Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asur2013

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki angliai munkavállalásra adja a fejét, annak akár kézenfekvő is lehet megpróbálni az építőiparban elhelyezkedni. Szerintem nem csak őket érdekli majd Digger mai posztja, ami ugyan az angliai építőipart mutatja be, szerintem sokkal többről (hozzáállásról,…..
Ma folytatódik Andi írországi története, aki nem csak reagál a múltkori posztjához érkezett hozzászólásokra, hanem kicsit mélyebben bepillanthatunk az ottani életbe: lesz szó albérlet- és munkakeresésről, árakról és ügyintézésről is. (A képekért külön…..
Asur2013 2014.01.10 21:13:49
@eddie1977:
Jó napot.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Érdeklődni szeretnék, hogy kb mennyi euróval érdemes nekivágni Írországnak. Én olyan 1500 Euróra gondoltam. Hozzá teszem nem Dublinba tervezek menni elsőre legalábbis. Valami kissebb csendesebb városba.
Nos végzettségemet tekintve Banki ügyintéző, Park gondozó végzettségeim vannak. Angolt nemrég kezdtem el tanulni. Nem tudja, hogy az IELTS nyelvizsgát elfogadják-e Írországban. Persze tudom, hogy ott is az érdekli öket, hogy hogyan megy ez élőben de hát ártani nem árthat gondolom.
Kezdetben biztos, hogy vendéglátás ill. bolti eladó állás érdekelne)persze meg szinte ami jön).
Diploma nélkül gondolom elég nehéz kint . És vannak-e tovább képzésre lehetőségek(pl Ír nyelv tanulására illetve szakma, főiskola diploma megszerzésére lehetőség).
Mihamarabbi megtisztelő válaszát köszönöm.
Tisztelettel: Asur.
Ha megoldható lenne akkor a csetealexanderasur@gmail.com ra legyen szives válaszolni.
Köszönöm.