Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheetaRabbit4

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
CheetaRabbit4 2014.06.13 12:46:07
@exkalibur: A Retek Klub 1998-ban is kőkeményen részt vett a kampányban, mégpedig a ballib oldal mellett. Emellett szerveztek olyan politikai vitát, ahol egy órán keresztül artikulátlan hangon üvöltöztek egymással a politikusok, meg sem próbálták őket lehalkítani, hadd nőjön a vérnyomása a nézőnek is. A kertévék mindig arra mentek, hogy a néző állati ösztöneit kihozzák. Minden műsoruk ilyen, a nézőket függővé tették. Ha rajtuk múlt volna, pornót adtak volna 24 órában, elhiheted, hogy arra még nagyobb lett volna az igény. Azért van az állam, hogy szabályozza ezt a piacot. Én annak örülnék, ha az összes kertévét beszántanák és a helyét sóval hintenék be. Jóval kevesebb tévét kéne nézni, az a kevés pedig legyen korrekt, elfogulatlan és fontos híreket bemutató híradó és kultúra.
Ahogy a cc is beszámolt róla, Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel a reklámadó kapcsán szidta a kereskedelmi tévéket. Az M1 reggeli műsorában azt mondta, hogy “a két kereskedelmi televízió nagy társadalmi károkat okoz, ezért a reklámadó a média…..
A reklámadó elfogadása miatt nehéz napokat élő csatorna bejelentette, hogy ezentúl az RTL Klubon is látható lesz az a Híradó, amit eddig az RTL II-n sugároztak esténként. A Rábai Balázs által vezetett hírműsort június 16-tól éjjel fél 12 körül az RTL Klub is leadja majd. A…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
CheetaRabbit4 2014.05.13 11:32:23
Sok minden elmondható a fenti holland riporterről, de az, hogy nem hoz áldozatot a munka oltárán, azt nem. A téma egy szopásmaraton volt, amit egy belga prosti (Hot Marijke) vállalt volna be, mert szerette volna felállítani az orálszex világrekordját. A rendőrség keresztbe húzta a…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..