Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SilaS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kelenföldi Erőmű látótávolságban van a lakásomtól, mégis, eddig csak videóklipen és képeken láttam közismert régi vezérlőtermét, mert valahogy mindig lemaradtam az időnként megrendezésre kerülő nyílt napokról. Nemrég aztán Jazzcool barátom szólt, hogy szeptember második hétvégéjén a Miénk a ház!…..
A velencei korzón olyan tömeg volt április első vasárnapján, hogy az arányaiban simán verte a Red Bull Air race tiszteletére Duna-parton összeverődő emberek számát. Mondjuk nem is csoda, elég rendesen megdolgoztak a szervezők a publicitásért, profi sajtótájékoztató az esemény előtt, meg aztán a…..
SilaS 2016.04.11 11:29:37
Kedves streetsta,

Örülök, hogy neked sűrű és izgalmas volt. Sajnos a nézőknek egyáltalán nem. Ezen "döcögésért" többen meglincseltek volna a nézők közül! Senkit nem szándékom deresre húzni, de amikor a sajtó ömlengve ír az óriási/hallatlan sikerről akkor kinyílik a bicska a zsebembe 6 és fél óra unalom és 5 db sikeres fel és leszállás után. Ha itt az FPV copterezés megismertetése volt a cél, akkor annak a nézőkkel is kellett volna foglalkoznia nemcsak a résztvevőkkel! Illetve akkor kellett volna nézők elé vinni azt, amikor már értik és tudják a szervezők, hogy azt miként lehet eladni a nézőknek! Addig pedig szépen selejtezőztetni, gyakoroltatni a pilótákat.

A drón fogalma napról napra változik, igazad van tény ez is. Akár az autóé 100 éve és most is. Az elnevezés tisztába tétele ugyanakkor azért fontos, mert az államtitkár urak és többiek félő, hogy egy gyerekjáték alapján ismerszenek meg a drón fogalmával és majd ez alapján akarják a mezőgazdasági, ipari, média piaci valódi drónokat szabályozni. Ami óriási baklövés lenne!
Egy egész iparág várja ugyanis lassan 3 éve a munkavégzéséhez szükséges tisztességes szabályozást és semmi, ismétlem semmi előrelépés! Míg az e területért felelős emberek, politikusok egy FPV modellversenyen paroláznak "drónok" közt.

Nekem, mint 'kívülálló" közönségnek ez olyan, mint a helyi rendőrnek, mikor látja, hogy lefoglalhatják a drónokat. Jól érzékeltettem?