Regisztráció Blogot indítok
Adatok
europipi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy az ismétlés a bölcsesség anyja, ezért nem biztos, hogy rossz ötlet összefoglalni a helyzetet, olyan rendszeres olvasók számára, akik többnyire ismerik ezt, de kezdők is a köznyelvben összeesküvés-elméleteknek, akik számára ez nagyszerű bevezetés ahhoz, ami valójában történik. Egyre…..
Baj-blog Kedves Népem! 2009.04.01 09:17:00
Először is bemutatkoznék: Bajnai Gordonnak hívnak, és ha minden jól megy, én leszek a miniszterelnökötök. Remélem ugyanúgy örültök nekem, mint én magamnak. Ugyanis egy jó barátomtól tudom, milyen fantasztikus dolog egy országot vezetni. Szeretném már egyszer én is…..
europipi 2014.01.10 18:56:36
Kedves Miniszter Elnök Úr! Ön elég itelligens és filozófikus alkat, hogy nem fog haragudni -remélem- a leírtakért, melyet az országért való aggódás diktál. Egy ember nem lehet egyszerre szép és okos, mondja a közmondás (igaz már találkoztam buta és csúnya, meg szép és okos nővel). Orbán jó szónok és "mutatós" , de személyiség zavara van. Gyurcsány hasonlón jó szónok, de meggondolatlan. Ön nagyon okos, akihez legjobban a háttér munka illik (nem is exhibionista, ami alapvető követelmény lenne az első sorban való megjelenéshez). Alapvetően fontos dolog a harcia magatartás, ami Önből hiányzik, mivel az emberek túlnyomó többsége a hangos ember után megy,akit erősnek ítél, és az emberek inkább az erősnek látszó útonálló mögé sorakoznak, mint a halk hangú, filozofáló, szemükben gyenge főhős mellett. és .félek annyira ilyenek az emberek, hogy inkább az erőt sugárzó Orbán mellé sodródnak, akkor is ha korbáccsal üti őket, mint egy gyengének tűnő bölcs, jóságos ember. Ön az vagyis nem gyenge ugyan (hisz a VALÓSÁGBAN) a halk hangú békés ember az erős, nem a nagy hangú,mint Viktor, de hát a lényeg nem a valóság, hanem a gyakorlat. Higgye el, hogy a legjobb taktika a szavazók nagy tömegének a megnyeréséhez a HARCIASSÁG. Minél több az intellektuális szöveg (és az intellektuális szöveget csak nyugodt, békés hangon lehet előadni) annál több szavazó megy Orbánhoz, esetleg baloldali emberek is, az erőst keresve. Tisztelem Önt, de higgye el, valaki nem lehet egyszerre fikozófus és jó szónok és mivel Ön filozófus keressen egy HARCIAS szónokot. Mivel a kendermagos nincs ott nincs értelme írni véleményemet viszonyukról, és kívánom hasonló hatású valaki a sors nem sodor Ön útjába. Vigyázzon -bár szerintem jól tudja, ha a Halak bölcsessége, és nem befolyásolhatósága érvényesül- az EU tól: Orbánt akarja,ahogy a jenkik is. A választás hamisítás is készülőben van, mely felett az EU szemet fog hunyni, esetleg Orbán letörli a választás intézményét,ha a hamisítás nem lesz lehetséges.