Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natasa Grekova

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettőigszámolós jógyereklogikával is felfogható, hogy ha nem 1-ből [I-ből] lehet választani, hanem 2-ből [II-ből] és e két választási lehetőségből (bár több is van [III is IV is!) az egyik az alternatívában[alternatíva= 2, azaz két választási lehetőség] nem ezek... akkor…..
Natasa Grekova 2014.02.23 09:03:47
@magyar-magyar szótár: akkor ezek szerint jobb lenne még 4 év Orbán, rozsikanénistül, balogostúl, cöf-östől, rezsiharccal, stadionokkal, 370 forintos euróval?
Natasa Grekova 2014.02.23 09:25:23
@magyar-magyar szótár: mi van, elmentél tokozni ? :D
Natasa Grekova 2014.02.23 18:31:35
@magyar-magyar szótár:
...Csak meg sem kisérlik überjóoldali blogbarátaim az önálló információszerzést...
Egyrészt megbeszéltük már, hogy itt az utóbbi 4 évben te vagy már az überjóoldali, én ellenzéki vagyok.
Másrészt: azt is elmondtam, hogy direktben olvasok törvényeket, hivatalos, állami költségvetést, stb.
Te honnan tájékozódsz?
Önálló infoszerzés: írd le, mik azok a források, ahonnan infot kéne szerezni, a hivatalosan előterjesztett törvényeken kívül pl, vagy a hivatalos, állam által is elismert adatokon kívül (pl. államadósság, aminek a mutatóját eltüntették :D)

Ne beszélj mellé, jelölj meg pár forrást, ahonannan tájékozódni lehetne - tartok tőle, tényleg Ripőknek lesz igaza, hogy a könnyezőpálma mögül leselkedsz, onnan vagy ilyen jól informált. Vagy a hetiválaszból? M1 hiradóból? Honnan?
de kommentelni /válaszolni az álkérdésbe foglalt sugallmányunkra/ csak úgy tudol, ha előtte lököl a disznóknak is, na! 2014. 02. 22. weisz manfréd jógyerek Minek nevezik azt az országot ahol a kormánypárt kampányát segíti a titkosszolgálat? Tegnap a magyar…..
Natasa Grekova 2014.02.23 08:56:45
@magyar-magyar szótár: na bassz, rákerestem, WM az egy BLOG :D
Ja, meg olyan blog is van, amiben plázapicsák külföldi divatbemutatós képeket posztolgatnak, akkor ezek szerint mindenki Dolcegabbanában jár árut feltölteni a tescoba :D
Natasa Grekova 2014.02.23 08:59:26
@magyar-magyar szótár: láds még ugyanebben a rovatban Rossi a csodakutya és, a kínai gumióvszer és kéksajtos pogácsa.
Országos média, mint Obersovszki :)))))
mit is ír Weis manfréd két cuki kép között, mint hivatalos ellenzéki vélemény.
az ország meg tele diplomás nácival, ott van mindjárt Pali :D
köszönöm a derűs reggelt
Natasa Grekova 2014.02.23 09:01:12
@magyar-magyar szótár: említették a nolban...hm...ja, ahol én címlapos szoktam lenni...ja, igen, ez már országos ismertség. nol-os számláló: ha címlapon vagy, akkor kb felmegy 600-800-ra egy cikk. Ha vezércikk, akkor akár 2-3 ezer kattintás. Mivel nem kommentelik szét, reálisan úgy 1500.
Magyari Pétertől mindig csak tanulhat az ember. most is, tessék Hagyjuk, hogy Putyin győzzön magyarip február 20., csütörtök 18:14 külföld 116 3269 Az Economist szerint Putyin Oroszországa vitte a halált Kijevbe. Nagyon rossz lesz Közép-Európának. Putyin nem ismer…..
Natasa Grekova 2014.02.22 09:34:06
@magyar-magyar szótár: ja, és a jolóság. Azt hiszem, én már bőven egy másik korosztály vagyok, hogy jolózzak. Nem tudom, minek írod ki háromsoronként. AMúgy digitális bennszülőtt gyerekeim szerint egy barom, és szánalmas, aki használja a jolót, az ő baráti körükben ilyen nincs :D kb a cejjizlek és négy szivecske szintje, csak másképp. Így ha lehet, kímélj meg tőle. Olyan vagy, mint egy kövér idős nő, aki belepréseli magát a lánya miniszoknyájába, és várja, hoyg utána fütyüljenek az utcán. Annyi idősek vagyunk, amennyi, ne próbáljunk egy másik korosztály kultúrájába belemászni, mert csak szánalmasak leszünk, nem kúúúlok. Szóval, lehetőleg joló nélkül...
Natasa Grekova 2014.02.22 10:09:11
@ripők: lábmelegítő...ugyanmár..most készül az itteni dolgokból meritve egy pompás cikkem arról, hogy végül is, a joló az a carpe diem, ami ugye, nem egy tegnapi mondás :D
Natasa Grekova 2014.02.22 11:14:07
@ripők: nehéz megállapítani Dudinál, lehet, egyszerű sakkvakság, amit csinál.
Fél év az kurvasok idő a netokráciában, pl fél éve Bajnai Gordon még kizárta a közreműködést a Múlt Söpredékeivel. Azért a jövőenergiája valamivel komolyabb kérdés, mint az, hogy ki nyerheti meg azokat a "választások"-at, amiket az alternatív összefogás jól láthatóan…..
"Azt írta az újság---" /Lujza - Lujza és Jenő kabarék/ Sárgariasztás ónos/ólmosfagyott]eső miatt. És hull az eső a Fényesfővárosra. Surrog az autók kerekei alatt a víz, verődik föl, permetez a szélvédőre, a kamionok nyomán vederszám. Az autók többsége menő - a…..
Térkép e táj jeligére: Helycegh Mályk, köszike!   kopi, paszta, tejbtök éshhh: Herczeg Márk utazás február 5., szerda 21:47 30   100 A lap utazási rovatának amerikai újságírója véletlenszerűen választott úti célul egy elsőre a turistáknak…..
Natasa Grekova 2014.02.06 07:40:30
Natasa Grekova 2014.02.07 17:46:03
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerintem kár felidegesíteni magad, szép magyar hagyomány, hogy a többség mindig is egy szemellenzős, hatalommal lojális, kisebbséget letipró szemétláda volt ebben az országban, lásd hol volt a legtöbb feljelentő és nácibesúgó a világháború alatt. A népesség jelentős része győzikesón nevelődött segg vagy rosszindulatú pöcs, akinek tetszik Ovi szívózása. Ne tudd meg Hannibácsi, az iskolában ahol tanítok, érettségizett fiatalok olyan előítéleteket dédelgetnek, hogy azt hinnéd paródia, ahogy a melegekről / zsidókról..négerekről..stb megnyilatkoznak. De nem, komolyan gondolják. És ők elvileg ugye, netről tájékozódnak. Akkor mit vársz az idősebbektől.
magyar-magyar szótár Együtt 2006 2014.01.15 02:50:14
Schiffer András szóleleménye kép forrása drámai részlet a bejelentés utáni sajtójelenségből: MODERÁTOR (F újságírónak engedményezi a kérdezést) F ÚJSÁGÍRÓ A Századvég kutatása szerint az emberek 72%-a elutasít egy olyan ellenzéki összefogást, amelyiknek…..
Natasa Grekova 2014.02.01 10:14:01
@ripők: elkényelmesedtünk. Nem lesz rabiga lerázás, mert nem szolgálnak fel közben hűtött üdítőket, és különben is, ki kéne menni a lakásból hozzá.
Natasa Grekova 2014.02.01 10:41:29
@magyar-magyar szótár: @ripők: hogy lehetne hívni ezt, ami már nem is retro, mert ugye, annál még régebbi, mint amit annak hívunk
Mi lenne rá a jó szó?
www.youtube.com/watch?v=9prJXEhNhPA
Natasa Grekova 2014.02.02 09:04:16
@magyar-magyar szótár: a magyarigazolványosok levélben is szavazhatnak, a külföldön élő magyarok csak személyesen. Tehát aki kiváltotta a magyarigazolványt, ő felad egy levelet, aki meg Angliában dolgozik, az utazzon Londonba, és álljon sorba a nagykövetségnél. Fussunk, én biciklivel vagyok.
"Ezek a diégós fiúk!" /reklámszlogen, 2000-es évek eleje/   Ezek a 444-es jolók! Minden napra valami jógyerek geciség. vagy kettő is vagy több, attól függ. Máma azzal a jolósággal gyöttek -meghalt közben minden idők egyik legnagyobb magyarjolója Jancsó Miklós, Isten…..
Natasa Grekova 2014.02.01 08:57:21
@magyar-magyar szótár: nem válogatok le, azt mondtam, nézd meg a KSH főlapjának nyitótábláját, ahol évekre visszamenőleg fenn vannak az adatok. Tehát a ksh MOST jó adatokat közöl, hogy növekedés van. És visszamenőleg csal, mikor 2010-ből is ezt közli. Én már belekavarodtam, de lehet egyszüsíteni azzal a kék és piros gombbal, amit előbb javasoltam, ha valami kedvező, akkor kék gomb, ha nem akkor piros gomb, hazugság. Ja jól hangzik, akkor igaz, kék gomb. Lásd csimpánz, és a ner :D meg a cöftagok. Két gombot még ők is meg tudnak különböztetni. A választási törvényt meg úgy kell változtatni, hogy az ellenzéki jelültek mellett NE IS LEGYEN négyzet, ahová ikszelni lehet.
Natasa Grekova 2014.02.01 09:01:30
@ripők: Dudi diszkalkuliás, ezt már nem képes értelmezni, mivel úgy kéne kivonni, hogy több művelet is van, ugye, -hiány + magánnyugdíj vagyon és egyéb tartalékok - itt ugye pozitív és negatív számokat kéne összeadni neki, az már nem megy.
a kurvaságban és az újságírásban van egy (nem 1 hanem sok-sok...) közös: Az igazán jó szakembernek nem szabad élveznie a munkát vagy legalábbis tanácsos eltitkolnia, ha [el]élvez valamin. Élvezés közben ugyanis nemannyira tud figyelni a munka részleteire és még azelőtt…..
Natasa Grekova 2014.01.12 17:58:09
@Dudenbuch Fan: Nem mondtam, hogy ez újság. Mint a BLOG törzsolvasója és kommentelője, tettem egy témajavaslatot.
HOgy örülhetünk-e. Igen. De Dudi is örülhet nekünk, pont ez a blog lényeges, az interaktivitás, ő megmutatja, mi, az olvasók pedig elolvassuk, és hozzászólunk.
Kölcsönösen örülünk egymásnak.
PERZEKÚTOR (elfelé részegen a csárdából málés perzekútorokkal): Főszerkesztőúr! Gelencsér Jóska a csárdában van! FŐSZERKESZTŐ ( Dzsoko Roszics lovon a csárda felé, magyarhangja Bujtor István): Kicsodák? PERZEKÚTOR: Gelencsérék! FŐSZERKESZTŐ: És ti? -hová mentek? ...…..
Natasa Grekova 2014.01.12 08:29:51
@magyar-magyar szótár: újságírói kurvaság. A hetiválasz, az ugye NEM celebcicis újság. Cikk címe: Whitney Houston gyerekei vérfertőző házasságban élnek. Cikk tartalma: WH lánya, és fogadott fia (illetve nem is fogadott, mert nem fogadta örökbe, csak egy ideig ő nevelte - értsd: ő fizette a nevelőnőt meg a dadát valami ismerős gyereke után) összeházasodott. A lány és a fiú között semmiféle vérségi vagy rokoni vagy jogi kapcsolat nem volt előtte. Na, akkor most mit mondhatunk, milyen újság a hetiválasz.
TV hiradó, királyi: S. Gabika: a BUKOTT baloldal (miért, a fixxx már nem bukott el választást? :D) meg akarja szüntetni a családi adókedvezményt. Cáfolat: nem, nem akarja. Következő hír: Kisrogán: a bukott baloldal meg FOGJA szüntetni a családi adókedvezményt.
Eddig azt hittem, hogy csakis Bezzegamerikában létezhet (ott is Y-kategóriás un. diákhumor-filmekben) a humornak ez a mélysége. Most azonban kiderült, hogy szellemipéldaképeim, a 444.hu magyar csapata se adja ám alább, ha humorban kő csapatni, azám, jó étvágyat! Kim Dzsongun…..
Natasa Grekova 2014.01.11 11:10:41
@magyar-magyar szótár: és én mondtam valaha jót az indexről vagy a 444-ről? :D
az a baj, hogy nekem jó a memőriám. Emlékszem,mikor elkezdtünk a neten dumcsizni, éreztem, hogy "vizsgáztatsz" hogy merről fúj a szél. És megkérdezted, mi a véleményem Meggyesi guszti bácsiről. És nekem nem volt jó véleményem. Továbbá volt egy cikkem kókadt janiról, ami megfelelt a szádízének. És onnan fogva lettünk barátok. Olyan vagy mint sztálin, visszafelé átírod a történelmet :)))
Natasa Grekova 2014.01.12 08:16:47
@magyar-magyar szótár: Ne hazudj. Nem mellébeszélsz, nem csúsztatsz, hanem HAZUDSZ. Hanni linkel neked cinket, meg 444-t és hasonlókat. Én kizárólag hivatalos ksh vagy eu statisztikát, vagy kormány leiratot, közlönyben megjelent törvényt, stb linkeltem neked.

Vitatkozunk a statisztikai adatokról ALAPVETŐEN a statisztikát áltudománynak tartom a KSH adataiban SOHA nem bíztam (ugye egy ilyen országban)

most akkor elfogadjuk, amit mond a ksh, vagy nem fogadjuk el? Vagy csak azt az adatot fogadjuk el, ami kedvező Ovinak, a kedvezőtlen hazugságnak nevezzük? Ez is egy roppant kényelmes megoldás:D
vegyük pl a foglalkoztatottságot - javult ténylegesen? NEM. Javult a statisztika szerint? Igen, mert benyomták a munkanélkülieket az iskolákba (nálunk is több csoport van), és vééééletlenül tavaszig ott is fognak ülni, tehát választáskor még a foglalkoztatottak rovatban lesznek kimutatva, mint közmunkás. Igaz, még közmunkát sem tudnak nekik adni, viszont ez egy kurvajó, költségtakarékos megoldás, hogy be lehessen hasalni a statisztikába, IGEN, javult a foglalkoztatottság.
Natasa Grekova 2014.01.12 08:20:20
@magyar-magyar szótár: ja, az állítólagos uszítás. NEM kívánom nyilvánosan megvitatni a témát, nem magam, hanem az igazgató és a kollégáim miatt, nem szeretnék nekik kellemetlenséget.
magyar-magyar szótár muhi-muhi 2014.01.03 09:09:41
Tom Dissevelt és Dick Raaymakers [Kid Baltan] műve 1957-ből: ..
Natasa Grekova 2014.01.11 08:27:51
@magyar-magyar szótár: két okból vagy vitaképtelen. Egyrészt százszor elmondtam már, hogy a "hasikó - májacska" kifejezés nálam kb. a "pocaklakó" szintjén áll, allergiás kiütéseket kapok tőle. A másik, hogy soha nem a felvetéseimre válaszolsz, hanem ilyenekkel jössz, hogy én mit mondtam / nem mondtam 2 éve. Nem, soha nem mondtam, hogy nincsenek külső okok. Ne állítsál már be hülyének.
Natasa Grekova 2014.01.11 11:05:50
@magyar-magyar szótár: óhbazmeg, te teljesen vitaképtelen vagy. Most azon akarsz vitázni, hogy mit mondtam két éve. NEM, soha nem mondtam, hogy Magyarország zárt gazdaság, aminek ráadásul múltja sincs, és KIZÁRÓLAG eltölcs okozott mindent. Ha kicsit is emlékszel, a legnagyobb viták az egykulcsos adón voltak. MÉg fenehorizint is itt verte ebben a témában akkoriban a billentyűzetet, Javasolnám a ginko biloba talettát (vagy az prosztatára van? :D) az emlékezetfrissítésre. Az ország VÁLSÁGBAN VOLT 2008-tól, egyrészt a külső körülmények, másrészt a ballib elbaszott vezetés miatt. Seggbe is rúgtuk őket. Most pillanatnyilag NINCS válság a világban, hatalmasnagy pénzeket akasztottunk le a leszabadságharcolt EU-ról (még szerencse, hogy nem sértődősek:D) és a gáz világpiaci ára is csökkent, tehát ABBÓl lehetett megcsinálni a rezsőcsökkentést. Azzal együtt, meg kéne nézni, hogy a tavalyhoz képest megnőtt kisker. forgalom változatlan áron (tehát volumenben) elérte-e már a válság előtti adatokat, vagy egyszerűen csak a gödörből való, nemzetközi folyamatokhoz alkalmazkodó kikapaszkodás történt meg.
és mesélj még nekem kicsit a nyugdíjvagyonról meg az államadósságról:D
egyébként pont TE voltál az, aki soha nem hitt a ksh adatoknak, nem én:D
magyar-magyar szótár számi 2014.01.10 04:25:49
Az armén és a georgiai nép jogos panaszáról már írtam, egykedvenc népzenei műsoromból meg azt tudhattam meg, hogy a számik se szenvedhetik, ha a megszállók-féle "lapp" népnéven emlegetik őket... Sofia Jannok számi népi[esch]énekesnő, jó marketinges, van szintipopisztikus…..