Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lille1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
lille1 2014.01.08 12:29:50
@MCK: "átlagban is 150-el megyek közúton is 120-al és rohadt sok csekket nyaltam már be és pályanapra is járok és mégis gyorsan járok mert így érzem jól magam"

Nos, én ügyvéd vagyok és az eddigi pályámon már jó néhány ilyen nagymellényű fickót láttam, mint te. A bíróságon már nem voltak ilyen büszkék magukra, hüppögve zokogtak, amikor jogerősen letöltendő börtönbüntetést kaptak.

Az elmúlt egy évben két olyan vétlen családot is képviseltem/képviselek, akinek egy hozzád hasonló barom ölte meg közúton a családját (egyik ügyben a gyerekek, a másikban az egyik szülő halt meg, a férj pedig rokkant lett).

Ja, és ha azt hiszed, hogy a börtönt fél lábon is kibírni. Most megy a polgári peres eljárás, preventív módon az egyiknek már zárolta is az bíróság a nevén lévő ingatlanokat a folyamatban lévő kártérítési per végéig.