Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vízálló László

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László egy hónapig várta a vízálló mp3-lejátszóját, amit érkezése után azonnal cserélni is kellett. Az Andreas Computernél ez további másfél hónapot vett igénybe, egyelőre, mert a "bevizsgálás" még mindig tart: Két és fél hónapja tartó kálváriám történetét…..
vízálló László 2014.01.10 19:51:13
@fakanálpresszó: remélem igazad lesz, köszi
vízálló László 2014.01.11 09:47:56
@kacaj hangosan: Ebben egyetértek , néha úszom és alaposan el szoktam gondolkodni közben, jó az néha. Akinek vettem (volna) ezt a lejátszót az viszont sokat úszik, sokszor és dinamikusan. Ezért szeret (ne) zenét közben, hogy jobban pörögjön.
vízálló László 2014.01.23 17:00:12
@RobÚr: Kedves RobÚr! A post nem a készülék minőségéől szól hanem arról, hogy hogyan vert át az Andreas Computer Kft! Azért kösz az építő jellegű okoskodást!

Megjegyzem a cserére visszaküldés után vagyunk 2 hónappal és még mindig sem készülék sem pénz nem érkezett.
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
vízálló László 2014.01.11 14:28:10
@paveway: Ez nem tűnik nagyon nagy Bermuda háromszögnek bár nem vagyok olasz autós, egy tipo ról vannak tapasztalataim, az mondjuk nagyon szar volt pont mint a túlbecsült "német" fabiám de tizedébe került vele a szívás úgyhogy még az is jobban elviselhető volt. Szerintem a volvo is szeszélyes és szervizigényes, bonyolult jószág de nekem sikerült egyet új állapotúra felhozni, más kérdés, hogy lezúzták :(