Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RNN

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nahát, Diablo III. A második résszel heteket töltöttem el. Kíváncsi vagyok, ez is olyan jó lesz-e. Látom, inkább biztosra mentek: kicsit húztak a grafikán és a fontosabb dolgok maradtak a régiben. Automatán kapom a skilleket? Hogy lesz így egyedi karakterem? Ölés. Ölés, ölés, ölés. Ez a…..
RNN 2016.03.25 13:54:39
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
RNN 2015.02.17 22:52:50
A Pertti Kurikan Nimipaivat punk banda összes tagja értelmi fogyatékos, tehát olyanok, mint mi. Imizem is rendesbe B) ..
RNN 2015.02.08 15:13:29
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
RNN 2015.01.26 22:21:25
Buliköpeny rajtad van? mondjuk nekem még mindig Conect-R a top: ..
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
RNN 2015.01.22 22:24:35
@Baresz83: én meg már csak azt
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
RNN 2015.01.18 21:43:20
RNN 2015.01.18 22:54:27
@dare: szinte mindent leírtál amit gondolok.
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
RNN 2015.01.14 23:17:22
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Közösségi Izautálat Bár a cím elárulja a lényeget, de lássuk be, nem csak ez számít,  hisz megannyi történés van a villán belül. Lilu – az egyszemélyes divatrendőrség, a.k.a. a csajom szerint fiatalos szexi dögként feszít – és Bence köszönti a népet. Kerekítve 60-40…..
RNN 2014.04.13 21:36:15
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..
RNN 2014.02.16 21:39:54
Sikerült megint a közszolgálati híradónak meglepnie bennünket, amikor a tegnapi híradó közepén egy több mint 3 perces riportban mutatták be, hogy éppen milyen mémek készültek aznap az az interneten a balfaszkodó ellenzéki "összefogásról". Van itt minden, Cink, 444, tumblr,…..