Regisztráció Blogot indítok
Adatok
behodolórobot

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a "véres" takony sajátos, kettős szerepet tölt be az orrtúrás sok tekintetben kiszámíthatatlan, öntörvényű világában: ok és következmény egy személyben, út és úticél, remény és végzet egyszerre.hogy "következmény", ahhoz kétség nem fér: minden…..
behodolórobot 2014.01.12 14:07:30
kedves szerkesztő úr!
4 évvel ezelőtt ismertem meg egy céges buliban Tibit. jóképű atletikus félisten pasi. mondanom sem kell szerelem volt első látásra. épp oda akartam lötyögni hozzá mivel jelként fogtam fel hogy Tibi megpillantásával egy időben pont a kedvenc számom szólt(written in the stars) azonban hirtelen lefagytam. megrökönyödve bámultam ahogy Tibi sunyi tekintettel nézett körbe miközben mohón beletúrt az orrába majd hosszas másodpercekig vizsgálta az ujján csillogó szerzeményt. ezután vette észre hogy előtte 3 méterrel szoborként megmerevedve leesett állal bámulom. ami ezután következett az a gusztustalanság netovábbja volt. mosolyogva megkínált a taknyával! el tudjátok ezt képzelni? talán jobb ha le se írom mit válaszoltam neki. teljesen kiborultam. aznap éjjel sírva aludtam el. a buli utáni héten odajött hozzám a szünetben valahogy kimagyarázta csak viccelt meg részeg volt bla bla bla. ezután hetekig udvarolt nekem nagyon cuki volt végül elnéztem neki ezt az apró hibát és összejöttünk. rá 2 évre kiegyensúlyozott kapcsolatban éltünk. még mindig nagyon szerelmes voltam. aztán lassan fokozatosan őszintén szólva magam sem tudom hogyan de helyett kapott a szexuális életünkben a kis bűvészmutatványa. olyan elszánt tekintet vágott közben mint egy operációra készülő orvos. nekem pedig bejön az elhivatottság! eleinte ódzkodtam tőle de végül engem is meggyőzött a hasamon szétkent csillogó takonynak az impozáns látványa.
sajnos Tibivel már fél éve vége ugyanis külföldre ment dolgozni és a távkapcsi nem működik de a nosztalgikus élmény amit a blogod nyújt remélem örökre velem marad!