Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Miki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gaudi-Nagy jelenségről két választási kampány és két interjú jut először az eszembe. 2010 tavaszán a Magyarok Házában működő – azóta többször tönkrement és gazdát cserélt – Nemzeti Kávézóban készítettünk videóinterjút Gyöngyösi Mártonnal a Jobbik…..
R.Miki 2014.05.09 11:48:37
@freehckr:
"@R.Miki barátnőddel"
Barátnőd neked az édes jó anyukád. Ja, hogy csak személyeskedni tudsz te is. :) A fidesz-mszp-t pedig kikérem magamnak. Ja, neked is kétbites a világképed, aki nincs velünk az ellenünk...

A zsidó/cigány fétist meg ne rajtam kérd számon. Én az egyenlőségben hiszek, embert tettéről, mentalitásáról. És különösebben ezért nem értem, hogy miért jó neked ÁVHról, posztkomcsi lózungokról magyarázni, mikor azok is ilyen iszonyatosan faszán megfoghatatlan dolgok. De persze aki a konteót szereti, az rossz ember nem lehet, ugye? (A turáni fétist pedig kb. feldughatod. Jó, hogy nem hobbit fétissel jössz, a valóságalapja kb ugyanannyi mindkettőnek.)
De ajánlom az olvasást is, én annyit mondtam, h ha választani kell a zsidók és az arabok között, nem kérdés, hogy melyiket kérném. És párhuzamot vontam azzal, hogy hirtelen nem is tudom melyik csoport illetve tipikus embertípus szokott tüntetni "szegííny ártatlan palesztíín tezsvííreink" mellett. ;)

Aki pedig tarkónlövést kér (függetlenül a vélt vagy valós sérelmektől; majd persze hazaáruló vagy anyámkínja lesz valaki, mert te azt mondod), az leragadt a középkorban. Vedd magadra, ha akarod. Utána pedig iszkiri vissza a pincébe vagy a csatornába. Köszi! :o)

Faszom kivan, a sok gyilkolni akaró idióta miatt volt a szomszédban is háború. Mentél volna akkor szerbiába pofázni te is...
R.Miki 2014.05.09 14:16:57
@Kón Bandit:
"de most ezt nyugodtan kiterjesztheted a világsajtóra is....a tizenx milliós zsidóság mindegyike holokausztpropagandista, until proven otherwise"

Na itt most letérdelt kicsit a logika, de sebaj. :)
Mondjuk azt hiszem nem véletlenül tartják a magyarokat sok helyen külföldön "mongolidiótáknak" vagy "valamiféle lemaradt szlávoknak". Mert ugye until proven otherwise; és a sok hozzád hasonlónak van a legnagyobb hangja. :(
R.Miki 2014.05.09 14:36:58
@Kón Bandit:
Besírok, megtalált a 2 napja regisztrált random troll. :o)
Érdemben hozzá tudsz szólni vagy a központból arra nem kaptál engedélyt?
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
R.Miki 2014.01.14 09:47:22
@♔batyu♔:
Nem én épp anyádnál voltam. Majd szólj neki, hogy a pénz az éjjeliszekrényen van, ha felébred.
Köszi!
R.Miki 2014.01.14 09:49:17
@Schindler Pistája:
Hát igen, jól mondod, ez a fidesz módszere, ezért nem szabad többet nyernie ennek a narancsbolsi csürhének!
R.Miki 2014.01.14 10:02:54
@sivatagi n.:
Amikor a jobboldali bolsik állnak vesztésre, akkor zavargások vannak, és az internet tele van fizetett kommentelő seggfejekkel.. ez jobb?

@♔batyu♔:
Anyám pár éve eltávozott. Szerintem benézted, és nővérednél voltál. Ő is ott szokott strihelni a Párizs Fénye mellett... gondolom neked olcsón megszámítja vagy testvíreknek ingyen van?
Tükröt meg inkább a borotválkozáshoz használj.. bár nektek indiai brazilnégereknek leginkább pinabajszotok van, ahhoz nem kell...
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
R.Miki 2014.01.10 08:29:39
@Black Hole:
Hát igen... vannak a narancs színű (túl sok hogy felsoroljam) komcsik, a piros (Gyurcsi, Szarházi,...) komcsik, a nagyon vörös komcsik (Thürmer elvtárs megvan még?), a fekete cigánygyűlölő komcsik, a magukat keresztény néppártnak nevező (alkesz) komcsik...
És van a Dopeman!

Hülye mind, én mondom, a reiki súgta meg!
ProgBlog Magyarország szégyene 2014.01.09 12:43:50
Az emberek meg tapsolnak, hasukat fogják a nevetéstől - Mit röhögtök? Magatokon röhögtök! Hej, de elkapnám a nyakát minden koszos firkásznak, minden rohadt liberális sátánfajzatnak! Ízzé-porrá törném-zúznám minden csontjukat, hogy a poklok fenekén se szednék össze az…..
R.Miki 2014.01.10 08:25:28
@Jóképességű Takarítónő:
A bigékre én is szavaznék, de a buzikra nem! És Dopemanra sem!!!

Hol van a bigék pártja? Ott még lehet nekem is akadna egy kellemes testű bige, aki nem retten meg a hatalmas, duzzadó pránanádimtól! :o)

Nyehehehe!!!!
Megint nem jegyezték be a bíróságon a pártjukat, panaszkodott az ATV-ben ma reggel a Kétfarkú Kutya Párt alelnöke, pontosabban ezek szerint: az illegitim párt illegitim alelnöke. A bejegyzést állítólag főként azzal az indokolással tagadták meg a tekintetes Táblabíróságon, hogy…..
R.Miki 2014.01.10 08:23:34
@belgabela:
Nagyon rágerjedtél erre a kétfarokra, látens farokimádó-e vagy?