Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jó sört nekem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hogy az előző cikkben bemutattuk, hogy nyugodtan kihagyhatjuk a sör hűtését. Eszembe jutott, hogy vannak jó kis fényképeim hogyan építsünk magunknak réz hőcserélő spirált a sör hűtéséhez. Mindkét eljárással lehet sört főzni. Nem baj ha több eszköz is van a…..
Ahogy többen leírtuk 3-4 év alatt a "Sörforradalom" eljutott egy olyan szintre, hogy a kisüzemi sörök tényezőkké váltak a magyar piacon és gasztronómiában egyaránt. Kicsit hosszabb lélegzettel, de megpróbáltam összeszedni, mit hozott és mit adhat a jelenlegi helyzet nekünk…..
jó sört nekem 2014.01.07 13:52:35
@Serkoptató: Kézműves csemege Ráday utca például! :)

Az utolsó bekezdés szerintem is nagyon fontos lenne! Sokan még csak ismerkednek a sörrel. Fontos lenne bemutatni a fajtákat, kóstolókat tartani, megismertetni a sört a nagyközönséggel.
Nem mellesleg a boros szakma is át ment sikeresen ezen 15-20 évvel ezelőtt. Érdemes lenne velük leülni egy könnyed beszélgetésre mert sok hasznos információt adhatnának át! Nem kell elsietni a sörforradalmat sem. Még nem érett meg a társadalom, hogy 400-500 vagy ennél is drágább söröket vegyen.
Türelem, jó sört terem! :)