Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whatewer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Whatewer 2014.02.01 12:18:40
@tobeor: A stílus maga az ember.
Egyszer volt, hol nem volt, az Ob der Enns-en is innen, az Üvegtigrisen túl, volt egyszer egy ország, Középkorföldje, ahol Viktor volt a kedvetlen vezető. Kedves vezetőnek mégsem mondhatom, hiszen mindig morcos volt. Apja azért nevezte Viktornak, mert mindig Győző volt, amikor mégsem…..
Whatewer 2014.01.28 11:09:20
Ha Hoffmann Rózsa marad, akkor a PISA-teszt nemzete helyett a pizza futárok nemzete leszünk. A 2006-os, 2009-es és 2012-es PISA felmérés eredményeit összevetve ugyanis elég egyértelmű, hogy 2006 és 2009 között valamennyi javulás, de 2009 és 2012 között egyértelmű zuhanás…..
Whatewer 2014.01.27 11:33:38
@Brendel Mátyás: Inkább csak kíváncsi voltam megjegyzed-e.

"nem mondtam, hogy egyezik."
nem, hogy nem egyezik, semmi közük egymáshoz. minden létező statisztika könyvben benne van, hogy az átlag szórása és a szórások átlaga két teljesen eltérő fogalom, más információtartalommal. tehát a válaszod vagy azért baromság mert egy oda nem illő statisztikai adattal próbáltál válaszolni egy a szórást hiányoló kommentre, tehát nem voltál képes odaillő, értelmes szöveget alkotni, vagy azért mert a statisztika szót csak a népszabadság hasábjairól ismered de a kifejezett adatokról fogalmad nincs.
Az ünnepek alatt szép csendben nem csak az összefogás érlelődött meg, hanem titokban történt egy ha nem is történelmi esemény, de presztízs szempontjából mindenképpen figyelemre méltó: az Együtt 2014 facebook oldalának támogatottsága a Magyarországon élők körében…..
Whatewer 2014.01.13 09:36:22
@felcsutisuttyo: fú öcsém te klinikai eset vagy. vagy jobban megfogalmazva az a fajta ostoba fanatikus akiről minden párt álmodik :D tényleg ilyen szar az élet, hogy itt tombolod ki magad?
Whatewer 2014.01.13 10:14:53
@Cirmos Cica: mindig is jókat mulattam azon, amikor az egyik oldal fanatikusai démonizálják a másik mániákusait. droidok... ugyan kérlek, hát ti mik vagytok ha nem eszközök? patkányok akik felfalják egymást a túlélésért. persze mindketten kicsit gonoszabbnak, kicsit nagyobbnak látják a másikat, hogy jogosnak mutathassák a saját tetteiket legalább a saját szemükben, hisz "ez csak érthető reakció".
igen sajátos elegye ez a csőlátásnak, tájékozatlanságnak és indulatnak, amely még sok más katasztrófáért felelős a világban,. csak épp ennek feloldásához éppen azoknak kéne belátónak lenni, akikből ez a képesség alapvetően hiányzik.
Piroslap Lehet más a cenzúra 2014.01.07 22:57:58
Schiffer András pártja megint cenzúrázott. Pedig az egy évvel ezelőtti pártszakadás óta parlamenti küszöb alatt vergődő párt problémáit már nem lehet kommentek cenzúrázásával elfedni. Ertsey Katalin parlamenti képviselőjüket már meg se hívják a kongresszusra, Vágó…..
Whatewer 2014.01.08 07:47:36
@Brendel Mátyás: Évek óta az első helyes lépésük.
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..