Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbra át

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fideszfigyelő A nap trollja a KDNP 2014.01.15 03:49:06
Az ellenzéki összefogás hírére a Fidesz rákezdett arra, hogy abban nincsenek "új arcok". Ez elég könnyen cáfolható, ha megnézzük az összefogás két legnagyobb erejét. Az MSZP listáján az összes volt miniszter közül egyedül Hiller István van befutó helyen, Lendvai Ildikó…..
jobbra át 2014.01.15 16:55:04
Nem a parlamentben eltöltött idő, és nem is a választásokon aratott vereségek száma a kérdés...

Orbánék ezt megelőzően egyszer voltak kormányon, 1998 és 2002 között Közép-Európa egyik éllovasát csinálták Magyarországból, és ha a hazug populista kampánnyal, a Fidesz amatőrizmusát kihasználva nem nyer 2003-ben az mszp, akkor 2007-re eurónk van, toronymagasan vezetnénk a régiót, és a válság sem érintette volna ilyen mértékben a magyar gazdaságot és embereket.

A gond azzal van, hogy ma ugyanazok a baloldali figurák osztják az észt, és akarják beszedni/elkölteni az én adóforintjaimat, és megtömni a saját és külföldi barátaik zsebét, akik 2002 és 2010 között ide juttatták ezt a jobb sorsra érdemes országot. Nem állítóm, hogy az Orbán kormány mostani politikája tökéletes, ezzel legalább akkorát hazudnék, mint az itteni kommentelők 90%-a minden mondatával. De tény, kihúzták a szakadékból a magyar gazdaságot, az ország működik, és ha lassan is de növekszik, ilyen nemzetközi ellenszélben, kritikán aluli és nemtelen, hazug támadások közepette az ország megítélése folyamatosan felívelő ágban van, sok olyan intézkedése volt a kormánynak, amit más, működő gazdaságok részben vagy egészben átvettek...

A mostani baloldali összefogásból 4-en már belebuktak az ország irányításába, a PM pedig tegnap úgy köpte magát szembe, hogy öröm volt nézni (figyeljétek csak meg bátran mezitlábas Benedek fejét a sajtótájékoztatón). Ez az, amit remélem a magyar emberek nagy többsége átlát, és demonstrálni is fogja - valószínűleg - áprilisban, hogy mostmár tényleg elég volt Fodorból, Gyurcsányból, Kunczéból... Úristen, leírni is szégyen.
Azért kezdtem el politikával foglalkozni, mert úgy éreztem rossz irányban mennek a dolgok és nekem is tennem kell valamit. Bár a rendszerváltás óta regnáló kormányok rengeteg hibát és bűnt követtek el, az Orbán kormánynak sikerült az eddigi teljesítményt is…..
Nem szabad elfelejteni: 2014 tavaszán a tiszta és szabad választásokról is szavazunk a fülkékben. Itt történt, velünk történt, alig több mint három éve történt. Egy időközi választás előtt hetekkel leölték kerületünkben a független helyi választási irodát. Forr…..
jobbra át 2014.01.13 16:31:11
@OkoskaTo:rp:
1.: A választási rendszer ezen eleme 1990 óta így működik. Orbánék engedni akarták a levélben szavazást, de az AB nem engedte bevezetni a regisztrációt, és kimondta, hogy a magyarországi lakcímmel rendelkezőket homogén csoportként kell kezelni, szavazzanak akár Magyarországon akár külföldön. Azaz vagy mindenkinek megengeded a levélben szavazást ezek közül, vagy senkinek. Ha mindenkinek, akkor lehetetlen lebonyolítani a választásokat, ráadásul ha meg is lehetne csinálni eszméletlen költséges lenne. Ez az, amiről a komcsi megmondóemberek elfelejtenek szólni.
2.: Ezt először be kellene bizonyítani. Nyilván ha Ron Werber lennék én is ilyesmiket találnék ki, pláne most, hogy ilyen frankón sikerült megint összefogni.
3.: Nyilván minden rendszernek megvannak a maga kiskapui (a szocikat pl 20 évig miért nem zavarta a tömeges átjelentkezés intézménye? Ja mert többek között így csaltak el nem egy kerületet pl. 2006-ban?), minden erővel arra kell törekedni, hogy ezek be legyenek zárva. Azt pedig ugye te sem gondolod, hogy Orbánék szándékosan hagyjanak olyan lehetőséget, amin ők is sokat bukhatnak adott esetben? Demagóg parasztvakítás...

A neved alapján többet várnék.
jobbra át 2014.01.13 16:32:24
@Szavazd le az orbáni diktatúrát!:

Jó lehet baloldaliként ilyen kilátásokkal nekimenni egy választásnak :D Bár nem tudlak sajnálni...