Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Széchenyi Étterem Kft.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marcell lokális hiperinflációt fedezett fel a Széchenyi fürdőben. A büfében ugyanis hirtelen 30%-ot drágulnak az árak a kiíráshoz képest fizetésnél, mert az áfát nem tartalmazza, Januártól már "szervizdíj" is van: Tegnap mulatságos volt a nevezett intézményben, hogy a…..
Széchenyi Étterem Kft. 2014.01.07 11:37:57
Tisztelt Tékozló Homár, kedves panaszos ügyfelünk!

Társaságunk megtiszteltetésnek tartja, hogy a nagy múltú, patinás Széchenyi Fürdőben vendéglátó egységét üzemeltetheti. Minden észrevételre igyekszünk reagálni, valamennyi megjegyzésből tanulni, továbblépni. Ahogy tapasztalhatták, nem bújtunk el, a beérkezett panaszt (
homar.blog.hu/2014/01/06/trukkoznek_az_arakkal_a_szechenyi_furdoben) is azonnal kivizsgáltuk, s ahogy azonnal jeleztük, arra jutottunk, hogy minden előírást és jogszabályt betartva végezzük dolgunkat.
De ne csak a betűkhöz ragaszkodjunk, mint valami nagyhatalmú hivatal, hanem legyünk bátran szubjektívek is! Igen, idén már valóban 10 százalékos szervízdíjat is felszámítunk, azonban engedjék meg nekünk, hogy röviden felsoroljuk, milyen plusz szolgáltatásokkal, előnyökkel várjuk vendégeinket! Társaságunk a kor kívánalmait messze meghaladó fejlesztéseket hajtott végre a fürdő vendéglátó egységeiben. A személyzet hosszas képzésen vett részt, a legkorszerűbb kiszolgáló berendezéseket építettük be. Az ételek ár és érték aránya a visszajelzéseink alapján messze felülmúlja a legmerészebb várakozásokat. Büszkék vagyunk és folyamatosan ügyelünk a felhasznált alapanyagok minőségére, az újragondolt magyar konyha remekműveit tálaljuk fel nap nap után, mert tudjuk, egy ilyen előkelő környezetben ez jár a vendégnek. Mi ezt úgy fogalmaztuk meg, hogy mi vagyunk a fürdő ízletes oldala, egy tányérnyi élmény a Széchényiben, a Városligetben.
Szeretnénk hinni, hogy e rövid felsorolás segített abban, hogy kedvező kép alakuljon ki társaságunkról. Az észrevételeket, ésszerű és előremutató javaslatokat továbbra is várjuk!