségűek mindössze 4%-a nem talál munkát, a középfokú végzettségűek esetében ez 10%, de a sokkoló adat a középfokú…..
Il Legale 2014.01.21 10:21:59
@N_andi: Röviden ennyi a lényeg.
Policity Gyurcsány győzött? 2014.01.15 00:36:55
Az előző egy hét arról szólt, hogy Gyurcsány milyen mélyről jött vissza, és hogy végül az összefogás során mindenki lényegében az ő kezére játszott (értsd: Bajnai), múlt hétfői bejelentése lényegében az Együtt bukása és Gyurcsány személyes győzelme. Ennek…..
Il Legale 2014.01.15 14:12:37
@Wagem: Eléggé le is lakták...
Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea. Így néz ki az összefogósdiak listájának csúcsa. Lehetne most azzal poénkodni, hogy vajon akkor miként festhet az alja, meg hogy mi a fene történt Kóka Jánossal, hogy ő kimaradt. Ehelyett inkább vegyük…..
Il Legale 2014.01.15 13:05:09
„Az emberek többsége nem a pénzért, hanem azért dolgozik, hogy értelmesen töltse az idejét.″(Vásárhelyi Mária) Gyerekeknek 25, felnőtteknek 50, várandós nőknek 75 ezer forintos alapjövedelem havonta. Feltétel nélkül. Erről az elképzeléséről tartott…..
Il Legale 2014.01.14 09:05:53
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
Tudjuk, hogy a legszegényebbek több időt fordítanak munkára, mint a szerencsés többség. Ha ez így van, akkor a feltétel nélküli alapjövedelem elleni legfőbb érv nem állja meg a helyét. Vajon van-e realitása egy efféle járandóság hazai bevezetésének?  Szalai Júlia…..
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
Il Legale 2014.01.12 14:20:35
A Closer magazin pénteki cikke szerint François Hollande-nak viszonya van egy színésznővel - egy testőr motoron furikázza a találkákra, aztán a randevúhoz elengedhetetlen croissant-okat is házhoz szállítja. Az elnök egyébként nem tagadta a viszonyt, csak a "magánélethez való…..
Il Legale 2014.01.12 14:09:46