Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hombré

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha követi - és miért ne követné? - Trónok harca-napunkat, akkor láthatta, hogy a világ jobban készül már a sorozat negyedik évadjára, mint a foci-vébére. A promók szerint a "leggrandiózusabb, legvéresebb szezon" következik, és ezirányú várakozásainkat erősíti a fan art-ra…..
hombré 2014.04.06 10:19:04
A Postr VV6 szakblogjában láttuk ezeket a képeket, tessék szépen megmondami, hogy mit árult VV Zsófi ezzel a báva mosollyal a képén? ..
hombré 2014.04.04 17:49:16
A Starz új sorozata egy fekete gengszterről szól majd, aki kiválóan megál a drogokból, de jól hoz a konyhára a nightclubja is, így elhatározza, hogy kiszáll a buliból. Na, a Keresztapa óta tudjuk, hogy ez nem megy olyan könnyen, mint azt Móricka elképzeli. A producerek között ott…..
hombré 2014.03.06 16:39:32
Az Egyesült Államok elért ahhoz a mérföldkőhöz, amikor füvet reklámoznak a tévében. Mivel két államban teljesen legalizálták és több másikban enyhítettek a szabályozáson várható volt mikor jön az első tévéreklám a spangliról. Ugyan a MarijuanaDoctors.com reklámja alig…..
hombré 2014.03.05 17:38:57
Azt kérdezi a bulvárlap ma a címlapon, hogy Saunders helyett Király Viktor megy az Eurovízióra? A leadben aztán a kérdéshez hozzácsapják, hogy alapos gyanú, rendőrség, nem jó ötlet Magyarországot képviselni, éppen csak a zenés-táncos slágerseregszemle maradt ki, de nem…..
Nagyon úgy tűnik, hogy az NBC Dracula sorozata nem éri meg a második évadot. Az utolsó részt január végén vetítették le az Egyesült Államokban, azóta pedig semmi hír a folytatásról, a színészeket pedig szép lassan elszipkázzák más produkciók. Pedig egyáltalán nem maradt…..
Még mielőtt a Trónok harca-rajongók infarktust kapnának: az alábbi hír nem azt jelenti, hogy Tyrion Lannistert kinyírják a sorozatban, a színész szerződése a hatodik évadig szól (bár ebben a sorozatban és az alapjául szolgáló regényfolyamban soha nem lehet tudni), és mivel az…..
hombré 2014.02.25 11:04:38
Ha nem lett volna elég pár napja végigszenvedni a TV2 Édes élet-Élet showja kombóját, akkor a vasárnapi Élet újra már biztosan elérte, hogy soha büdös életbe ne akarjam bekapcsolni a tévét. A Napló négyrészes különkiadása bajba jutott emberek sorsának bemutatásáról szól…..
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
hombré 2014.02.23 10:44:33
@Mlinarcsik: Én 1000 éve nem láttam már tv-t. Azt sem tudom, hogy mi az az rtlklub, sőt internetem sincs.
Mégsem lesz idén Csillag születik. Úgy tűnik, a tehetségkutatóra nem sikerült annyi versenyzőt találni, amennyivel egy ilyen show-t meg lehet tölteni - írja a Bors. A cikk szerint bár az RTL Klub hivatalosan egyelőre nem reagált, a csatorna folyosóin "nyílt titok a lefújás oka,…..
hombré 2014.02.18 15:54:06
@predi: őt én kúrogatom, ha megunom majd neked adom
Az amerikai elnök híresen nagy tévéfüggő, azt eddig is tudtuk - a régebbi sorozatok közül a Breaking Bad-et, a Maffiózókat vagy a Drótot imádta nagyon, mostanában pedig a House of Cards-ra, a True Detective-re és a Trónok harcára is nagyon rá van kattanva. A House of Cards…..
..
hombré 2014.02.18 15:49:23
Miközben az olimpián mindenféle sporteseményekkel bajlódnak, a köztévé Valentin-napozik, egy élőben (erre bezzeg van élő műsoridő) celebrált katonai vagy tengerész esküvővel. Fél 12 körül, pénteken, csak hogy ez is meglegyen az utókornak.  És eleve, milyen már, hogy a…..
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
hombré 2014.02.12 14:37:03
@sixx: "Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet." ez a mondat itt a commenten járatos mellémagyarázós gondolatmenet alapján azt jelenti, hogy csak a jobbosok szerint egy gazember simon.

Tehát, komcsi nézőpontból pedig egy szent, aki ártatlan, csak valaki kikezdte. Még akkor is, ha látványosan tojik arra, hogy esetleg el kéne tudni számolnia a pénzével.
hombré 2014.02.12 14:46:54
@sixx: értem én, hogy tévés momentum
csak itt gyakran egy tévés momentumból politikai következtetés, vagy utalás lesz

szóval, én az említett mondat mögött azt vélem látni, amit leírtam.
hombré 2014.02.12 15:10:10
@sixx: hát...nincs két egyforma műelemzés
Ma este 23:15-kor mutatják be az m1-en A rajzoló című magyar thrillert, amit Mattyasovszky Zsolnay Bálint rendezett az NMHH Médiatanácsának támogatásával. A rajzoló forgatókönyve a Fehér György pályázaton lett díjnyertes, a tévéfilm egy vidéki fantomképrajzolóról szól, aki…..
VV Veronika, amikor beköltözött a VV5-be, még 52 kiló körül volt, odabent felment 60 körülre, aztán jött VV Cristofel meg az ő ökle, és a nő teljesen befordult, a melleibe rakatott implantátumokat sárgadinnye méretről közepes görögdinnyére cserélte és nekilátott valami…..
hombré 2014.02.12 14:20:32
Minden, ami a vasárnap esti epizód előtt történt, egy, néha nagyon vicces, máskor rém idegesítő videóban. Akik a magyar vetítés alapján haladnak a Foxon, NE NÉZZÉK MEG. ..
hombré 2014.02.11 11:57:45
@doggfather: a governor tudósa (aki meglepődött ezen, hogy michonne milyen találékony) erre a csonkításra azt mondta, hogy ezzel kiveszik belőlük a táplálkozási ösztön, mivel semmijük nem marad amivel azt tehetnék. Ezért lesznek ilyen jámborak.
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
VV Iza pinája versus beretva. Bónuszvideó a végeredménnyel.   ..
hombré 2014.02.07 10:16:50
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
hombré 2014.02.06 11:31:24
Nem a mi asztalunk, legalábbis ami a sportrészét illeti, de van ugye más aspektusa is az egésznek. A pénteken kezdődő szocsi olimpia helyszínén a várakozásoknak megfelelően semmi nem úgy működik, ahogy azt a szervezők megígérték és a NOG szervezői kézikönyve előírja. A…..
Azért van ilyen sok, mert a regényeket (Tűz és jég dala-ciklus) több részben adják ki.  ..
hombré 2014.01.09 14:55:22
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
hombré 2014.01.08 11:33:03
@ommm: "Idehaza pedig - legalábbis eddig - nincs sebességkorlátozás nélküli autópálya-szakasz." - ne álszenteskedj, egy perc és találok olyan képet a tc-n, ahol a tesztelt autó sebességmérője 140km/h-n áll, és biztos, hogy nem németországban, meg lezárt szakaszon fotóztátok.
Szóval a sebességtúllépéssel nem kéne dobálózni.
A másik problémát nem értem, mert nem olvastam vissza.
hombré 2014.01.08 11:58:46
@ommm: ne legyél naiv. akinek erős autója van ő is biztos max. 130-al megy pályán, meg akiknek sportmotorja, stb. stb...
Úgy szokták, hogy az S8 is beáll a rönő mögé pályán 130nál. Mindenki mindig betart mindent, igen. Biztos nem láttál még leállóban előzőt se. Így teljesen megértem, hogy kiborulsz egy 5 éves videó láttán, és minden "jóságot" kívánsz neki olyan helyen, ahol nem biztos, hogy illik.
Hamarosan (február) folytatódik a zombis túlélőapokalipszishorrordráma negyedik évada, ennek örömére megmutatjuk három szereplő újévi fogadalmait, illetve egy posztert, amibe sok mindent bele lehet magyarázni, de szerintem felesleges.  ..
A január erős lesz kábelföldön, az RTL II a Való Világ 6-tal, az HBO meg három, sokkalta igényesebb sorozattal jön elő, lehet örülni, kérem szépen. Az újoncok mellett persze visszatérnek az eddig látott sorozatok is (Trónok harca IV., Csajok III., True Blood VII., Boardwalk Empire…..