Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zimba

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
zimba 2014.01.07 18:26:10
Kerényi különben liberális. Régi mszmp-s is. Tehát a tietek. :P A fidesz tele van ilyenekkel, tehát az is a tietek urbánus-liberálisok. Még a rendpárti Tarlós is volt szdsz-es, csak aztán kilépett mer' megjött az esze. :)

Persze, legyen még függetlenek is behazudva a 168 Óra, Magyar Narancs, Beszélő, Élet és Irodalom, Hócipő. Esetleg a Népszava vagy a Népszabadság, valaki? A jó liberális akkor elégedett a jobboldallal, ha az is liberális mint ő. Pont az ilyenek tehetetlen dühből fakadó ál-cinizmusából, érvek nélküli hülyézéséből lehet tudni, ha a jobboldal jó úton jár.

Jobboldalról jót az élet és pánikgyár nem sűrűn írt, ez kőkemény tény. Mintha nem lenne, és nem lett volna hiszteroliberál mszp-szdsz párti lap az öt emlegetett. Most sem jobboldaliak, közismert a folyamatábra: Fideszt hülyézik, Jobbikot nácizzák, balra ejnye bejnye, vagy maximum építő szándékú kritika, mellette a jobboldalt ütik - vágják, a Jobbikot egyenesen betiltanák (!), tehát már csak kizárásos alapon is egyértelmű hova húznak : ballibek.

A hirdető is politizál, és más mecénások sem mentesek az ideológiai megfontolásoktól. Pl. Csányi is komoly pénzt tett az együtt-pm-be. A mszp-szdsz nyolc évében jobboldali médiában nem hirdethettek állami intézmények. Vagy itt van az az epizód, amikor fletó a Magyar Hírlap bojkottjára szólította fel még a magáncégeket is!!!

Idegen multi, bank, biztosító, stb nem fog soha nem neoliberális pártot, vagy civil mozgalmat szponzorálni, se balt, se jobbot. És sok cégvezetô egyszerűen nem mer jobboldali lapban hirdetni, mert fél, hogy a jellemzôen ballliberális kézben levô üzletfelei elpártolnak, amellett a "mi sokkal jobban gyűlölünk titeket" hálózat lejáratja, lenácizza, feketelistára teszi, hermetikusan elvágja minden boldogulási lehetőségtől. Csak kormányt cseréltünk, gazdasági elitet nem, ott megmaradt a maszop-szadesz rendszer.

radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/01/ez-egy-ilyen-rendszer.html

A jó média pártfüggetlen - de nem értéksemleges! Nemzeti érdek érvényesítése és egyéb jóságok mint értékrend, aztán amelyik párt ennek, többé-kevésbé, megfelel, azt látjuk (és láttatjuk) a kisebbik rossznak. Amelyik párt direkt semmibeveszi az itt élők - a nemzet - érdekeit, azt bizony szidni fogja a jó média.

www.peticiok.com/forum/42995/start/35450#35467

"Széttöredezett kis szigetek vannak, amelyeken szellemi alkotómunkák folynak ugyan, de az a fajta Korniss-féle hevület, amely szerint „mi jobban gyűlölünk benneteket, mi ti minket”, itt nem működik. Nem azért, mert a nemzeti sajtó vagy média munkásai tehetségtelenebbek, kevésbé profik vagy nincs megfelelő szókincsük a trágárkodás mélységeinek érzékeltetésére. Az értékrendjük másmilyen."