Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Zovits

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kosáry Domokos: Péch Antal élete  129-137. p.   1848.márciusában vagyunk. A francia forradalom után. A bécsi és pesti forradalom küszöbén. A nagy történelmi fordulónál, mely a Péch-féle polgárfiúk előtt a jövő kapuját nyitotta meg. Ezek, ott álltak szerényen, a polgári-nemzeti átalakulás…..
JóVáros Blog Csapda 2014.01.07 05:31:52
Lett volna épp alapom tegnap kommentálni az Atygordon Páros tárgyalási ajánlatát, de inkább megvártam, amíg mindenki utólag elmondja, amit nem mondott meg előre. Négy hónapja csak igen kevesen voltunk, akik mostanra egy ilyen végkifejletet jósoltak, akkori írásaimban még a…..
Tamás Zovits 2014.01.07 20:11:55
Minden tiszteletem a "már előre megmondtam" kommentek szerzőinek, de:
- Gyurcsány Ferenc személyének minden tisztelete mellett én emlékezem arra, hogy,
- az orbanisztánt megalapozó kétharmad soha, de SOHA nem jött volna el, rémálmunkban se, ha GY F és buktató csapata nem ténykedik oly hatékonyan, ahogyan azt tette
- a baloldali ifjúság szétverése a Zushlág féle pokoljárás legfőbb bűnösei GY F és az őt buktató, avagy támogató szarháziak siserehada
- reálisan GY F és csapata morálisan és politikailag megsemmisült egy olyan könyörtelen és egyáltalán nem sportszerű harcban (ki és kivel harcol? ismerős a képlet? hát csak nem szeretett fide ss vezérünk agymenéséről beszélünk?), melyhez másfajta ember szükségeltetik. És ez a lényeg. MÁS FAJTA EMBER!
- Sokkal jobbnak tartanám Vadai pártfőnök asszony előrerukkolását. Ő, mint nő, és mint demokrata, még talán nem visel annyi keresztet, mint GY F.
- Végül, de nem utolsó sorban: Feltartott kézzel csatába indulni: Öngyilkosság. De ez (még) nem (polgár) háború! Gondolkodjatok értelmesen, nehéz dolog ma magyar demokratának lenni és az is lehet, hogy hálátlan, de valaki(k)nek vállalniuk kell, ha egyszer igazából annak akarjuk hívni ezt a kicsiny, szerethető Magyar hazát.
- Mi a teendő? (A volt nagybecsűt idézve.) Halljátok a nagy vezír hajdani hívó szavát és cselekedjétek kívánságát, csakhogy éppen őellene legyen akképp, azaz mozgósítsátok akit csak tudtok, hozza el mindenki minden hozzátartozóját, barátját, azok barátait és azok családjait, és mindenki mondjon nemet az önkényuralomra, a Balkán felé sodró háborús uszításra, az európai normák megszegőire, a normális emberi élet mindennapi eltipróira, a közös munkánkon élősködő parazita lapostetvekre, alkotmányunk kiherélőire, rokkantjaink és betegeink tömeggyilkosaira.