Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olajosg

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elf 1: Te haver... a patkányok beszaladtak a toronyba. Most mi legyen? Elf 2: Ereszd rájuk a macskákat. Elf 1: Nem lehet. Nem férnek be az ajtón. Meg különben is, ide vannak kötve a szekér elé. Két hete játszottam egy meccset Dzsoki skavenjei ellen 2500 pontból. A legnagyobb…..
WarhammerFantasy Fantas-X Akták 2014.10.23 19:16:13
Vannak dolgok, amikre nincs magyarázat. Ilyen például Józsi a Mocsárból, vagy az újonnan lendületet vett Warhammer Fantasy Errata neve. Nem vagyok nagy latinos, de tudtommal az "errata" szó javítást, helyesbítést jelent. ...akkor miért rontást hozott?  (UPDATE: Bocs, hogy kivettem a…..
olajosg 2014.10.26 18:25:42
@EnvoyCorps: visszajössz az Erdőből? Nem játszottál eleget Wood Elfek ellen :P
Ezúttal kicsit (nagyon) fluffosabb csatát játszottunk a szokásosnál. Tirold magához ragadta a kalandmester szerepét, és az alább olvasható remek kis sztorit kanyarintotta ki nekünk a Warhammer világából. A „nekünk” alatt SomiTomit, (a WoC hadvezért) és jómagamat…..
...és akkor Miley Cyrus a Ragálypap felkapaszkodott a Wrecking Ballra Ragálygolyódobóra, és rohamot vezényelt a patkányhordának a törpék és elfek egyesített hadereje ellen. Kicsit szúrta az ülepét a sok tüske. A májusi hosszú hétvége egy 2000 vs. 1000+1000 pontos meccset…..
Szombaton két csatát játszottam a Fellegvárban, az elsőről íme az összefoglaló: (UPDATE: a másodikról ITT olvashatsz.) 2500 pont Warhammer csata: Skaven vs High Elf Dzsoki (akinek a nevét a wordöm folyton dzsekire akarja javítani) Skavenjei: (nagyjából) 2 Villámágyú1 LvL4…..
Hatred: A model striking a hated foe in close combat re-rolls all misses during the first round of combat. Magyarul: Gyűlölet: A figura, amelyik az általa gyűlölt ellenségre csap, újradobja az elhibázott támadásokat a roham első körében. Kezdem karmának felfogni, hogy az utolsó…..
Tegnap megint kikaptam Dzsoki (aka Dreon) Tomb Kingjei ellen. Azt hiszem, hogy a Tomb Kingek a Nemezisem.  Ezúttal a szisztákat, a Handmaident és az archereket akartam letesztelni. Ráadásul mágia nélkül, mert nem fért már be a mágus az 1500 pontba a Handmaiden, a BSB és a Prince miatt.…..
Múlt év utolsó napján lekerült a keretről a Phoenix Guard egységem. A tíz lánglovagot még darabokban kezdtem el festeni, mert a köpeny belsejét, a "szoknyájuk" hátsó részét, de a karok miatt még a mellvértet se lehet utólag rendesen kifesteni. Hát, mit mondjak... macerás. Mivel…..
olajosg 2014.01.06 08:49:52