Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isolated.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Körülbelül úgy, mint Sylar ezen a videón. Azok, akik jobban ismernek - például élőben is -  szerintem észre fogják venni az utalásokat. Gondoltam azokra is, akik nem tudnak angolul: ez a "Heroes" 11. részéből van, magyarul "Felismerés" néven adták le. Fent van a neten is,…..
isolated. 2014.09.17 17:22:30
@King of Shadows: Vérzik a szívem, mikor ilyeneket írsz. :( Az elszigeteltségedet valamilyen szinten átérzem/megértem. Piszok nehéz dolog különben ezen változtatni, még akkor is, mikor eljut az ember arra a pontra, hogy tényleg szeretne kitörni a kalickából. Igazából szerintem csak akkor lehet, ha megtalálod a megfelelő embert/embereket,akikkel ugyan olyan "biztonságban" érzed magad, mint a saját kis komfort zónádban. Az a probléma az egésszel, ha egyszer már megszokja az ember, hogy kizárja a külvilágot, akkor hiába próbál változtatni, valahogy automatikusan taszít el mindenkit, akár a tudta nélkül. Vagyis velem nagyjából ez történik. Kapcsolatok terén meg nagyon sok tapasztalatlan többségi is van, hidd el rengeteg, szóval ettől annyira nem kell tartanod. Mindig van olyan, akinek egyáltalán nem számít a kinézet, meg ez, hogy mennyire könnyen kommunikálsz/teremtesz kapcsolatot a többiekkel, mindig van!!! Csak meg kell találni. Én is mindenkire akire csak tudok rámosolygok az utcán, mindenkivel szívesen szóba állok, ha szeretne, senkit nem küldök el ilyen piti kis hülyeségek miatt, mert tudom, hogy mindenki egy kis csomaggal jön, ami teli van az élet terheivel, ami mióta él ránehezedik, és nekem is nyomja egy ilyen csomag a vállam, pontosan tudom milyen nehéz... Nekem az az egyedüli kihívás, hogy nem tudok mélyebb barátságokat kialakítani, de dolgozok rajta, akár milyen szarul is érzem magam néha, vagy a gödör legalján... Szóval kitartás!!! :)
   Akit érdekel a téma már biztosan észrevette, hogy némelyikünk szeret videóblogot készíteni. Autumn Asphodel-ét pár napja találtam, és hamar feltűntek a hasonlóságok. Gondolom az, aki figyelmesen olvassa a blogomat szintén észre fogja venni őket a videóból. Például nekik is INFJ-t dob az MBTI. Az…..