Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaharbaba

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Zaharbaba 2014.01.12 00:39:44
Elképesztő, hogy milyen hozzászólások futnak ide be a magyar emberekről, hogy mennyire nem ismerjük és látjuk saját magunkat!!! Én is lassan három éve kint élek és amit megtanultam a magyarról, az több, mint fantasztikus:
végtelenül nyitott, szeretetteljes, alázatos, kitartó, dolgozni szerető, jámbor és nem utolsó sorban humoros nép vagyunk.
Aki ezt külföldön élő magyarként még nem ismerte fel, akkor az nagyon el volt foglalva a pénzgyűjtéssel vagy az akciókkal, mert a magyarról ordít a szeretet!

Az egész posztnak pedig nem a "száraz tények" volt a lényege, hol, mennyiért, hány évet, miként lehet megoldani stb.....
hanem az az üzenet, hogy a szeretetnél semmi sem lehet fontosabb, és akárhol élsz, csak az fog számítani, hogy szerettél-e vagy sem. A cikk írójának otthon van a szíve, ezért nem boldog külföldön és szerintem ez egyértelműen kivehető a szavak mögül.

Kívánom neki, hogy ne is gondolkodjon, költözzön haza (ha még nem tette), mert igenis jobban gyógyítja a nagypapát egy szerető mosoly,mint a kórház,
értékesebb az apai figyelem,mint egy sokat ígérő diploma, fontosabb egy ölelés, mint bármilyen jövőkép.
Én hiszek benne, hogy a többi jönni fog magától...

Magyarok! :) Ti pedig vegyétek már észre, hogy egyáltalán nem utáljátok magatokat és nem is vagytok irigyek egymásra! Ezt valaki egyszer véletlenül kitalálta és azóta mindenki ezt fújja, mint a kismajmok.

Én imádni fogom a magyarokat, amíg csak élek!