Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saco

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném gyorsan letudni a tiltakozást, miszerint működne. Persze, egy bizonyos értelemben igen -- vegetál. De a lényegi folyamatok szintjén nagyon nem működik. A német FMCG (fast moving consumer goods, magyarul mindennapos termékekre szakosodott, kb. "vegyes-") boltok, mint a Lidl és az Aldi egy…..
Saco 2017.09.03 07:40:31
@Nyomortelepy: garanciális ügyet intéztem; 1 perc, azonnal cserélték, barátságosan.
Ez a blog azért indul, mert gyakorta fordul elő velem, hogy olvasok, hallok híreket. Sokszor gondolom, hogy a felvetett problémára lehetne más, s esetleg jobb megoldást találni.  ..
Az elmúlt években egyre jobban érik bennünk a felismerés, hogy a Balatonban nem feltétlenül a Balaton a legjobb, hanem a Balaton-felvidék. Imádjuk a tavat, de az a dombos táj ott tőle északra, az nemcsak a Balaton közelsége miatt, hanem saját jogon is az ország talán legszebb…..
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..