Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirMouke

127 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejező részéhez érkeztünk Jahan Cross küldetésének. Ezzel együtt, szokás szerint a TPB verzió is elkészült, azoknak, akik egyben szeretnék elolvasni ezt az izgalmas képregényt. Ne féljetek, Cross ügynök még egy sorozat erejéig visszatér!  Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 5.Star Wars:…..
Cross ügynök végre eléri a Fogyatkozást, ahol mindenre fény derül. Legközelebb útjára indul az új Darth Vader sorozat! Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 4...
Darth Vader utolsó Kísértetbörtön számában, nem meglepő módon visszaszerzi a hatalmat a Császárnak és közben elhozza a sorozat TPB gyűjteményét is! A fordítást köszönjétek ezúttal is Steve-nek! Akik pedig még több Vader kalandra vágynak ne keseregjenek, hiszen folytatjuk,…..
Belekezdünk a Mesék 12. számába! Qui-Gon és Obi-Wan csapnak össze Aurra Sing jedi orgyilkossal. A jövő héten pedig befejezzük a sokat halogatott Kísértetbörtön sorozatot! Star Wars Tales 12. Once Bitten..
Sajnos a munka és a magánélet ismét közbeszól, de végre itt egy újabb füzet! Szeretném még idén befejezni az összes lefoglalt képregényünket. Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 3...
Kicsit megkéstem lakásfelújítás miatt, de egy újabb Mesék füzetet végeztünk ki, szám szerint a 10. részt! Az új történetben megtudjuk, hogyan is jutott be Lando Jabba őrei közé! Ugyan akkor megtalálhatjátok benne A Rohamosztagos című történetet is, amit a Newgen Comics már…..
Kicsit előbb kiszivárgott ez a rész, mint akartam. Cross Ügynök fontos információkat szerez, ám ennek ára van. Máris menekülőre kell fognia. A teljes Mesék 10. számhoz már csak egyetlen történet hiányzik! Ezzel várunk titeket legközelebb! Star Wars: Agent of the Empire: Iron…..
Az Endori csata után vagyunk. Leia és Han épp kezdenek összemelegedni. Azonban egy szőrös egyénnek ez nem igazán tetszik. Legközelebb Cross ügynök nyomozását követhetjük ismét! Star Wars Tales 10. A wookie scorned!..
Amíg vártok a Kísértetbörtön befejező részére, új sorozat indul a Darth Vader számok mellett! Jahan Cross, egy birodalmi titkos ügynök. Remek felüdülés a sok fénykard és Jedi/Sith viszály között. Régóta szerettem volna belekezdeni a sorozatba, hisz történetileg egyedi, mégis meg van benne az SW…..
Laza pénteki frissítés. Legújabb Mesék részben C-3PO és R2-D2 néznek vissza pár elfeledett holofelvételt. Következő alkalommal ismét, egy teljes számmal jelentkezünk. Hogy melyik lesz az, még magam sem tudom. Star Wars Tales 10. Free Memory..
Egy kicsit megcsúsztam a beírással, de itt van a Vader sorozat negyedik része. Megkezdődik a toborzás Coruscant visszavételének csatájához. A fordítást ezúttal is köszönjük Steve-nek! Legközelebb folytatjuk Mesék 10. számunkat. Star Wars: Darth Vader and the Ghost Prison 4...
Az új Mesék részben Darth Maul kap főszerepet és kettős kardjának születésének története. Legközelebb egy új sorozat jelentkezik! Star Wars Tales 10. Nameless..
Fő történetszálunk is folytatódik. Vader megtalálja a börtönt. Nem igazán tudok felvezetőt írni ehhez a részhez, inkább szedjétek le és olvassátok! A fordítást most is köszönjük Steve-nek. Ezúton is elnézést az eltűnésem miatt. Remélem a jövőben is számíthatunk…..
Na szevasztok, na szevasztok! Pár lelkesítő levél kellett hozzá, hogy folytassam az oldalt. Ezúton is köszönöm mindenkinek. Egy biztos volt mindig is, hogy a Tervezett képregények menüpont alatt lévő képregények kiadásra kerülnek. Hogy utána mi lesz... még nem tudom. Nem hajtom magam, elhagyjuk az…..
Vader tovább kutatja az árulókat. Útja során betér régi otthonába is, a Jedi Templomba. Nekszt tájm belekezdünk a Mesék 9. számába, vagyis inkább befejezzük, mivel a Semic a füzet nagy részét már kiadta. Star Wars: Darth Vader and the Ghost Prison 2...
Akinek nem lenne elég a Dath Vader áradat, annak itt van egy One Shot, amit gyurcyka71 ajánlott. Vader nagyurat saját emberei akarják kiiktatni. Legközelebb folytatjuk a Kísértetbörtönt a második résszel. Star Wars: The assassination of Darth Vader..
Azt hiszem sokan várták már Darth Vader legújabb sorozatának folytatását. Az újonnan alakult Birodalomban máris belviszályok alakulnak ki, ám a Sötét Nagyúr kezébe veszi az irányítást. A fordítást köszönjétek Steve-nek! Legközelebb gyurcyka71 olvasónk által kért One Shot kerül a kezetekbe...vagy…..
A Mesék 20. számmal teljessé vált a Mesék Volume 5. gyűjtemény. Legközelebb kedvenc Sith Nagyurunk tér vissza oldalunkra! És, hogy kitöltsem az üres részt, ajánlom figyelmetekbe a Mesék szekciót, amit kicsit átszabtam, de ez is csak a sorkitöltés miatt került említésre. Star…..
Egy igazi meglepetéssel készültem. A következő képregényünk, szokás szerint, Mesék témában szerepel, de egy történet helyett egy egész számot dobunk most ki! A Mesék 20. több, rövidebb sztorit mutat be, különböző alkotóktól, humorosabb formában. A Landos történet még megalakulásunk kezdetén készült,…..
A legújabb Mesék rész előtt egy rövid One Shot kerül kiadásra, egyfajta nyugtató az új szám megjelenése előtt. Han és Chewbacca már megint nem bírt magával és bajba kerültek. Hát nem meglepő? Star Wars: The Art of the Bad Deal..
Ünnepeljük ezt a szabadnapot egy kis Star Wars-szal! Az utolsó számban összefutnak a szálak, Nym és Sol Sixxa, valamint a Kereskedelmi Szövetség végleg pontot tesz a nézeteltéréseikre pár hajó felrobbanásának társaságában. Az utolsó számmal a TPB változat is elkészült.…..
Eleget húztam az időt, ideje befejezni a Mesék 19. számát, egy jó kis klónháborús sztorival, de nem is mi lennénk, ha nem az Erő sötét oldaláról hoznánk a sztorikat. Legközelebb a Csontkeresztek sorozat befejező részével jövünk! A füzetben található történetek:- Összeomló, új birodalmak- Egyetlen…..
A hétfő reggel indításaképp Nym története és Sol Sixxa keresése folytatódik. Legközelebb a Mesék 19. száma kerül befejezésre. Most már tényleg! Star Wars: Crossbones 2...
A mai rész egy Dark Horse Comics különkiadásból való, rövid egyszámos. Luke és barátja bizonyítani akarnak, hogy nem olyan kisgyerekek, mint amilyennek látszanak, ám útjuk során problémákba ütköznek. A rész egyébként megjelent színes kiadásban is a Luke Skywalker, Last Hope…..
Ahogy ígértük, belekezdünk Nym három részes kalandjába! Egy kalózcsata közepébe csöppenünk, ahol a Kereskedelmi Szövetség is nagy szerepet kap. Bocs a késésért, igyekszem befejezni a belekezdett történeteket. A Facebook csoportunkba már írtam, a jövőben a Mesék 19-20. száma befejezésre kerül,…..