Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamand

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig mindig kínosan ügyeltem rá, hogy még véletlenül se jöjjön rá senki, hogy szociális fóbiás vagyok. Mindenki előtt titkoltam, főleg a családom előtt. Ha érdeklődtek, hogy a szociális fóbiás barátaimat honnan ismerem, fedősztorit találtam ki. Arra is figyeltem, hogy a…..
gamand 2014.02.05 11:50:10
@Kognitív Teknősbéka: Nekem érdekes volt a linkelt oldal, mert már sokszor gondoltam, hogy én is kicsit autista vagyok, de ennek eddig még sose olvastam utána. Igazából csak az stimmelt, hogy nagyon szeretek egy témában elmerülni, meg hogy nem sikerül egy hullámhosszra kerülni az emberekkel, de a többi egyáltalán nem.
@Kaisa: Nagyon egyetértek azokkal, amiket írtál.
A héten két szocfób élményem is volt, de szerencsére egyik sem kapcsolódik a munkahelyemhez. Az a legújabb célom, hogy mire lejár a szerződésem a cégnél, már ne úgy tekintsek a munkahelyekre, mint eddig, és bátran vessem bele magam majd egy újabb állás kapcsán megjelenő…..
Azt mondják, hogy a halálos beteg miután felismerik a betegségét különböző lelki stádiumon megy át, a tagadástól a depresszión át egészen az elfogadásig. Én is felfedeztem bizonyos szakaszokat az életemben, amióta velem van a szociális fóbia. Nyilván nem minden ember megy át…..