Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berkenye13

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbbünk rendelkezik valamilyen vagyonbiztosítással, ám sokan nem ismerjük a vagyonbiztosítások teljes körét, például hogy mi mindenre lehet még vagyonbiztosításokat kötni. Ezt a témát járjuk most körül egy picit! Nem csak lakásbiztosítás létezik! Azzal, hogy az autónkra kötelező…..
Mielőtt a címet valaki félreértené, egyáltalán nem arról szól a cikkünk, hogy vásároljunk még több autót, és legyen tele az udvarunk parkoló autókkal… Egyáltalán nem! Hanem ahogy kreatív megoldásként beépíthetjük a kimustrált autógumikat a kertünkbe, úgy hasznosnak és szépnek bizonyulhat egy-két…..
A háztartásokban fellépő egyik leggyakoribb probléma a dugulás, mely szerencsére házilag is megszüntethető, és még nagy szakértelem sem szükséges hozzá. Mielőtt a telefonhoz nyúlnánk, próbáljuk meg az alábbi praktikákat! A dugulás okai A rendszeresen visszatérő dugulást a lefolyóba kerülő…..
Ma már igen messze vagyunk attól az időtől, amikor fadúcok segítségével sokszorosították a könyveket, és sok időnek kellett eltelnie, mire a mai modern technikák bevezetésre kerültek, de a folyamatos fejlesztések még messzire mutatnak az alkalmazott technológiák terén. Mint tudjuk, a nyomda…..
A fürdőszoba – ha zavartalanul és hibátlanul működik – egy elsősorban funkcionális célokat szolgáló helyiség, mely sokáig szolgál bennünket anélkül, hogy anyagi ráfordítást igényelne. Előfordulnak azonban olyan meghibásodások, melyek nem orvosolhatók egyszerűen és akár bontáshoz, teljes felújításhoz…..
Nap, mint nap hallom a televízióban a győzelmi jelentéseket, hogy mennyire meglódult a hazai ingatlanpiac, és közben látom idehaza a 20 éve eladó házakat. Olyan ez, mint a havazás. Ebben az országban csak akkor történik valami, ha Budapesten történik. A vidék nem éri el az…..
Hagyományos vagy modern? Egészséges, vagy édes? Nem könnyű dolog a karácsony menü összeállítása, most ehhez nyújtunk segítséget. Döntsünk! Az első feladat, annak eldöntése, hogy milyen típusú menüsort szeretnénk karácsonyra összeállítani. Követhetjük a magyar, vagy…..
Amikor gyermeket várunk a legtöbbször még igen tudatosak vagyunk minden – a gyermekkel kapcsolatos – dologgal kapcsolatban. Amikor aztán megszületik a pici, úgy íródnak át az elvek, változnak a szokások. Az egyik ilyen terület tipikusan a játékokkal kapcsolatos elveink… Gyerek…..
Paraszt wellness. Ezzel a szóval hirdeti magát a méltán híres Gömörszőlős, ahol az Ökológiai Intézet szervez Paraszt Wellness címen programokat. A szó tökéletesen leírja a mai világ…..
Ha azt a szót halljuk: kerékpártúra, akkor minden bizonnyal egy hegyi vagy dombos vidékre gondolunk, mint ahogy a kerékpárosok többsége is ezeket a vidékeket részesíti előnyben, ha biciklizni szeretne egy jót. Pedig az Alföld is remek kerékpáros túrákat kínál, ezekből mutatok…..
Bár szeretünk otthon lenni,a nyár a nyitás évszaka is, ekkor jelenünk meg legtöbbször társaságban, legyen szó nyaralásról , vagy fesztiválról. Mivel csak keveseket áldott meg a sors modellalakkal, íme néhány tipp, hogy hogyan öltözködjünk, ha netán körte, vagy alma alakunk…..
Beköszöntött a nyár, és idén hirtelen lett nagy meleg június elején. A lakásokban már 25°C feletti a hőmérséklet, így sokan árnyékolni kezdenek, hogy minél tovább megőrizzék lakásuk hűvös(ebb) levegőjét a nyári nagy melegben is. Ez persze nem mindig könnyű feladat, és…..
Az interneten kétségkívül a legnépszerűbb téma a lecserélt autógumik újrahasznosításának ötletei, lépten-nyomon jelennek meg az újabb és újabb ötletek arra vonatkozóan, még mi mindent lehet alkotni autógumiból, ha éppen úgy alakult, hogy lecseréltük a téli gumit nyári…..
Sajnos nem lehet elégszer hangsúlyozni és felhívni rá a figyelmet, hogy mai modern és civilizáltnak tartott társadalmunkban még mindig óriási probléma a családon belüli erőszak és a gyermekbántalmazás. A gyerekek, akik a legfőbb elszenvedői a bántalmazásoknak a legtöbb…..
Mai írásomban egy kellemetlen és sokszor aggasztó témáról szeretnék írni, amiről sokszor nem szeretünk beszélni, ahogy hallani sem, ám nem dughatjuk homokba a fejünket, igenis beszélni kell róla, ez pedig a velünk élő rovarok. A családi, kertes házban élők általában kisebb…..
Ha lakásunk felújításán vagy átalakításán gondolkozunk, először is azt kell eldöntenünk, hogy saját magunk fogjuk-e elvégezni vagy az egészet szakemberekre bízzuk. Ma már a generálkivitelezők minden gondot levesznek a vállunkról, és nekünk csak azt kell megterveznünk, mit…..
Sokszor, amikor saját otthonunk megtervezésébe fogunk, azokat a mintákat követjük, amit gyermekkorunkban megszoktunk, hiszen ez teremtheti meg otthonunkban is a biztonság illúzióját. De ha elkezdjük böngészni a lakberendezési magazinokat, hamar szembesülhetünk azzal, hogy egy modern…..