Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyabisztro Brigi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hivatalos megnevezése nem biztos. Ki LAX-nak, ki LOX-nak hívja a lazacot. Én csak salmonnak tanultam. Az igazi kihívás: mit szól hozzá egy norvég? Az úgy történt, hogy a Metróban jártam kifejezetten hal vásárlási célzattal. Elsõsorban fekete tõkehalat vettem, de azért elcsábultam egy szép…..
Anyabisztro Brigi 2016.02.10 18:00:41
@Waka: az a cukor engem is gondolkodóba ejtett, és ki is próbáltam sokkal kevesebb cukorral, de közel sem volt olyan kiegyensúlyozottan finom, mint felesben. Úgy képzelem, hogy vagy teljesen cukor nélkül, mint a fenti, vagy úgy, ahogy azt a skandinávok kitalálták.
Ugyanezt megtapasztaltam a kaporral is. Gyermekem a szagát sem bírja, ezért készítettem zsályával, rozmaringgal és petrezselyemmel is, végül ő mondta ki a tutit, hogy ez kaporral az igazi.
Romani Gastro Mocskos tészta 2015.09.16 10:38:06
Mitől mocskos a mocskos tészta?!  A következő receptünk lerántja a leplet a nagy titokról, miközben az egyik legkedvesebb és legegyszerűbb romás ételünket mutatjuk meg. Próbáljátok ki, és számoljatok be, hogyan sikerült! Hozzávalók:-60 dkg liszt, -3 tojás, - pici langyos…..
Megindult a csiliszezon - pirosodnak már a paprikák. Most a Spicy Fiesta-ból érett be másfél kiló. Kerestem a neten valami egyszerûbb receptet, amit persze módosítok kicsit. Amit találtam, rögtön megkedveltem: "La jiao jiang (辣椒酱) gyakran használt szósz/ízesítõ a kínai ételekben. Ha szereted a…..
Anyabisztro Brigi 2015.08.24 15:28:56
@Andrass9: köszönöm, eddig ezzel a jó hírrel nem találkoztam :-)