Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piaggio

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy alumíniumdobozt csak egyszer kell elsődleges nyersanyag felhasználásával előállítani, hiszen utána akár végtelenszer újrahasznosítható, mégpedig saját funkciójában, italdobozként. Ezzel szemben egy műanyag palack csak maximum egyszer vagy kétszer hasznosul újra élelmiszercsomagolásként, utána…..
Piaggio 2021.02.16 19:53:14
@Pierr Kardán: Második bekezdés első mondata az, hogy szénsavas ital! Hol van itt szó teáról, kedves funkcionális analfabéta barátom?
Új fokozatba kapcsolt a Borsodi. Ami nem is baj, mert egyrészt jobbnál jobb nedűket kapunk, másrészt egy kis verseny sosem árt a gyártók között, hiszen a fogyasztóknak jobbnál jobb söröket kell innia. Mai tesztünk alanya pedig nem más, mint a Borsodi Mester, mely egy világos sör kétféle komlóból…..
Kedves, valaha jó tanuló, jó sportoló, tolltartódban és táskádban példás rendet tartó osztálytársam és leginkább osztálytársnőm, tanárok kedvence! Ebben a pár bekezdésben azon kívánok elmélázni, de leginkább azon hangosan elgondolkozni, hogy belőled miért lett senki,…..
Piaggio 2014.10.09 07:11:45
Na, az első tervezett munkanap máris összeomlott. A legutóbb kérdeztem, hogy tud-e valaki profi húzatópadot jó lakatossal, hogy megnézzük, egyenes-e a kasztni, és helyre rakjuk, ha kell. Lett ajánlott szakember. Lett időpont, holnap reggelre.Megbeszéltük a műanyagosokkal, hogy…..
Minden bizonnyal vannak tesztek, írások, melyekkel nem ért egyet, más véleményen van a szerzővel, egyszóval nem elégedett. Aztán persze vannak olyanok is, melyek tetszenek, netán megnevettetik, jókedvre derítik önt. Jó és rossz napok, de tán a mérleg nyelve a jó felé billen…..
Piaggio 2009.12.12 17:16:26
11
Színterápiát tart a Ducati: tíz új festéssel növelné a desmo-hívők függőségét. Monster Artnak nevezik a kitet, amelybe sárvédő, tartály, ülésborítás és aprócska fejidom is tartozik. Azoknak, akik most rendelnék motorjukat, mindössze kilencven euróba kerül a móka –…..
Piaggio 2009.04.22 17:28:24
Mit csináltak önök 1973-ban? Mikor először rendezte meg a FIA a rali-világbajnokságot? Én még csak apám kósza álma voltam, de Rauno Aaltonen már bezsebelte a finn ralibajnoki címet (1961), az európai bajnoki címet és mellé még egyszer a hazait is (1965), túl volt már a…..
A dátum ugye szeptember kilencedike, szóval három nap múlva kiderül, milyen is lesz az új iPod nano, de már most megjelent egy kép, amire az összes fontosabb híroldal azt mondja, hogy ez az, ilyen lesz, kiderült, lelepleződött. A képen egy hosszúkás iPod nano látható, pont, amilyet…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..