Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanderSander

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
SanderSander 2014.01.08 13:39:35
@ommm: hát te még mindig idióta vagy nyugi! már mikor betöltöttem a totalcar-t tudtam hogy te írtad ezt a szutykot! A záróvonalazás meg a leállósáv durva, de hála istennek hogy te olyan kibaszottul szent vagy hogy ilyenekre vereted a nyálad! Gyanítom hogy van egy pár "belső" felvételetek ahogy megtapossátok a RS, AMG, M,-es típusjelzésű tesztautókat. Persze nektek oké, mert ti nem teszitek ki a videót! Pár éve is szétszedettél egy gyereket aki az egyenes pályán megnyomta az Audinak! neked évente kell egy ilyen post amire a szittya faszodat verheted... menj el inkább magyarul tanulni végre ha már itt rohadsz ennyi ideje!
SanderSander 2014.01.08 14:10:04
@ommm: jajaja, korrekt választ tőled! mit is várnék egy szellemileg visszamaradott szittyatrógertől aki még azt is hiszi hogy humoros!