Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOPP

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nagyon boldog voltam, amikor konstatáltam, hogy egyedül vagyok a visegrádi pályán, ahol nagyon régen nem jártam. 10 perccel az érkezésem után, zörögni kezdett a bozót, gondoltam, eddig tartott a magány, kolléga érkezik. E helyett egy hatalmas vaddisznó jelent meg 10 méterre…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Hegedűs Zsuzsa szociológus Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója 2010. júliusa óta, havi 1 millió forintért. Tanácsadói szerződése szerint társadalmi felzárkóztatással, a társadalmi konfliktusok kezelésével, illetve az ezek megoldására szolgáló stratégiák…..
A minap nyilvánítottam ki, hogy unom. Unom azokat, akik még a naplementéről is bizton állítják, hogy kik állnak a háttérben. Unom azokat, akik minden gazember megjelenése után azonnal tudják, hogy ez azért ilyen ember, mert annak született, ami. Azokat, akik... Miután pár napja én is szóvá tettem,…..
Egyszer rám tört a civil kurázsi. Gondoltam leírom nektek tanulságul. Az úgy volt, hogy új házba költöztünk. Majdnem mindent elintéztem, minden szolgáltatót végig jártam, mindent leróttam. Kb. két hete laktunk ott, amikor kiccsaládom elutazott a Balatonra, én pedig egyedül…..
KOPP 2013.09.07 18:37:58
www.youtube.com/watch?v=fuzp4XX-3Gs

Remélem működik még a drótpostás...
Milyen nótát találtam?...
Ha többet tudnánk barátkozni, biztos sokat énekelném neked!
Te mint muzikális ember, ismerted ezt a formációt?
Még a faxbúkra is feltenném, ha ismerősök lennénk.
S.
A.
Magyarországon 1989 óta beszélhetünk mobiltelefonálásról és bár már 24 éve létezik itthon ez a lehetőség, mégis sokan csak jóval később kapcsolódtak be az infósztráda ezen szegmensébe. Azóta mindenkinél eltelt jó pár év és a szolgáltatói csereberék mellett a…..
archibald's blog napi zöld 2010.07.25 22:50:00
zöld/12na akkor mégegykis zöld... de most a szagosabbik részéből... nézzük mire is jó a szennyvízHighDro - Elektromosság a szennyvízvezetékbőlEgy egyszerű megoldást talált ki Tom Broadbent, amikor a szennyvízcsőben lezúdoló szennyvíz mozgási energiáját alakítottá át…..
Tudom, ez nagyon kis problémának látszik, talán tényleg az. De valamiért szerintem olyan lépés, ami beleillik egy nem éppen pozitív trendbe. Némelyik élelmiszeren a lejárati dátum a magyar helyesírás szerinti év-hónap-nap sorrendben, másokon az angolszász (illetve EU)…..