Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thordal

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Thordal 2020.11.26 08:33:22
@Opportunista mikroba:

Terület -és postásfüggő.Ahol ismerik egymást az emberek ott megoldják a dolgot. Például még jó ideig a régi cmemre kaptam 1-2 levelemet, de a postás tudta hogy már nem ott lakom és az új címemre kézbesített. Olyan is volt, hogy a postás tőlem kérdezte meg hogy ki az xy illető, mert a cím nem stimmelt én meg tudtam hol lakik. Ott a házszám volt felcserélve, 18 helyett 81-re (nem volt 81-es szám). De ez mind 1 településen belül van.
Más viszont nem fog vele foglalkozni, mert nem érdekli.
Vannak egyértelműen hibás irányítószámok (pl 1181 helyett 1811, hisz nincs 81. kerület), ahol tudni lehet a tényleges számot, de van olyan ahol nem (pl 1025 helyett 1205, mindkettő létezik Pesten) és rossz postára viszik a levelet, a kézbesítő meg nem találja az utcát/házszámot, mert nincs is olyan. Ilyenkor természetes hogy visszaküldik, nem fogják megpróbálni a kézbesítést a másik kerületben is.
De jól jártál mert akár létezhetne olyan utca/házszám a másik kerületben is és akkor idegen kapja a leveled.
Thordal 2020.11.26 12:13:52
@Opportunista mikroba:

De akkor utána kell nézni az adott cég címének, amivel megy az idő. Egyébként nekem a postavezető egy reklamáció alkalmával azt mondta, hogy nincs garantálva a kézbesítés. Ha valaki átnyálazná az ÁSZF-jüket akkor valószínűleg találna benne olyan sorokat, amivel ők mentesülnek a felelősség alól.
Persze a hibás címzés nem ilyen.

A gyógyszertáras sztori pedig inkább maflaság volt a férfi részéről. Ha valaki vár valahová, akkor ne méterekkel távolabb álljon hanem a bejárat előtt. Dokinál jól ismerik már ezt a szabályt azok akik be akarnak menni időben, mert ha nem az ajtó előtt állnak akkor beugranak előttük a "jajcsakreceptkell" öregasszonyok.
A komposztálás sok éve a kerti témák egyik legnépszerűbbike, hiszen abszolút zöld elképzelés, házilag is kivitelezhető, megoldást jelent többféle problémára, nem csoda hát, ha gyakran előkerül. A legtöbb leírás ugyanakkor jellemzően odáig jut, hogy taglalja az előnyeit, és próbálja rávenni a…..
Thordal 2020.11.16 16:07:16
@Oudusere112: +1, aki eddig nem komposztált az ezután se fpg és akkor is eléget mindent ha lesz zöld hulladék lerakó és szállítási lehetőség. Ha 10 forintot spórolnak, akkor inkább befüstölnek mindent.
A szakszervezet radikalizálódik, és tömeges felmondást helyezett kilátásba, a kéményseprő-ipari vállalkozások képviselői pedig elhatárolódnak tőlük, és türelemre intenek, a tárgyalásos megoldás sikerében bízva. Kinek van igaza? A Kéményseprők Országos Szakszervezete…..
Hogy miért járunk a Soundra? Hát, mostanában nem az időjárás miatt, tavaly és az idén is volt egy kis dagonya. Nem is igazán a zene miatt, már csak a döngölés meg a monoton szüttyögés megy, sehol egy dallam. De tök mindegy, milyen az idő és milyen a zene, ha vannak csajok, és…..
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
A víz az élet, ám arra nem mindig gondolunk, hogy a poharunkban lévő tiszta víz nem csupán egy átlátszó, színtelen, szagtalan folyadék, hanem szinte hemzseg a benne élő láthatatlan apró lényektől. A vezetékes víz fogyasztása Magyarországon biztonságos, ám a világ más…..
Képzeletben könnyű kérni, sőt parancsolni, akár nyersen, trágár szavakkal, anélkül, hogy felmerülne a nevetségesség vagy a visszautasítás veszélye. De a valóságban ez sokaknak egyáltalán nem megy. Nem is biztos persze, hogy mindenki szeretné. De az valószínű, hogy sokan…..
Thordal 2014.02.22 13:31:12
@skarlát betű:
Nem lehet befejezni, ha valaki sületlenségeket akar terjeszteni boldog-boldogtalannak. Azt csak szeretnéd. Márpedig valakinek az az orgazmusképtelenség, ha kézimunka vagy nyalás nélkül képtelen elélvezni. Nekem például az, hiába nyivákolsz emiatt.
Thordal 2014.02.22 13:46:26
@skarlát betű:
Tehát idegre tapintottam. Ez mindent elmondott, kösz.
Thordal 2014.02.22 13:53:53
@skarlát betű:
Érdekes, mert pont én írtam ezt először rád. Nem baj, néhány nő tényleg olyan mint te.. elviselhetetlen. Ezt el kell fogadni. :)
..
Thordal 2014.02.11 15:37:09
@VulpesVulpes: Baszki, tényleg olyan..
Naked Susana 2014.02.08 06:58:41
..
Szőke hajú lányok Viola (2) 2014.02.07 07:34:00
..
Thordal 2014.02.07 17:30:51
..
Thordal 2014.02.05 17:17:54
@vittore: Benne van a válasz: van rá kereslet, nem is kevés. Egy ilyen csaj azt adja amit kínál: ész nélküli dugást anyagiakért cserébe. Nem kell a lelkére hatni vagy meghódítani, pénz kell és körítés. Cserébe ő se fog érdeklődni a hobbijaid iránt, csak bedugatja a bőre alá a legnagyobb implantot amit gyártottak, mert az vonzza a szemet amíg valamennyi ruha fedi. Nem kell kajtatni utána, és az ember sosem lesz belé szerelmes. Élő guminő, még azt is simán tűri hogy alázzák, míg az átlag barátnő erre nem alkalmas.
Amelyik pedig nem kurva az csak saját magáért teteti be a lufikat, mert élvezi hogy megbámulják. Igényesség kérdése.