Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Alkohol

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki mégis tudna segíteni abban, merre folytassam, megköszönném, mert így nem lehet élni. Bár nehezen tudok távolabbra eljutni már, mert ülni egyáltalán nem, állni és sétálni is csak rövid ideig sikerül. Tisztelt Cím!   Horváth Ildikó vagyok 55 éves. Szeretném…..
Mr. Alkohol 2016.12.12 00:19:29
Én elhiszem, hogy nagy fájdalmaktól szenved a páciens, de...
1. Ha szertornázott évekig, az fokozott fizikai igénybevétel a testnek, azon belül a mozgásszerveknek. Egy (vagy több) sportolás közben szerzett sérülés idősebb korban tud nagy problémát okozni. Főleg, ha kezeletlen, ha fiatalon nem tulajdonított neki jelentőséget, ha fontosabb volt egy verseny... :(
2. Sajnos az emlőrák tényleg a csontokban okoz áttéteket, elviselhetetlen fájdalommal (családban volt rá példa). Nem biztos, hogy a "csontkovács" követett el olyan műhibát, aminek az lett az eredménye, hogy a jobb lábát abszolút nem tudja mozgatni, tartani a beteg.
3. Azt még elhiszem, hogy a helyi SZTK rendelőben - pl. a reumatológián - nem veszik komolyan a panaszokat, de hogy sehol sem??? A mai képalkotó diagnosztikák mellett nem hiszem el, hogy egy lelet sem mutatta ki azt a súlyos elváltozást, amitől ennyire szenved a beteg! Talán még a rák által megtámadott részeknek is látszódniuk kellene.
4. Szerintem a gyógytornászok, masszőrök többsége nagyon kíméletes, és ha fájdalomra panaszkodik a vendég, akkor azonnal abbahagyják a kezelést. Akinek van valamilyen alapbetegsége, vitt leleteket, annál meg tudják, hogy mit nem szabad csinálni/végeztetni a pácienssel.
5. Ha a posztíró valaha aktív sportoló volt, akkor az átlag civil embernél jobban kell ismerje az emberi test (főleg a sajátja) működését. Ha úgy érezte, hogy pl. a gyógytorna nem tesz jót neki, akkor szólnia kellett volna, hogy "ez nem megy, álljunk le", nem pedig fogakat összeszorítva végigszenvedni az egészet. Aki ilyen helyzetben úgy reagál, hogy "maga lusta, nem akarja megcsinálni, stb.", azt meg azonnal ott kell hagyni.
Amellett, hogy várom az IGAZIt, azért élem a hétköznapi életemet is. Nehéz 2 gyerekkel az élet, így nem tudok fix munkahelyen dolgozni. Jó munkám van, de folyamatos utánajárást igényel, mindig magamnak kell megszerveznem a következő munkáimat. Ennek egyik csatornája a LinkedIn. Legalábbis én…..
Mr. Alkohol 2016.10.24 09:59:23
@Csetepaté márki: "A nők és a férfiak szexuális igényei között ég és föld a különbség, a nők 90 százalékának semmi igénye a szexre, még kapcsolatban sem."

Ez mekkora hülyeség! (És hazugság...) A különbség ott van, hogy a nők többsége nem vágyik olyan kapcsolatnak nem nevezhető formációkra, amikben alig ismeri a férfit, max. külsőre tetszik neki és dugnak egy párszor. A nők 90%-a "normális" párkapcsolatra (olyanra, amiben vannak alapok, van kötődés egymás iránt), érzelmi biztonságra vágyik. Ha ezt megélhetjük, akkor el tudjuk magunkat engedni a szexben. Ez egy vadidegennel nem működik, max. eljátsszuk (különböző ellenszolgáltatásokért cserébe), mint a prostik.
Ha már ez előző cikkben, kritikusan írtam a Férfiakról, gondoltam összeírom, hogy mi az én tapasztalatom, mit keresnek a mai 20-as, 30-as Nők egy Férfiben. A Lista távolról se teljes, a legfőbb ismérveket szedtem össze.   Céltudatos A mai Nő céltudatos. Tudja, hova akar…..
Mr. Alkohol 2016.10.01 18:39:50
@: Én pl. nyíltan vállalom, hogy tartós kapcsolatot és családot szeretnék, de ettől a legtöbb férfi menekül. (Pedig nem X határidőn belül szeretnék, hanem csak annyit mondok, hogy ha úgy alakul a kapcsolat, olyan 2-3 éven belül jó lenne.)
Nekik kell az alkalmi szex, vagy a "barátság extrákkal", nem nekem! :(

Abszolút nem vallom a mai, feminista elveket, már több kolléganőmmel összerúgtam a port, mikor ilyen témák kerültek szóba!

Egy dolog miatt számít, hogy a férfinek ne legyen rosszabb (jobb sem kell, de rosszabb semmiképp ne legyen!) az anyagi helyzete az enyémnél: ha gyerekünk lesz, akkor az én saját jogú jövedelmem drasztikusan visszaesik majd, de gondoskodni kell a kicsiről! Én nem szeretném a csemetét 1 vagy 2 éves korában bölcsibe adni, vele szeretnék lenni, éhen viszont nem dögölhetünk addig sem!!!

Tapasztalatom szerint azok a férfiak, akik családalapításról hallani sem akarnak, nem anyagi okokból nem akarják! Aki pl. elvált és van gyereke, de nem kell tartásdíjat fizetnie (mert pl. korábbi közös lakás megosztásánál így egyeztek meg), annak a gyerek csak nyűg. Aki már létezik, azzal sem foglalkozik szívesen... :(
Mr. Alkohol 2016.10.01 18:44:06
@Sadist: Aki nem hajlandó udvarolni, az nálam kuka.

Az viszont hazugság, hogy a nők a szexualitással hadilábon állnak, és nem vágynak rá úgy, mint a férfiak! Dehogynem! Csak nálunk nem elég a vonzalom, a nyers vágy hozzá, mert mi nem tudjuk azt személytől (azaz a FÉRFITŐL) függetleníteni. Ha van szerelem, van szex is! Minőségi, finom, nem tesco-gazdaságos!
Ha nincs szerelem, akkor csak dugás, színlelt orgazmussal, hisztikkel, gyors szakítással. :)
Mr. Alkohol 2016.10.01 18:52:50
@Mr. Alkohol:
Kiegészítés, erre:
"Látom nem vágod. Nem a null befektetéssel fektethető lányokra hajt, hanem a nők egyszerűen így működnek. Az, hogy a nőnek bejön-e a pasas másodpercek alatt kiderül és onnantól kezdve már nem számít, hogy tud/akar-e udvarolni. Ezelőtt fél évszázaddal még számított, ma már nem, mert beköszöntött a nyílt hipergámia kora."

Két dolgot csúsztatsz össze!
Az első eset az, amikor találkozik egy férfi és egy nő (pl. társkeresőn) és a nőnek nem tetszik (egyáltalán nem!) a férfi. Ekkor valóban az a helyzet, hogy a férfi csinálhat akármit, nem fog bejönni a nőnek. Ebben az esetben valóban fölösleges az udvarlás is.

A második esetnél tovább ágazik a folyamatábra. A férfinek tetszik a nő és a nőnek is szimpatikus a férfi. De ahhoz, hogy megismerje, a személyiségét - azaz őt, mint embert - megkedvelje, kell az udvarlás, kellenek további találkozások, közös programok! Olyan alkalmak, helyzetek és gesztusok, amitől a nőben is és a férfiben is (!!!!) szerelemmé alakul a kölcsönös vonzalom. A szexuális vágyaknak meg nemcsak (pillanatnyi) tárgya van, hanem csak az adott személyre (férfire, illetve nőre) irányul!

Az nem kapcsolat, baby, hogy "meghívtalakegykávérahátmiértnemjösszdugni"?!

Ja, és szerintem az egészséges ember monogám. A férfi is!
Antoninus Heliogabalus aligha tartozik a Római Birodalom legjelesebb uralkodói közé. Uralkodása négy évig sem tartott, és alighanem a Római Birodalom III. században elmélyülő válságának egy jellemző tüneteként foghatjuk fel. Vallási újításai kiváltották az alattvalói…..
Intelligent Life 2013. Lehet-e úgy az agy igényeire szabni a hirdetéseket, mint ahogy egy öltönyt a test méreteihez? Ma már láthatjuk, hogy egy plakát, képsor vagy filmelőzetes miféle aktivitást kelt az agyban, sőt hogy ez az aktivitás mit tükröz: látszik például, mikor vagyunk benne minden…..
A '90-es évek a zenetévék és a videoklipes korszak egyik legjobb időszaka volt. Túlléptünk a '80-as évek sztorizós és sokszor nagyon kezdetleges videóin és a klip önállú videós műfajként egyre kreatívabb és érdekesebb eredményeket produkált. Ráadásul egyre több lett rá a…..
„Az a civilizáció, amely nem mondja ki világosan az értékeit, vagy amely e kinyilvánított értékeket cserbenhagyja, az a pusztulás, a végelgyengülés útjára lép.” Ez egy idézet Kertész Imrétől, és itt rögtön be is fejezhetném az írást azzal, hogy akinek ez az…..
Filmrajongókként gyakran panaszkodunk, hogy manapság egyre kevesebb eredetiség lelhető fel a filmekben. Legtöbbször a klisék halmozására negatívumként tekintünk, de bizonyos filmekben olyan jól idomulnak a cselekményhez, hogy egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonképpen az is…..
Meryl Streep a legnagyobb színésznő, aki valaha a filmvásznon megfordult. Ezzel a kijelentéssel szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot. Ez a nő fantasztikus! Bármilyen szerepet - műfajtól és rendezőtől függetlenül - el tud játszani. Nincs számára lehetetlen. Meryl Streep…..
Movie Tank Egy levegővel #44 2014.07.16 16:00:00
Ezúttal kettő, Eddie Murphy filmes karrierjének szempontjából fontos műről lesz szó! 48 óra (1982) Ez volt a legelső mozgókép, amiben feltűnt a fekete komikus, ráadásul egy olyan szerepben, ami némiképp különbözik azoktól a figuráktól, amelyeket Murphy a későbbiek során…..
Múlt vasárnap a Volton koncertezett az Arctic Monkeys, és ha lehet hinni a magyarnarancs-nak, a fanfárokkal felvezetett britek olyan ócska haknit nyomtak, hogy többen is belepirultak. A cikk röviden ellamentál azon, hogyan engedheti meg magának egy sztárbanda, hogy ennyire komolytalanul…..
És Magyarország szavazott. A Fidesz-KDNP folytatja, amit elkezdett, a kétharmados hatalomnak újabb négy évig nem lesz korlátja kis hazánkban. Az ellenzéki összefogás alulmaradt. A Jobbik megerősödött. Az LMP - becsületére legyen mondva - visszahozta a kettétört pártot a parlamenti…..
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
hacsaknem Na, kié lett a Class FM? 2014.01.10 18:19:03
Most már lassan tényleg megnyugszom: Magyarország lassan, kisebb-nagyobb téglánként, négyzetméterenként tényleg oda kerül ahova való. Az egyetlen mindenható kézbe: a Fidesz kormány gazdasági érdekeltségét hátán hordozó, egyetlen és megismételhetetlenül hűséges Simicska…..
Azoknak akik sokat nézik a kereskedelmi televízió műsorát bizonyára nem  mondok újat azzal hogy egy-egy film vagy műsor ideje között közel annyi reklámot zúdítanak ránk lassan mint maga a film vagy a műsor hossza. Ezzel valaki kibékült valaki a mai napig mondja a magáét a tv…..
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Mr. Alkohol 2013.12.13 21:40:37
Az én válaszaim a felvetett problémákra:

1. Nálam mindig van egy egész levél ragtapasz, akkorát vágok belőle, amekkorát csak akarok - ha kell! Másokat is szívesen megkínálok. :)

2. A magyar éttermekben az ételek mellé úgy látszik, nem jár ingyen a víz. Ezért: vagy ásványvizet rendelek és kifizetem VAGY műanyag kisüveg a táskámban, kint majd iszom.

3. Fogmosó pohár, szállodai törölköző (+ szappan, papucs, stb.): SOHA nem használok mást a sajátomon kívül. Nekem aztán tök mindegy, hogy cserélik-e vagy sem. Azt sem értem, aki az ilyeneket ellopkodja.

4. A csapot otthon/munkahelyen is én tisztítom le magam után. Az ecet csodákra képes! :D

Szerintem egy szállodában inkább azt lehet elvárni, hogy legyen kényelmes az ágy (aludtam - volna! - már süppedt matracú, minden mozdulatra recsegő ágyban...), tiszta az ágynemű, tiszta a szállodai szoba padlója, szőnyege. Legyenek tiszták a szekrények, ahová a holminkat pakoljuk, ne legyenek leszakadt polcok, és ne csak 3 db vállfa fityegjen a szekrényben. Ne legyen még csak vízkő-lerakódásos se a vécékagyló, működjön a csap és a zuhany. Legyen jól nyitható és zárható az ablak, ajtó. TV, hűtőgép, egyéb berendezések működjenek és ne legyenek zajosak. Nyaralásnál fontos, hogy legyen erkély, ahová ki lehet ülni, fürdőcuccot, törölközőt ki lehet teregetni.
A személyzet segítőkészsége, udvariassága is csak akkor jogos elvárás, ha a vendég nem kötözködő, szemtelenkedő.
Fuldokló lakó két hónapja nem kap levegőt éjjelente, amióta a panel lakóközössége próbajelleggel kikapcsolta a tetőelszívást takarékosságból. A tesztüzem már lejárt, a társasházmester épp szabadságon van, de állítólag intézkedik, hogy visszakapcsolják: Csepelen…..
Naiv szülőknek azt mondta a T-Home, hogy nem mondhatják le a tévé-telefon-internet csomagjukból az internetet. Csak az egészet tudják lemondani egyben, aztán darabonként újra megrendelni, merthogy szerintük vissza kell kötni az analóg telefont. Új megrendelésnél viszont gond…..
Míg mások reggel hatkor kutyát sétáltatnak a közeli parkban, én újságokért megyek le a lépcsőház falához szögelt postaládához. De ha már lent vagyok, veszek a ház utcai frontján lévő albán pékségben, az álmos szemű pultos lánytól egy baconos, sajtos zsömlét 170…..
Mr. Alkohol 2013.11.22 23:36:44
Libertarian A hiba máshol van 2013.09.23 00:00:00
Tallián Miklós vette fel a minap, hogy ő ugyan egy árva garast nem fizetne azért, ami ma, Magyarországon a „felsőoktatás” címkéje alatt zajlik. Ezzel úgy egyébként egyet is tudok érteni, a jelen helyzeten alaposan végignézve magam is azt gondolom, a felsőoktatás nem éri meg az…..
Múlt-kor Egy isten kézitáskával 2013.08.21 14:13:45
Igencsak meglepődtek az angol és német régészek, amikor a mai Törökországban lévő Rusahinili erődjének feltárását végezték. Az egyik ásatás alkalmával ugyanis két csontfaragványra bukkantak, amelyek szárnyas, madárfejű istent ábrázoltak. Az urartui égi alak pedig nem…..