Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Covergirl2

10 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon a kérdésen kezdtem agyalni mostanában, hogy lehet e egyszerre több férfiba/fiúba szerelmes az ember. Szerintem lehetséges, hiszen most én is egy ilyen időszkomat élem. De tényleg. Szeretek szerelmes lenni, mert akkor mindent rózsaszínben látsz. De ez csak akkor valósul meg, ha a…..
Sziasztok!Magamról nem is nagyonbeszéltem/írtam idáig, azt hiszem, ezt a hiányomat most pótolom. Szentendrén élek a szüleimmel, mindegyik az eredeti, nem váltak el, szerencsére egyik sem halálozott el, remélem nem is fog semmi történni velük. Szentendrén járok egy református…..
Újult erővel vágok bele a blogírásba, mert ez a blog legalább 3 éve megvan, de még nem sikerült maradandót alkotnom.Most nézem neten a Szex és New Yorkot. Imádom azt a sorozatot, és sok mindent le lehet szűrni belőle.Elég régóta nincs pasim, és megvallom őszintén, hogy még nem…..
Anne Hathaway is elnyerte a lehetőséget, hogy a Vogue címlaplánya legyen, méghozzá az amerikai Vogue januári számában.Szegénykét annyit szoktam szidni (legutóbb alig néhány napja itt), hogy akkor most engesztelésül azoknak, akik szeretik, itt vannak a képek a magazinból.…..
Lily Allen dívának öltözött, de természetesen az ő sajátos módján.Már-már tényleg hihetném annak, hiszen talpig feketében van, vörös rúzzsal és táskával, napszemüvegben, na de: ha már cigi, akkor ne egy marlborós doboz, hanem egy hosszú szipkából füstölgő cigaretta és…..
Eljöttek az ünnepek, de nem tudok neki nagyon örülni, mivelhogy a szülőkkel állandóan veszekszünk, és olyanokat vágnak a fejemhez, amik nagyon fájnak.Azon gondolkodtam, hogy mindenkinek ilyen nehéz a szüleivel?Mert nekem nagyon, legalábbis mostanában. Ha én valamit nem akarok, vagy…..
Cameron Diaz körülbelül egy hónapja viselte Oscar de la Renta piros virágos nyáriruháját egy rendezvényen, Jennifer Lopezt azonban a napokban fotózták le egy ugyanolyanban. Cameron rendkívül jól válogatta hozzá össze a kiegészítőket, Jennifer azonban a hatalmas…..
Covergirl2 2008.10.26 23:42:18
Kinek áll jobban ez a Dolce & Gabbana színes, nyomott mintás nyári ruha Lindsaynek vagy Kylienak? Véleményem szerint - bár ez senkit se befolyásoljon - Kylienak egyrészt kicsit jobban áll, és a szandálja is jobban passzol a ruhához. A natúr szín valahogy annyira nem illik ehhez a…..
Covergirl2 2008.10.26 23:41:45
Nehéz dolgotok lesz: Kate Hudson-t és Suri Cruise-t kell összehasonlítani, és eldönteni, hogy kinek áll jobban kettőjük közül ez a Juicy Couture ruha?..
Covergirl2 2008.10.26 23:41:12
Ugyanaz a metálszínű Elie Saab ruha, két gyönyörű hölgyön. Monica Cruz Barcelonában, az Elle Awardson, míg Beyonce a tavalyi Golden Globe díjátadón viselte ezt a ruhát.Vajon melyikőjüknek áll jobban? Monica-nak, aki nem visel egyáltalán ékszereket, amik túlragyognák…..
A szeptemberben megjelenő Elle címlapján fog szerepelni Jessica Simpson.Nem tudom, mennyit dolgozhattak az utómunkálatokkal, de hogy jelen pillanatban Jessica nem ilyen darázsderekú, az biztos...
Augusztus 3-án tartották Los Angeles-ben a Teen Choice Awards-ot. Hayden Panettiere egy pirosas-rózsaszínes-fehéres maxiruhát választott, ami kimondottan jól áll neki, bár - nem tudok szabadulni a gondolattól - egy cseppet mintha lógna…..
Fergie ruhája eszméletlen jól néz ki. Jól is áll neki, na de ez a fej, meg ez a frizura! Alapvetően nem gondolom Fergie-ről, hogy csúnya lenne, de ha ezen a fotón láttam volna először...akkor nagyon nem ez lenne a véleményem. Egyszóval ez a smink el van rontva. És a hajával is…..
Christina Aguilera az Africa Rising elnevezésű fesztiválon, Londonban. Szerintem nem néz ki valami jól, hiába az Emilio Pucci ruha, vagy akár az YSL peep-toe, az összhatás már-már szörnyű. Ez az új frizura sem tetszik különösebben és a sminkje sem az…..
Beyonce és hatalmas ékszerek az Instyle-ban.Knowles kisasszony továbbra is gyönyörű.           képek: Instyle..
Szerencsére a viaszmást még egykori önmaga képére készítették el, így valójában a viaszbábú sokkal jobban néz ki, mint Amy Winehouse mostanság. De legalább van etalon, hogy Amy tudja, mégis, hogyan kellene kinéznie...feltéve, ha egyszer majd elkezdi érdekelni...A képen a…..
Heroes sztárok: Ali Larter (Niki, Jessica, Gina...) és Hayden Panettiere (Clair) Dolce & Gabbana…..
A Heroes-sztár, Ali Larter kicsit rövidebbre vágatta haját, bár a színén és a frizuráján sem igazán változtatott. Az egyetlen különbség mindössze kb. 10 cm. Ettől függetlenül nekem a rövidebb változat jobban tetszik. Szerinted melyik…..
Szerintetek kinek áll jobban Alexander McQueen fehér ruhája? A modell Naominak vagy a modellkedést probálgató Emma-nak?Kép: People  ..
Gwyneth Paltrow-nak vagy Adriana Lima-nak áll jobban ez a vörös Zac Posen ruha? Azt hiszem, a döntés nem lesz túl nehéz :)  ..
Nagyon tetszik.Teljesen egységes, harmónikus az összeállítás. Ráadásul a terhesség/szoptatás láthatóan jót tett Nicole Richie alakjának és mellbőségének egyaránt...
Itt a suli,én máris unom minden percét...A tanárok olyan sokszor olyan bunkók,mikor mi annyira igyekszünk odafigyelni,de ők mindig meg vannak sértve hogy nem figyelünk oda,és hogy büntető dolgozatot fognak iratni...szal a suli nem is olyan jó,de legalább még nincs rossz jegyem,és…..
Hát itt a suli!Szerintem nem sokan várták hogy becsöngessenek,de az tuti, hogy én nagyon örültem mikor megláttam a barátaimat.Újra felelevenítettük a nyarat,az évvégét,és nagyon jól éreztem magam eddig a suliban.Igaz még csak két hét telt el,de már 2 dolgozatot is fogunk írni…..
Sziasztok!Boccs hogy nem írtam sokáig,csak volt egy kis gubanc a bloggal...na mind1:)Nekem jól telik az egész nyári szünet,de néha azért megrémít hogy mindjárt vége.Mondjuk még van egy egész augusztus és egy kis július,de azért félelmetes hogy mindjárt itt a SULI!!!Most itt vagyok…..
Nagyon jó volt a szilveszteri buli,és még szerencsére nincs vége!Örülök neki,hogy megismerhettem 2 nagyon kedves lányt,akivel együtt szilvesztereztem,és a 2 oszt.társammal!Nagyon sokat ittunk,és sokat szórakoztunk,és nagyon sokat szórakoztunk!!!Majd még írok,talán nem ma,csak…..