Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapirfej

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Tapirfej 2009.03.24 13:31:35
Vicces mellékszereplőnk a kisvárosi seriff, aki örök kétkedésével akadékoskodásával csak zavarja a film menetetét, hogy aztán rájöjjön mekkorra hülye volt, de jobbik esetben addigra már halott. A kisvárosi seriff semmitől se fél, bemegy barlangba, roncsba, a víz alá. Egy…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
'Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés'-témában most a román Országos Audiovizuális Tanácsnak (CNA) sikerült nagyot alkotnia. Figyelmeztetésben részesítették ugyanis a Minimax rajzfilmadó román nyelvű változatát, mivel illetlennek minősítették a Magyar népmesék…..
Zárjuk a tavalyi tévés évadot összefoglaló poszt-sorozatunkat azzal, hogy hátha a 2009-es év job lesz, mint az előző, amiről itt, itt és itt is írtunk.OktóberA hónap első napján elindult a Comedy Cental hazai kiadása, a VH-1-nal közös csatornán, de nem minden szolgáltató…..
Harmadik részéhez érkezett tévés összefoglalónk, itt meg itt az első két darab. Ja, és BUÉK.JúliusA kánikula meghozta nekünk Szőke András valóságshow-ját a Duna TV-re, ami annyira vicces meg jó sem volt, hogy érdemben foglalkozzunk vele. Kiderült, hogy csak 800 millió forintba…..
Hihetetlen és elképesztő videók következnek, mindenki kapaszkodjon és készüljön fel: most egy fél óráig nem fog mást csinálni, mint nyöszörögni és olvadozni. A Wired összeállította a legcukibb videók tizes toplistáját, amin szerepel csirke, kutya, bagoly, höri és még sok…..