Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saab900

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően ez egy autós blog, de ha valaki gépi hajtás nélkül megy igazán keményet, akkor helye van, kijár a tisztelet. Ezen a videón Danny Hart, a huszonhárom éves downhill-ikon mutatja meg, hogy milyen az, amikor versenyre készül. Igen, ez csak egy edzőkör, de már a pálya elején…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
Belsőség Te mit mondanál utána? 2014.02.21 16:21:18
Csúnya dolog raliautóval esni, ráadásul ritka a kicsi bukás, mert ami kívülről nem tűnik annak, az azért odabent eléggé megcibálja az embert. Ilyenkor bizony elkél a szerencse, na de ha már az megvolt, akkor azért csak elszólja magát az ember. A jól vagy? után jöhet a…..
Saab900 2014.02.21 17:43:01
@KPali: De milyen cukin mondja :DDD
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Saab900 2014.01.08 09:15:37
@BMW MB: Nem mondoood? Tényleg az ütközés? Mi már azt hittük, hogy fékezésbe vagy kanyarvételbe is meg lehet halni...
T54-et idézve te tényleg egy intenzív hülye vagy. Úgy beszélsz, mintha itt mindnki azt állítaná, hogy a faszi (vag bármely gyorshajtó) ütközni akart, és meghalni ment oda.
Arra esetleg nem gondolsz, hogy az ütközésnek előzményei is vannak? Hadd ne részletezzem, ha akarod megérted, ha nem, akkor kár a szóér.
"Mi történt volna HA? Semmi." Tudod mit, ha te állsz ott a leállóban, és téged kap el kettőtízzel, tényleg nem történik semmi. Legalább + egy hülyével kevesebb.
Becsületsértés? Na hagyjál már... Nemá' hogy még neki legyen joga ezek után feljelentgetni...
Saab900 2014.01.08 09:19:04
@A nick már létezik.: egyrészt senki nem mondta, hogy mindig betartja a szabályokat. Másrészt: amióta az eszem tudom, gyenge autóink voltak. Egyszer, az 1,4-es 16 szelepes családi szedán után volt lehetőségem (nem 10 kilométeren!) vezetni egy 2,5ös benzinest. És képzeld - sikerült azzal is betartanom a szabályokat, és nem mentem vele úgy mint egy állat!
Saab900 2014.01.08 14:32:50
@A nick már létezik.: Gondod van a magyar nyelvtannal? A két mondat nem zárja ki egymást. :D Az, hogy az erősebb kocsival betartottam, nem azt jelenti, hogy mindig betartom, ezt sehol nem állítottam. Két mondattal két téves állításodra reagáltam.