Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hrf73

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden rajtol az új orosz bázisú jégkorongbajnokság. A KHL-csapatokat bemutattuk hat részben, most a magyar válogatott szemszögéből mondunk néhány szót a ligáról.A jövő évi világbajnoki csoportunk két csapatának legjobbjai nagy számban játszanak idén a KHL-ben. 15 szlovák…..
Továbbra is arra biztatjuk olvasóinkat, vegyenek részt kiváló mezpályázatunkon, díj nincs, csak a dicsőség és a bloglátogatók kiemelt érdeklődése. Az is lehet, hogy a végén megszavaztatjuk, melyik a legszebb. Néhány eddigi munkát összegyűjtöttünk alant. Fejjelafalnak…..
hrf73 2008.05.28 15:10:51
Oroszországban teljes az eufória, milliók ünneplik a 15 év után világbajnok válogatottat. Játékosok, edzők, szurkolók, újságírók – mindenki úgy érzi, új aranykor kezdődik. Minden idők legjobb vb-döntőjének krónikájához tartozik, hogy néhány órával előtte furcsa…..
Rendkívül fontos döntések születtek a hétfői ligaértékezleten. Ha minden úgy alakul, ahogy a klubok elhatározták, a magyar bajnokság 2008/09-es szezonjában sok pozitív változás lesz az előző, kicsit viharos és zűrzavaros évhez képest.Rég nem látott mennyiségű…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..